نسخه فیری فکر نکنم داشته باشه نسخه یو سی که 2 3 روزه اومده نسخه ژاپنیشم دیروز اومدشانس بدنسخه freeهنوز نیامده
چرا نسخه فیزیکی هم داره ولی فقط palنسخه فیری فکر نکنم داشته باشه نسخه یو سی که 2 3 روزه اومده نسخه ژاپنیشم دیروز اومد
چرا نسخه فیزیکی هم داره ولی فقط pal
داداش شرمنده چشام دیگه نمیبینه:dمنظورم نسخه free هستش نه فیزیکی:d
من 4 رو خیلی وقت پیش بازی کردم و الان درست و حسابی یادم نمیاد که سرعت اجرای فنون چقدر بود ولی این نسخه رو من زیاد تفاوتی با شماره ی قبلی نمیبینم.من از یه چیزه تریلراش خوشم نیامد اونم این بود که وقتی ضربه میزد خیلی سریع میزد:dمثل 4نبود که اروم و طبیعی باشه.حالا تو نسخه اصلی هم همینجوریه یا نه؟
و اینکه جون زودی تموم میشه یا نه؟مثلا میشه طرف رو بزنی بترکونی یا اینکه تا میای حال کنی یارو مرده؟
لطفا جواب بدید چون میخوام ببینم اگه به سلیقم میخوره بخرمش![]()
:d که پاهاش خیلی فرز هستش و حسابی حالم رو گرفت البته تمام فنونی که میزنه به هیچ عنوان غیر واقعی نیست) چون یکم دیر وقت بود و انگشت هام هم درد گرفته بود ول کردم !:d
من 4 رو خیلی وقت پیش بازی کردم و الان درست و حسابی یادم نمیاد که سرعت اجرای فنون چقدر بود ولی این نسخه رو من زیاد تفاوتی با شماره ی قبلی نمیبینم.
Health Bar هم خیلی خوبه و با اینکه چند بار کمبو زده میشه خط جون هنوز مقداری باقی میمونه.
-------------
من قسمت Arcade رو تا درجه سختی cahmpion تونستم با Ayane تا آخر برم. یک لول ازون بالاتر رو هم دیشب تا Stage 6 رفتم و خوردم به Sarah Bryant (آواتار بنده:d که پاهاش خیلی فرز هستش و حسابی حالم رو گرفت البته تمام فنونی که میزنه به هیچ عنوان غیر واقعی نیست) چون یکم دیر وقت بود و انگشت هام هم درد گرفته بود ول کردم !:d
یعنی در Difficulty های بالا اینقدر بازی سخت میشه که همش داشتم فحش میدادم !!:d
سرعت حرکات و اجرای فنون CPU افزایش پیدا میکنه
Defence و Counter Attack هاش آدم رو بیچاره میکنه . یکبار تو Counter Attack که من شانسی داشتم میزدم همون رو Counter کرد دوباره !!![]()
combo های زیبایی میخوری و همش رو هوا هستی !:d
یعنی فقط و فقط دفاع و ضد حمله !!!