آخرین ویرایش:
نسبت به DoA5؟ من پیشرفتی نمیبینم. بعضی جاها پسرفت هم داشته. اصن نمیشه اسمش رو یه شماره جدید گذاشت. دیگه از بازی ای که فقط 1 سال در دست ساخت بوده، انتظاری نمیره.Safety & Peace
نظری صحبتی؟
دقیقا. بازی همچنان سرگرمکنندگی و جذابیت خودش رو داره اما به جز گرافیکش که پیشرفت داشته، چندان تغییر خاصی دیده نمیشه و حس پیشرفت یک نسخه کامل رو نمیشه دید.نسبت به DoA5؟ من پیشرفتی نمیبینم. بعضی جاها پسرفت هم داشته. اصن نمیشه اسمش رو یه شماره جدید گذاشت. دیگه از بازی ای که فقط 1 سال در دست ساخت بوده، انتظاری نمیره.
البته بر و بچ توی EVO Japan یه نمونه از استعدادهاشون رو نشون دادن.نبودن بازی تو EVO امسال بزرگترین Epic Fail ـیه که بازی میتونست بگیره و گرفت![]()
البته بر و بچ توی EVO Japan یه نمونه از استعدادهاشون رو نشون دادن.
هیچی کارگردان توی استریم زنده بازی رو میزاره روی فوتو مود و از زوایای مختلف تحت بررسی قرار میده. 2تا چیک هم کنار دستش روی استیج حرکات اهم اهم میرفتن. کلا مسئولین استریم رو قطع کردن و عذرخواهی کردن از ملتدر جریان برادران شرقی نیستم متاسّفانه
روشن مون کن علی
هیچی کارگردان توی استریم زنده بازی رو میزاره روی فوتو مود و از زوایای مختلف تحت بررسی قرار میده. 2تا چیک هم کنار دستش روی استیج حرکات اهم اهم میرفتن. کلا مسئولین استریم رو قطع کردن و عذرخواهی کردن از ملت![]()
من اینو بازی نکردم ولی تریلرهاش ک دیدم کاستوم هاش مشکلی نداشخیلی انرژی زیادی میخواد حتی برای یکبار پلی دادن این بازیبا این کاستوم های بازی شخصا که بیخیالش شدم
همش میخوام بازی کنم فکرم بجای دیگه منحرف میشه
![]()
اینم مثل نسخه قبل احتمالا 100 تا DLC لباس داره فقطseason pass1 این بازی به تنهایی 93 دلارههمینطور در حال پیشرفت هستن .
من نمیدونم استریم چقدر طول کشیده فقط ی کلیپ یکی دو دقیقه ای دیدم 2 تا دختر روی صحنه دارن بوب هاشون میلرزوننهیچی کارگردان توی استریم زنده بازی رو میزاره روی فوتو مود و از زوایای مختلف تحت بررسی قرار میده. 2تا چیک هم کنار دستش روی استیج حرکات اهم اهم میرفتن. کلا مسئولین استریم رو قطع کردن و عذرخواهی کردن از ملت![]()
ایتاگاکی که خودش......Well Shit...
بیخود نبود ایتاگاکی از دست اینا فراری بود![]()