Dead or Alive 5 - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس مثل4 خیلی سخته.من نتونستم داستان تمام کاراکترهای 4 رو تموم کنم توی باس اخر گیر میکردم همون بیرنگه:(
درجه سختی Story Mode در وافع از Easy شروع میشه و تا همون Alpha-15 نهایتا Normal میشه(در کل که Story خیلی آبکی بود و اصلا هم جالب نبود) ! شما پس بخوای Survival Mode یا Arcade Mode رو روی Champion یا Master بری چی میگی !!:d
-------------
در کل من پیشنهادم برای همه دوستانی که میخوان به طور جدی این بازی رو ادامه بدن این هست که حتما به طور حرفه ای Defence و Counter Attack رو توی Training یاد بگیرن

ی چند دستی بازی کردیم به شدت سخت تر از تیکن هست کاراکتر ها هم تعدادشون کم هستند به نظرم و خیلی خیلی سخت هست بازی
در ضمن مستر ریو هم در باز ی هست

[]
DoA 5 Frist Time Pack منتشر شد!
این پک شامل لباسهای جدید برای 11 کارکتر (Kokoro, Zack, Helena, Bayman, Gen Fu, Christie, Tina, Mila, Akira, Sara and Pai) بازیه و به صورت مجانی از شبکه لابو قابل دانلوده.
All of them can go to hell ! Except Sarah ! She is my waifu !!:x:d

من Outfit همه رو دیدم و اتفاقا واسه هر نفر لباس خیلی عالی که بعضی ها شون ماله نسخه های قبلی بودش رو انتخاب کردند ولی نمیدونم چرا هم مال Sarah اینقدر سادست !

بازیو گرفتم عجب گرافیکی داره کاراکتر مدلاش فکر کنم بهترین کاراکتر مدلایی هست که تو یه بازی فایت توی این نسل دیدم گرافیک محیطشم خوبه بعضی از دوستان هستن که بازیو روی مانیتور بازی میکنن بازیای کنسولی چون برای تی وی طرحی شدن خیلی از *****ها روی تصویر توسط پردازنده تی وی اعمال میشه ولی روی مانیتور اینطوری نیست و تصویر raw پخش میشه برای همین بهتره بازیای کنسولی رو روی تی وی انجام بدین اگر ال ای دی یا ال سی دی دارین به دلیل پائین بودن کنتراست واقعی تصویر بهتره روی مدهای سینما یا استاندارد بازی کنید تا بازی طبیعی تر جلوه کنه.

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 PM ارسال شده بود ----------

در مورد گیم پلی من از فنای قدیمیه این بازیم از اولین نسخه که حداقل 14-15 سال پیش روی سگا ساترن عرضه شده بود تا حالا همه قسمتهارو بازی کردم باید بگم این شماره یکی از بهترین گیم پلی هارو بین همه نسخه ها داره . کاراکترهای بازیه virtua fighter مثل آکیرا و سارا هم که به این نسخه اضافه شدن خیلی خوب تو قالب doa وارد شدن و به بازی میخورن.

اونایی که فن این بازی هستن یا شدن رو من واقعا به حسن سلیقشون تبریک می گم...
آقا فوق العادست بازی.
اصلا انتظار نداشتم بدون ایتاگاکی انقدر خوب در بیاد. مثل همیشه بالانس شخصیت ها در حد لاماسیا هست؛ فیزیک و گرافیک و مادلینگ کرکتر هم هر چی بگم ازش کم گفتم.

اونایی که فن این بازی هستن یا شدن رو من واقعا به حسن سلیقشون تبریک می گم...
آقا فوق العادست بازی.
اصلا انتظار نداشتم بدون ایتاگاکی انقدر خوب در بیاد. مثل همیشه بالانس شخصیت ها در حد لاماسیا هست؛ فیزیک و گرافیک و مادلینگ کرکتر هم هر چی بگم ازش کم گفتم.

فیزیک که اره ولی گرافیک کلا در مقایسه با تیکن حرفی برا گفتن نداره کیوان :d

گرافیک TTT2 که همین ماه ریلیز شد در حد DoA4 هست که سال 2005 برای X360 عرضه شد! این DoA5 که اصلا جایی برای گفتگو هم باقی نمی مونه.

کیوان جان فن بازی هستی درست ... اما گرافیک DoA5 اصلا نمیتونه نزدیک TTT 2 بشه!... حرکات و ضربه های تکن خیلی حرفه ای تر و بسیار نرم تر ار DoA هستن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or