Dead or Alive 5 - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واااااااااای خدا.این کی تائید شد:-oکف کردم عنوان تاپیک رو دیدم.واقعا بهترین فایتینگ عمرم هست.شماره قبلش اولین بازی بود که برا 360 خریدم.همیشه برام سوال بود چرا شماره جدیدش نمیاد که خدا رو شکر تائید شد.شدیدا منتظرشم.

اين عنوان فكر كنم سومين بازي بود كه من واسه 360 خريدم.بد مصب تنها مشكلش اين بود كه خيلي سخت اچيومنت باز ميكرد.

به شدت منتظر نسخه جديد هستم.
این ام یه فرق بزرگش بود :دی. تمام بازیهای لانچ 360 مثل هلو آچیومنت میدادن یعنی 12 تا 1000GS الان شده 50 تا 1000GS. ولی این لامذهب یه چیز دیگه بود :دی.

چرا تو این بازی انقدر تو مصرف پارچه برای لباس بانوان صرفه جویی می‌کنن؟ تو شمارهٔ قبل یک قسمتی‌ از بدن فیزیکش از صورت و دست و پا که اصولاً مهمتر هستند بیشتر بود! (البته نه برای کارکترهای مرد) کلا سانزنده‌های این بازی یه چیزیشون هست. :)

چرا تو این بازی انقدر تو مصرف پارچه برای لباس بانوان صرفه جویی می‌کنن؟ تو شمارهٔ قبل یک قسمتی‌ از بدن فیزیکش از صورت و دست و پا که اصولاً مهمتر هستند بیشتر بود! (البته نه برای کارکترهای مرد) کلا سانزنده‌های این بازی یه چیزیشون هست. :)

اینجوری که بهتره:d

این عکسها که گذاشتید همشون مال نسخه آلفا هستند من دارم الان بازیش می کنم من نسخه های قبلی رو زیاد بازی نکردم ولی از این یکی خوشم اومد فایتینگ خیلی قشنگی شده مخصوصا محیط این نقشه ای که گذاشتن هی خراب می شه حتی اگه محکم بزنی پرتش کنی طرف لبه ساختمون می تونی بندازیش از ساختمون پایین اون پایین با هم درگیر شید کلا چیز خیلی خفنی از آب دراومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or