Dead Rising 3 دارای fidelity بصری مشابه سری Uncharted است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Dead Rising 3 دارای جزییات بصری یکسان با سری Uncharted است

JB-AU-20130613-DeadRising3-Must-Have-Games-Page_01.png

استدیو Capcom Vancouver اعلام کرده است که Dead Rising 3 شاید یک بازی در سبک دنیای باز (open - world) باشد اما جزئیات گرافیکی آن مانند سری بازی "خطی" Uncharted خواهد بود.
تهیه کننده ارشد این بازی آقای Jason Leigh در مصاحبه با OXM گفته اند:
ما جزئیاتی را ارائه خواهیم کرد که شما از یک بازی خطی نظیر Uncharted انتظار دارید. این کار را ما از هر زاویه ای که شما بخواهید به دنیا نگاه کنید پوشش خواهیم داد و طوری خواهد بود که انگار در حال انجام آن دسته از بازی ها هستید. تیم طراح ما فضاها را با دستان خود خلق کرده اند. شما شاهد یک دنیای خرد شده و بد نما نخواهید بود.
دنیای Dead Rising 3 واقعا بزرگ است و شما وارد ساختمان های زیادی می شوید. به نظر شما آیا این بازی به زیبایی Uncharted است؟
VG247

آخرین ویرایش:
کپکام این همه درامد داره، یعنی نمی خواد یه تحولی توی کاراش انجام بده؟ البته اکثر شرکت های پر درآمد اینجورین! یوبیسافت و کپکام با اینکه از پر درآمد ترین شرکت های بازیسازی هستن، ولی در عین حال متخصص خراب کردن انواع و اقسام بازی هم هستند :|

DR 3 و DD هم مطمعن باشید اگه عالی هم باشن باز یه جاشون خواهد لنگید!

اگه قراره اینجوری مقایسه کنید ما هم بلدیم!
82152195298167437766.jpg
LOL بابا =))=))=))

عکسایی که من گذاشتم ماله گیم پلین .اون عکسی که از کیلزون گذاشتی ماله گیم پلیشه ولی ماله هیلو گیم پلی نیست . کیلزون شادو فال گرافیکش داره با بتل 4 مقایسه میشه تو از هیلو حرف میزنی ؟!
تو که زحمت میکشی خب لااقل عکس گیم پلی بزار :))کیلزون و هیلو =)):))

من عکس گیم پلی میزارم .حالا ببین=))

xl_Halo-4-HUD-624.jpg

Killzone-ShadowFall5.jpg

killzone-shadowfall-660x330.jpg

این تاپیک خوب اسباب خندمونو فراهم کرده =))

اول Dead rising با انچارتد حالا هم کیلزون و هیلو :))

آخرین ویرایش:
این چیزی که من می بینم Dead Rising تو نسخه دو نسل بعدشم به سطح بصری Uncharted نمی رسه:d

به نسل پیش شما؟ یعنی آخر بشه مایکروسافت؟:)) :biggrin1:

خُب آره دیگه چون این نسل که سونی آخر بود، لامصب 4 سال تو حسرت جوایز و تعریفهایی که ملت از بازیهای مایکرو می کردن موند، آخـــی:(

ای بابا ! همین DF ببین چی گفته در این مورد:

Tech Analysis: The Last of Us • Articles • Eurogamer.net

البته میدونم الآن DF اینجا نقش پشم رو بازی میکنه :))
وقتی سعی میکنی چیزی را بزاری حداقل کاملتر نقل قول کن ;;) اون تیکه اخرش را خوردی :
Image quality is also very good. Rendering natively in 720p, the post-process anti-aliasing solution delivers slightly better coverage across the scene compared to the implementation used in Uncharted 3, while textures are also nicely ******ed, although they do tend to blur when viewed from certain angles

البته این قسمت هم هست :
With that said, the high level of graphical quality is occasionally let down by visibly low-resolution textures, shimmering across long edges and sub-pixel details on more complex scenery. Alpha buffers, reflections and depth-of-field are also rendered in low resolution, leading to the jagged appearance of geometry edges when these elements intersect with characters and parts of the scenery

Perhaps due to the level of detail on offer in the environments, we also never see the same kind of large-scale set-pieces that helped define the Uncharted titles. Instead Naughty Dog appears to have traded down on the scale of the action to realise larger and more lavish environments while managing overall performance
این تیکش هم برای شما هست . که قابل توجه شما باشه که یه بازی مثل گیرز که سطح اکشن و اتفاقاتش 10 برابر سریه انچارتد هست چه کار شاهکاری انجام میدند که به چنین سطح جزئیاتی میرسن بعد مهم اینکه بدونید هیلو 4 چه کار استثنایی انجام داده ( البته df هم گفته دستاورد بزرگی که هیلو انجام دده !) که محیطهاش چندین برابر انچارتد 3 هست و انواع اقسام تکنیکها به کار برده شده که یه بازی خطی مثل انچارتد میتونه انجام بده با کلی صحنه های از قبل پیشبینی شده و ......... میتونید با واقعیت کنار بیاید;;)

ولی در نهایت من واقعا تشویق میکنم استودیوهای سونی را که میتونند با دوربین های کارگردانی شده که نکات منفیه گرافیکی را در کمترین حالت خودشون جلوه بدند و بدونند کی اکشن به بازی بدند یا ندند تا به سطح جزئات بالاتر ببرند و........ اینو جدی گفتم واقعا تشویق داره !
----------------------
مثلا همین عکس که محیطهای بزرگ را نشون میده سطح کیفیت بصری بازی را نسبت به انچارتد 3نشون میده ! با تکسچرهای عظیم ! کاری که هیلو 4 نتونست با اون محیطهای خیلی عظیمترش نشون بده !
http://www.8pic.ir/images/97472012430524126287.jpg

ما که خیالمون راحته لقب بهتر گرافیک نسل از خیلی سایتها را داریم با لقب های نسله بعدی و ......... همینطور .

آخرین ویرایش:
LOL بابا =))=))=))

عکسایی که من گذاشتم ماله گیم پلین .اون عکسی که از کیلزون گذاشتی ماله گیم پلیشه ولی ماله هیلو گیم پلی نیست . کیلزون شادو فال گرافیکش داره با بتل 4 مقایسه میشه تو از هیلو حرف میزنی ؟!

میگم همین جوری که داری میخندی میشه لطف کنی جای DR3 و Killzone :SF عوض کنی؟ مثلاً همین مقایسه ها رو بین U3 و Killzone :SF انجام بده ؛ میشه؟

یعنی واقعاً شما فکر کردی چون DR3 از لحاظ ظاهری از U3 سرتر نیست معنیش این میشه که از لحاظ تکنیکی هم در یه سطح هستن؟ یعنی شما فکر میکنی DR3 رو سخت افزار Ps3 یا 360 با همین کیفیت قابل اجراست؟ اینجوری که شما داری مقایسه میکنی فرضاً میشه یه عکس از بیابون U3 گذاشت که از تمام نمایش های Killzone :SF و Nتا بازی نسل بعد دیگه ، بهتر بنظر بیاد و بعد نتیجه گیری کنیم اون بازی ها از لحاظ تکنیکی از U3 ضعیف تر یا در یه سطح هستن!!! اون عکسی که من گذاشتم صرفاً یه مثال بود واسه اینکه متوجه بشید این جور مقایسه کردن ها به کل اشتباست !

یعنی واقعاً شما فکر کردی چون DR3 از لحاظ ظاهری از U3 سرتر نیست معنیش این میشه که از لحاظ تکنیکی هم در یه سطح هستن؟
الکی از خودت حرف در نیار

من کی همچین چیزی گفتم؟

حرفی نداری واسه گفتن لازم نیست دهنه من حرف بزاری .من فقط گرافیکو میگم و عنوان تاپیک فقط گرافیکه . کسی چاقو زیر گلوتون نزاشته که حتما جواب بدین

چهار تا عکس گذاشتم همه هم چشم دارن میبینن منظورم چیه و چی نوشتم

تویی که عکس از هیلو میزاری اونم عکسی که گیم پلی نیست . هدفتم کاملا معلومه . لازم نیست من به حرف تو گوش کنم عنوان تاپیک مشخصه

چقدر بحث الکی میکنید! در مورد بازی مورد علاقمون.

تعداد کاراکترایی که روی صفحه نمایش داده میشن تو بازی خیلی زیاده ! یعنی خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی زیاده :d

فیزیک بازی فوق العادس!

افکتهای بازی فوق العادس!

توی آخرین نمایش بازی جزئیات زامبیای بازی که مثل پشکل تو بازی ریختن خیلی بالا رفته!

نور پردازی و جزئیات برای یه بازی با این وسعت و اکشن باورنکردنیه!

ما که خیالمون راحته لقب بهتر گرافیک نسل از خیلی سایتها را داریم با لقب های نسله بعدی و ......... همینطور .
نمیدونم این خیلی از سایتها دقیقا کدوما هستن که فقط شماها چشم بصیرتشون رو دارید و ما نه!؟:-/
ما تا جایی که تو این چند ساله دیدیم GOW III & U2 و بعد از اون U3 مرجع بود و با ریلیز TLoU دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمیمونه!
پ.ن:خداییش رو در حد جام جهانی میخواد که با وجود U3 و TLoU همچین القاب خیالی به کنسولتون نسبت بدید!8-| البته اگه کنسول ما هم در برابرا کنسول حریف کم میاورد از فن مغالطه و کوچه علی چپ استفاده میکردیم. بهر حال خوش باشید با توهماتتون!:)

الکی از خودت حرف در نیار

من کی همچین چیزی گفتم؟

حرفی نداری واسه گفتن لازم نیست دهنه من حرف بزاری .من فقط گرافیکو میگم و عنوان تاپیک فقط گرافیکه . کسی چاقو زیر گلوتون نزاشته که حتما جواب بدین

چهار تا عکس گذاشتم همه هم چشم دارن میبینن منظورم چیه و چی نوشتم

تویی که عکس از هیلو میزاری اونم عکسی که گیم پلی نیست . هدفتم کاملا معلومه . لازم نیست من به حرف تو گوش کنم عنوان تاپیک مشخصه
:arrowd::arrowd:
آنچارتد =)) :))

من نمیگم خودتون نگاه کنید خدا وکیلی اصلا قابل قیاس هستند؟

38.0_cinema_640.0.jpg

پ.ن: عمراً نگرفتی چی میگم بیخی تو خوبی . . .

LOL بابا =))=))=))

xl_Halo-4-HUD-624.jpg

Killzone-ShadowFall5.jpg

killzone-shadowfall-660x330.jpg

ها اگه اینجور منم tlu میارم :d

تو اسپولر گذاشتم کور نشید ممنون اقای فرخ بخاطر این عکس >:)

97472012430524126287.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or