آخرین ویرایش:
اتفاقا این نسخه هم نافرم کاستوم های ناجور داره فقط فرقش اینه که کاستوم های ابتدایی که تو تریلرها هم اکثرا اونا را نشون میداد ضایع نیستن اما کاستوم های بعدی که باید بخرید خیلی ....من اینو بازی نکردم ولی تریلرهاش ک دیدم کاستوم هاش مشکلی نداش
نسخه قبلی ک وضعش بدتر بوداون لرزش بوب ها و کاستوم ها و مد های نودیتی
![]()
قشنگی این بازی همینهاتفاقا این نسخه هم نافرم کاستوم های ناجور داره فقط فرقش اینه که کاستوم های ابتدایی که تو تریلرها هم اکثرا اونا را نشون میداد ضایع نیستن اما کاستوم های بعدی که باید بخرید خیلی ....
کلا کمتر بازی پیدا میکنید که اندام و فرم بدنی شخصیت ها را انقدر قشنگ طراحی کرده باش![]()
سیزن پس سال اول 90 دلارههههه
امیدوارم خوده بازی 60 دلار بیارزه برای من
سال اول؟ مگه تا اخر June نیست؟بیشتر میخوره سیزن پس فصل اول باشهتازه سیزن پس های تابستونی و پاییزی و کریسمسی بازی هنوز مونده تا برای یکسال تکمیل شه
![]()
این جریان قفل بودن کاراکترا چیه؟ یکی از دوستای منم رو استیم 4 تا کاراکتر براش بازن بقیه قفلن ولی برا من همه بازناین بازی همه چیزش که پولیه چه وضیعه اینا ساختن اخه حتی لباس های اصلی کاراکترها پولیه ابتدای بازی هم که 4 تا شخصیت بیشتر در دسترس نیست.
سیستم داستانی بازی هم گنگ ترین چیزی هست که تا حالا دیدم هی می ری ماموریت 1 بعد 3 بعد 2 بعد 3 بعد 1 چیه اخه این
در مورد اون چهار کرکتر بازه رو من به شخصه خودم تجربه نکردم و برای من همه باز بودن به جز اون دوشخصیتی که برای نسخه پری اوردر و نسخه ویژه بازی بودن... . اما توی نت دیدم بعضی ها همون موقع میگفتن باید جداگانه دانلود بشن اون شخصیتها. هرچند خودم چنین چیزی رو توی PS4 باهاش مواجه نشدم.سه تا سوال نوبانه
برای من کلا چهارتا کارکتر بازه و باقی رو چه طوری باید باز کنم؟
بعد اسکین هارو چه طوری باید بخرم؟ واحد پول ش ابی و اصلا همچین پولی تو بازی ندارم و بهم نمیده!!!
سوم بخش داستانی یک دموی اولیه بود و یک مبارزه (که داریم زمین رو تمیز میکنیم و..) ولی اپیزودهای بعدی برام باز نمیشه! باید چیکار کنم ؟