Dead Nation | Online

هر موقع اين بازي رو پلات كردين ..اون موقع علاقتون رو نشون دادين...خودمو نميگم:d
حداقل 10 نفر رو تو psn ميشناسم اين بازي رو پلات كردن و هنوز دوسش دارن...

بنظرمن يكي از ضعفهاي بزرگ اين بازي دوربينش هست فك كنم اگه دوربينش مثه ايول 3 بود عالي ميشد>:d<
تعداد زامبی تو این بازی بی نهایته! اگه دوربین مثل RE3 میبود یک مرحله هم حتی تو حالت co op قابل رد کردن نبود!

تعداد زامبی تو این بازی بی نهایته! اگه دوربین مثل RE3 میبود یک مرحله هم حتی تو حالت co op قابل رد کردن نبود!
حق با شماست با توجه به تعداد زامبیها و هجوم همگی آنها با هم اگر دوربین اونی بود که دوستمون گفت اصلا نمیشد بازی کرد !!!

دقیقا
راستی من امتحان کردم راحت تونستم آنلاین بزنم
سلام شما بروید به قسمت run و تایپ کنید cmd و اینتر رو بزنید بعدش بنویسید ping 4.2.2.4 ببینید روبروی average چه عددی رو نوشته چند بار تست کنید و عددی که میده رو بگید !!!

ميگم نيما(i a xbox) راست گفت من امروز يه دسته ديگه رو هم روشن كردم آفلاين coop رفتم تروفي رو داد
ولي يه تروفي طلا ديگه مونده كه بايد توي حالت campgain ,coop بريم ولي دو تا دسته بود اما نفر دوم نيومد شايد بايد كل درجه هاي سختي رو بريم تا اين آزاد شه نه؟:d

ميگم نيما(i a xbox) راست گفت من امروز يه دسته ديگه رو هم روشن كردم آفلاين coop رفتم تروفي رو داد
ولي يه تروفي طلا ديگه مونده كه بايد توي حالت campgain ,coop بريم ولي دو تا دسته بود اما نفر دوم نيومد شايد بايد كل درجه هاي سختي رو بريم تا اين آزاد شه نه؟:d

من همیشه راست میگم:دی
آره باید تا آخرین درجه سختی بری که پوست آدم کنده میشه:دی

سلام شما بروید به قسمت run و تایپ کنید cmd و اینتر رو بزنید بعدش بنویسید ping 4.2.2.4 ببینید روبروی average چه عددی رو نوشته چند بار تست کنید و عددی که میده رو بگید !!!
نوشته 165ms
اينترنتم آسياتك و 2مگ هستش
راحت آنلاين زدو باهاش

خوشبختانه مشکل ـه آنلاین و Coop بازی هم با اومدن ـه پچ 1.05 حل شد. همین الان بدون هیچ مشکلی بازی کردم. با توجه به کم حجم بودن آپدیت پیشنهاد می کنم حتماً بگیرین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or