آخرین ویرایش:
نیازی به حضور داشتن نیست، استریم ها رو میبینیم و لذت میبریم.آره شما هم شخصا حضور داری تو تورنومنت و هر سال افسوس میخوری که چرا همچین بازیی گیم پلی فوق العاده حرفه ای و عمیقش که همه بازیای دیگه مثل SF و تکن و BB و . . . میزاره تو جیبش فدای 4 تا لباس میشه
ول کنید بابا D: کی تو عمرش DOA رو به عنوان یه فایتینگ حرفه ای جدی گرفته بار دومش باشه بازی رسما فن سرویسه و ادعا میکنم هرکی میگه بازی رو برا خود بازی و گیم پلیش میخرم دروغ گفته عین چی
والا من شنیدم تو تورنمنت های High Profile که ببیننده زیاد داره، ایجور مسائل خیلی مهمه. نمونش همین SFV که خیلی از کاستوم هاش تو Top 8ـه ESPN بن هست و پلیر ها حق انتخاب اون کاستوم ها رو ندارن.از کی تا حالا تکون خوردن یکی از اعضای بدن باعث حضور یا عدم حضور توی تورنومنت شده ! لابد توی گیلتی گیر هم به خاطر عظمت بوب های I-NO و Baiken یا یحتمل به خاطر اینکه I-NO بعد از WIN لباسش رو درمیاره و بدنش کامل لخت میشه یا شاید به خاطر اینکه فاوست یکی از حرکت های معروفش اینه که با انگشت از پشت اونجای حریف رو مورد عنایت قرار میده کسی گیلتی گیر رو جدی نمیگیره و توی تورنومنت ها نیستبی خیال بابا
![]()
![]()
![]()
اینکه کاستوم ها رو بن میکنن درستهوالا من شنیدم تو تورنمنت های High Profile که ببیننده زیاد داره، ایجور مسائل خیلی مهمه. نمونش همین SFV که خیلی از کاستوم هاش تو Top 8ـه ESPN بن هست و پلیر ها حق انتخاب اون کاستوم ها رو ندارن.