esm nadaram
کاربر سایت
در Add On جديد بازي به نام Road of Devastation اومده همچين قابليتي. كسي قصد خريدش رو داشت بگه باهم بخريم.دوستان این بازی مدی چیزی نداره که همینطوری زامبی بیاد? یعنی رکورد زد؟ مثل کال آف دیوتی?
نه ، بايد يك بار بازيو دو نفره آنلاين يا ،آفلاين تموم كني . اگه خواستي منم هستمولي يه تروفي طلا ديگه مونده كه بايد توي حالت campgain ,coop بريم ولي دو تا دسته بود اما نفر دوم نيومد شايد بايد كل درجه هاي سختي رو بريم تا اين آزاد شه نه؟
اصلا آنلاین نمیشه بازی کرد اینو هیچ کس رو پیدا نمیکنه واسه من . مشکلی هم با بازی های دیگه ندارم . Nat type هم 2 هست ولی تا حالا یه بار هم نشده کسی رو پیدا کنه .
من اددت ميكنم برا تروفي دو نفرش. ولي اينو بگم كه رو درجه سختي Morbid و Undead (يكي مونده به آخري و آخري) يا كلا همه درجه سختي ها كلا دو نفره سخت تر از يه نفرس يعني آندد دو نفره خيلي سخت تر از يه نفرشه. اددت ميكنم باهم Brain dead تا آخرش بريم :dآقا ما 2 تا درجه سختی آخر فکر کنم هارد و وری هارد و آن دد باشه اینا رو نگرفتم!!
احتیاج به یه همبازی دارم!! کسی میاد آنلاین آی دی منو اد کنه
sefr_zero_cool
پیغام هم بدید ممنون میشم
اصلا آنلاین نمیشه بازی کرد اینو هیچ کس رو پیدا نمیکنه واسه من
من همش 2 ساعت بازی کردم الان آمارم نصف تو ـه . یه 4 ساعت دیگه بازی کنم تورو زیر پاهام له میکنم آدمی که Deus Ex بازی میکنه بهتره به کسی که FF بازی میکنه گیر نده . FF کجا و دیوس اکس کجامیدونه این کاره نیستی!:d
بورو همون اف اف رو بازی کن تو:d
شاید موربید و آندد آسون تر باشند ولی روی اعصاب تر هم هستن! اصلا بازیش تک نفره هیچ جذابیتی نداره :dمن اددت ميكنم برا تروفي دو نفرش. ولي اينو بگم كه رو درجه سختي Morbid و Undead (يكي مونده به آخري و آخري) يا كلا همه درجه سختي ها كلا دو نفره سخت تر از يه نفرس يعني آندد دو نفره خيلي سخت تر از يه نفرشه. اددت ميكنم باهم Brain dead تا آخرش بريم :d
برا منم دوتا مونده يكي دو نفره تكميل بشه بازي يكي همون 53 هزارتا. حالا يه چيز جالب منم بگم فك كنم تعداد كشته ي من بالا نرفته :d . خيلي ستم شده.فعلا هم برای من فقط 2 تا تروفی مونده! یکی مرحله ی آخر رو همه ی جعبه هاش رو بگیرم، اون یکی هم 53 هزار و خورده ای KILL ! سر این تروفی دومی هم یک عدد باگ نصیبم شد هرچی میکشتم هیچی اضافه نمیشد! :d یعنی رسما تعداد KILL گیر کرده بود! ولی دیگه بار دوم که رفتیم درست شدش :d