David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

من گفتم اوشی ضعیفه ولی نگفتم تو ترکیب میزارمش :d
دفاع کریک اورا ویدیچ و فردیناند میزارم
هارگریوز هم هافبک دفاعی:d
بابا دفاع منچستر که فوق العادس.واقعا عالی هست.ویدیچ و فردیناند همه رو له میکنن.شما دفاع راست رافائل رو بزار.اگر بدت اومد با من:d.بدمصب راحت میتونه از پس کریس بربیاد.فوق العادس این رافائل.
----------
یه چیز دیگه که دوستان میگن و من شدیدا تعجب کردم.که میگن دفاع رئال ضعیفه؟/:)والا من اینطور فکر نمیکنم،چون واقعا دفاعش قوی هست.راموس و پپه و کاروالیو و آربلوئا واقعا عالی هستن و به هرکی تنه بزنن راحت توپ رو ازشون میگیرن.خدیرا هم که تو هافبک دفاعی فوق العادس.

اما بازم به نظر خودم قویترین تیم چلسی هست.مخصوصا وقتی تورس هم اومد واقعا وحشتناک شده.

بدمصب راحت میتونه از پس کریس بربیاد.فوق العادس این رافائل.
بیـــــــــــــــــــخیـــــــــــال !
شما Sprint Speed این 2 تا رو نگاه کردی اصلاً تا حالا ؟
فقط Evra و کوردوبا میتونن رونالدو رو بگیرن توی این بازی . اشلی کول هم بدک نیست.

یه چیز دیگه که دوستان میگن و من شدیدا تعجب کردم.که میگن دفاع رئال ضعیفه؟/:)والا من اینطور فکر نمیکنم،چون واقعا دفاعش قوی هست.راموس و پپه و کاروالیو و آربلوئا واقعا عالی هستن و به هرکی تنه بزنن راحت توپ رو ازشون میگیرن.خدیرا هم که تو هافبک دفاعی فوق العادس.
منم این قضیرو مطمئنم که از نظر دفاع تو تیمهای مطرح ضعیفترین دفاع رو داره :دی
به هیچ وجه دفاع مستحکمی ندارن که آدم بتونه با خیال راحت بازی کنه . ژابی آلونسورو هم که مثل خیار درست کردن ! اصلا بدرد ترکیب نمیخوره استفاده از دیارا و خدیرا تو هافبک کنار هم بهترین بازده رو داره . ولی واقعا دفاشون داغونه :دی

احمد تو این 11 غول دیگه ای هم وجود داره که می تونه رونالدو را بگیره.اون هم مایکون هست.خیلی لامصب قوی ساختنش.

من کی گفتم رونی هیچ کاری نمیتونه بکنه؟:دی
من گفتم پاس هاش بده سرعتش هم پایینه:دی
رونی در واقعیت رونالدو رو میخوره ولی تو فیفا رونی خیلی ضعیف تره:|
دفاع رئال ضعیفه؟:| راموس و مارسلو و پپه ضعیفن؟
فردیناند و اوشه قوین؟:|
من خودم تو منچستر همیشه کریک و میزارم دفاع چون چیزی پیدا نمیکنم:d

برای اولین بار دارم میبینم یکی میگه راموس مارسلو و کلا مجموعه دفاع رئال همون اربلوا و البیول از دفاع منچستر بهترن.:dبیخیال دیگه این یکی اصلا نمیتونم هزم کنم:d
البته راموس بدک نیست ولی بازهم اون طوری خوب نیست.
چپ منچستر اورا, وسط هم اون 2تا کنارشون هم حالا یه اوشی یا رافائل .از رئال که بدتر نمیشه. :d,
منم این قضیرو مطمئنم که از نظر دفاع تو تیمهای مطرح ضعیفترین دفاع رو داره :biggrin1:
به هیچ وجه دفاع مستحکمی ندارن که آدم بتونه با خیال راحت بازی کنه . ژابی آلونسورو هم که مثل خیار درست کردن ! اصلا بدرد ترکیب نمیخوره استفاده از دیارا و خدیرا تو هافبک کنار هم بهترین بازده رو داره . ولی واقعا دفاشون داغونه :biggrin1:

بیا شایان هم تایید کرد:d
حالا خدیرا با النسو خوب هستن . من النسو میذارم جلو خدیرا ,خوبن.بعدشم 4 تا حمله خطی جلوشون.

• Like
Reactions: Farh@d
نه عزیزم.یکی از بهترین مدافعانی که میتونه جلوی رونالدو رو بگیره همین رافائل هست.اشکال منم به سیستم تفاوت بازیکنها همینه که اصلا چیزه درستی نیست.اتفاقا تعجب منم همینه که رافائل تو نمودار اصلا نباید بتونه رونالدو رو بگیره ولی تو عمل یه چیزه دیگه نشون میده.
دوستانی هم که از دفاع رئال مینالن مطمئنا هنوز آشنایی کاملی با فنها قلقها و سیستم گیم پلی فیفا11پیدا نکردن که اینطور فکر میکنن.رئال از نظر دفاع جزو 3تیم برتره.

به نظرم این گیم پلی خیلی خوبه! یکم کند تر بشه و سرعت تیمی واقعی تر باشه بهتره! الان سرعت برگشتن خط هافبک اوساسونا با بارسا برابره :دی!
و نکته بعد هم امیدوارم رو جو تماشاگر خیلی کار کنه! واقعا تماشاگر میتونه عامل کلیدی باشه!!!!

بابا دفاع منچستر که فوق العادس.واقعا عالی هست.ویدیچ و فردیناند همه رو له میکنن.شما دفاع راست رافائل رو بزار.اگر بدت اومد با من:d.بدمصب راحت میتونه از پس کریس بربیاد.فوق العادس این رافائل.
این دو عدد به معنای واقعی جنازه هستند !
توی سر و اینا کم نمیارن ولی تو سرعت ولشون کن ! مخصوصا پاس پشت دفاع و ضد حمله !

• Like
Reactions: m0jtaba
البته هرکسی شیوه مخصوص به خودش رو داره.ولی من واقعا از دفاع منچستر و رئال راضی هستم.چلسی هم که جای خود داره.تو آنلاین زیاد منچستر برمیدارم و اکثرا هم بردم.ترکیبم هم این هست.
2-4-4
دفاع:ویدیچ،فردیناند،اورا،رافائل.
هافبک:کاریک،جی سونگ،والنسیا،گیگز.
حمله:رونی و برباتوف.

واقعا هم راحت بازی میکنم.جی سونگ واقعا فوق العادس.خیلی عالی نفوذ میکنه و زیاد باهاش گل میزنم.

در ضمن دفاع وسط احتیاج به سرعت زیادی نداره و فقط strange میخواد.اگر با مدافعانی مثل پپه و یا فردیناند که تنومند هستن،یه دفاع پوششی (یا به اصطلاح فوتبالی موزی) بچینید مدافعها خیلی خوب کار میکنن.فردیناند و ویدیچ که نامردا بادشون به هرکی میگیره یارو چپ میکنه:d

بله 100 درصد.مگه نمیبینی تو فوتبال واقعیه مسی هیچ کاری نمیتونه بکنه.:(
:d

حالا نمیخوام بحث فوتبالی شه ولی اولا منکر بازی مسی نیستم ولی علت اینکه اینقدر بارزه هماهنگی تیمشون هست نه چیز دیگه

اما اینکه بازیکن قدرتی و تنومند کاراییش بیشتر حرف من نیست
تو Selection بازیکن تو هر مقطع نگاه کنی همینه
حالا این وسط یه بازیکن با تکنیک بالا مثله مسی هم پیدا میشه ولی اکثرا اولویت با قدرت بدنی هست

کلا تو فیفا سیستم دفاعی خیلی خوب کار شده و رد شدن مستقیم از بازیکن به Skill خود Gamer برمیگرده مثل فوتبال واقعی که به Skill خود بازیکنه :d

گویا اطلاعات جدیدی از بازی توی مجله فرانسوی Official Playstation Magazine منتشر شده حوصله ترجمه نداشتم گفتم بزارم اینجا اگه کسی از دوستان خواست ترجمه اش کنه و یه تاپیک دیگه براش بزنه :دی

New camera angle will be noticeably closer to the ground

New menu interface appears to be simpler and more ergonomic than before

Integration of the ‘Impact Engine’ which properly tracks contact between players

Pro Player Intelligence will try to eliminate blind passing, if a pass is attempted to a player that cannot be seen on the screen it is highly likely that the pass will not be completed

The AI should become more human and play on their strengths whilst also acting more carefully with the ball when highly skilled players come towards them

Using the ‘B’ or ‘A’ buttons to follow a player will now support a feature where if the button is double tapped the player will attempt an interception.

Integration of a new short dribble with the left stick

New presentation looks inspired by English games by introducing more colours

Location of an injury will be shown by the player grabbing the part of his body that is injured

Three new arenas

Integration of benches along the sidelines

New lighting effects

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or