Dead Nation | Online

مشکل از اینه که به احتمال زیاد نسخه US داری و پینگ اصولا با US بالاست و گرنه مشکل از اون نیست. برو یه اکانت EU درست کن از welcome back یکدونه EU شو دانلود کن.

یه مسئله من با کامپیوتر بازی رو دانلود کردم آخر لینک dead nation نوشته ae میخوام ببینم این یعنی ماله کجاست ؟
در ضمن من فکر کنم از اکانت اروپا دانلود کردم که ماله arabic ampire نمیدونم درست نوشتم یا نه بود !

یه مسئله من با کامپیوتر بازی رو دانلود کردم آخر لینک dead nation نوشته ae میخوام ببینم این یعنی ماله کجاست ؟
در ضمن من فکر کنم از اکانت اروپا دانلود کردم که ماله arabic ampire نمیدونم درست نوشتم یا نه بود !

AE ماله اماراته اونم Arab Emirates هست ;;)

دوستان من تاحالا با 2 3 نفر از ايرانيا رفتم توي بازي ولي همش پرتمون ميكنه بيرون
لاتنسي هم همش نارنجيه؟
الان راهي نيست ما اين تروفي رو بگيريم؟:(

دوستان من تاحالا با 2 3 نفر از ايرانيا رفتم توي بازي ولي همش پرتمون ميكنه بيرون
لاتنسي هم همش نارنجيه؟
الان راهي نيست ما اين تروفي رو بگيريم؟:(
من هم هر کاری کردم نشد آنلاینشو بزنیم اومدن بازی رو از نظر پینگ محدود کردن یعنی بیشتر ما ایرانیها کشک هستیم شاید من حال کنم با پینگ قرمز بازی کنم به اونا چه ربطی داره ؟
واقعا سرورهای این بازی مضخرف هست !!!:)

من هم هر کاری کردم نشد آنلاینشو بزنیم اومدن بازی رو از نظر پینگ محدود کردن یعنی بیشتر ما ایرانیها کشک هستیم شاید من حال کنم با پینگ قرمز بازی کنم به اونا چه ربطی داره ؟
واقعا سرورهای این بازی مضخرف هست !!!:)

بازیو مجانی بهتون دادن توقع دارید بیان براتون سرورای خفن بزارن؟

بازیو مجانی بهتون دادن توقع دارید بیان براتون سرورای خفن بزارن؟
فکر میکنید خیلی به ما لطف کردن که رایگان این بازی رو دادن ؟
تنها که ما نیستیم خیلی از افراد قبل از ماجرای رایگان دانلود کردن این بازی بازی رو خریداری کرده بودند اونها چی حق نداشتن که بازی براشون سرورهای خوب داشته باشه ؟

فکر میکنید خیلی به ما لطف کردن که رایگان این بازی رو دادن ؟
تنها که ما نیستیم خیلی از افراد قبل از ماجرای رایگان دانلود کردن این بازی بازی رو خریداری کرده بودند اونها چی حق نداشتن که بازی براشون سرورهای خوب داشته باشه ؟

من خودم قبل اینکه فری بشه خریدمش این همه حرص نزدم
اگر هم بخاطر تروفی میخواید دو نفره برید بدونید که تروفی رو نمیده باید از یه کنسول آفلاین دونفره برید

من خودم قبل اینکه فری بشه خریدمش این همه حرص نزدم
اگر هم بخاطر تروفی میخواید دو نفره برید بدونید که تروفی رو نمیده باید از یه کنسول آفلاین دونفره برید

ممنون
اما الان كه فري شده يه پچ 180 مگي واسش اومده كه تا بفهمه لگ داري با اردنگي شوتت ميكنه بيرون:d
درمورد بازي هم بگم همچين آش دهن سوزيم نيست فقط بدرد پلات ميخورد ولاغير:d

ممنون
اما الان كه فري شده يه پچ 180 مگي واسش اومده كه تا بفهمه لگ داري با اردنگي شوتت ميكنه بيرون:d
درمورد بازي هم بگم همچين آش دهن سوزيم نيست فقط بدرد پلات ميخورد ولاغير:d

چی چی آش دهن سوزی نیست:دی
من با این بازی زندگی کردم بهترین باز آرکید زندگیم همین بود:دی

من امروز با 4 5 نفر از بچه ها راجبه اين بازي حرف زدم همگي گفتن چرته بهرحال نظر شما واسه ما قابل احترامه:d

والا من یه مدت پیش با بچه ها خیلی بازی میکردم همه هم خیلی خوششون میومد نمیدونم چرا شماها میگین چرته
شاید از زامبی خوشت نمیاد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or