David Cage: شما Ellen Page را در Beyond; Two Souls نخواهید دید

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
Beyond-Two-Souls.jpg

سایت ClickOnline طی مصاحبه ای که امروز با آقای David Cage بنیانگذار و مدیرعامل استدیو Quantic Dream و مدیر عنوان ماجراجویی Beyond: Two Souls داشت، از ایشان پرسید که آیا شخصیت Ellen Paige نقش شروع کننده را در بازی دارد و نقش وی چیست(؟)" وی پاسخ داد: " خب، من علاقه مند بودم نه بخاطر شناخته شدنش و نه بخاطر داشتن نام زیبا که در روی باکس بازی نیز قرار گرفته است بلکه در اصل او یک کارکتر عجیب و شگفت انگیز است. این تنها ذهنیتی است که من از این کارکتر دارم."

وی افزود: " در حال حاضر شما نمی توانید محبوبیت او را نادیده بگیرید و مردمی که واقعا او را دوست دارند و اینجاست که او به دنبال تغییر برخی چیزها و ایجاد تحولاتی در بازی است و این هدف اولیه ماست. من فکر می کنم که نقش وی در واقع تجربه ی چیز های بسیار منحصر به فرد را در بازی ایجاد خواهد کرد. وقتی شما می خواهید این عنوان را بازی کنید، شما Ellen را در نقشی نمی بینید، بلکه Jodie Holmes رو خواهید دید. این کارکتر جسم و استخوانش را از Ellen گرفته است، در واقع روحی از Ellen در Jodie نهفته است که این خود واقعا منحصر به فرد خواهد بود. من فکر می کنم تعداد بسیار اندکی کارکتر (زن) وجود داشته باشد که توانایی انجام کارهای Ellen در Beyond را داشته باشند."

بازی Beyond: Two Souls عنوان انحصاری PS3 از سوی استدیو Quantic Dream در دست ساخت می باشد و در تاریخ 8 October امسال عرضه خواهد شد.

منبع

جالب ـه اوایل تاپیک موضوع بیشتر بازیاش بود که نمیدونم دست چندمی و ... الان که دیگه دیدن داره شورش در میاد این حرفای تکراری کم کم خود کیج میاد وسط .

ديويد دماغ...!ديويد مغرور...!ديويد فلان...ديويد بهمان...
بابا مگه ميخوايد بريد خواستگاري!ايشون بازي سازه شما هم بازي باز...
وسلام!
Next Gen Of Trolling كه ميگن همينه

باز این یارو دیوید قفس اومد حرف زد ! با این کله کچلش هیچی حالیش نیست فقط میاد حرف میزنه ! بازیاش گیم پلی نداره فقط میاد از داستان حرف میزنه انگار فیلمه ! میره پول میده بیان باهاش مصاحبه کنن انگار عقده داره ! همش میگه من بازیم مثل فیلمه و ... خب که چی بشه !؟!؟ l-) اینا رو اساتید ترول کننده که متاسفانه اکثرا از آنتی سونی ها تشکیل شدن سال 2009 میگفتن برای HR ! بازی اومد و یه شاهکار به یاد موندنی شد و تو هر لیستی که نگاه میکنیم جزو بهترین بازیای نسل هست اما روی این عده هنوز کم نشده ! بابا به خدا منم فن مایکروسافتم و روزی 5 ساعت با ایکس باکس بازی میکنم ! اما دلیل نمیشه بیام راجع به چیزی که نمیدونم نظر بدم ! ماشاالله دوستانی که 360 دارن که همه وضعشون خوبه خب برن یو PS3 هم بخرن این شاهکارا رو تجربه کنن که ما دیگه نخوایم اینجا داستان راستان تعریف کنیم :| اگه میبینید این استاد هرروز مصاحبه میکنه برای اینه که طرفداراش و گیمرا و منتقدا دوسش دارن و بی صبرانه منتظرن بازیش عرضه بشه , خودش با خودش مصاحبه نمیکنه ! حالا هی ترول کنید و بساط خنده ی مردم رو فراهم کنید ! بعدم اینکه هرچی میگه حق داره , برای اولین بار یکی پیدا شده که هالیوود رو با صنعت بازیسازی آشتی داده , حق داره از کارش تعریف کنه . در آخر دوستانی که دست از ترول کردن بر نمیدارن بهتره بدونن سبک کار استاد Interactive Drama هست , اگه دنبال سکو بازی , هفت تیر کشی , سوپرمن بازی و جون پر شونده و ... میگردین pm بدین بهتون بازیای خوبی معرفی میکنم و بهتره سمت کارای کیج نرین که نخواین ترول کنین ...

منو با کی اشتباه گرفته؟
یوزر نیم تون جعبه مجهول هست، آی دی ایکس باکس لایف هم زیر آواتارتون مشاهده می شه:)
البته من قاطی دارم کلا و شماها فن کنسول خاصی نمی باشید همین طوری اومدید تو این تاپیک با فن های زبون نفهم جهاد کنید:)
خب مگه امر به معروف و نهی از منکر اشکال دارد؟:( اینم که می بینیم زیر آواتار همه هیترها یه چیزایی مثل عکس 360 یا آی دی ایکس باکس لایف هست یا آواتار و امضاهاشون نشان از بازی های انحصاری ماکروسافت داره اثرات توهم مون هست. اصلا قضیه استلیث ترولینگ پیشرفته نیست، مبارزه با کیج خون آشام و نجات دنیای گیم از دست کیج و فن هاش هست.

هی من نمیخوام پست بدم ، نمیشه !!!!
اره داداش شما مایه دار.!!!
فقط توهین نکن OK?:|
من توهین نکردم به بچه هایی که کپی بازی میکنن ولی بارها گفتم که از گیمری که بدون اینکه بدونه چی بازی میکنه بیاد در موردش نظر بده خوشم نمیاد و باهاش برخورد میکنم و این موضوع شامل همه ی بروبچ کپی خور باز نمیشه.از اوریج بازها هم دفاع نمیکنم ولی چون میخوام از امکانات PSN استفاده کنم بدون دردسر مجبورم که اوریج بازی کنم و از این نظر هیچ مشکلی هم ندارم و ربطی هم به مایه داری نداره.
-------------------------------
برعکس جناب u.s.a که منتظر بود یکی پست منو نقل قول کنه و غیر مستقیم بخواد جواب منو بده من مستقیم باهاتون حرف میزنم.
به هرحال همه یه جوری با هم اختلاف نظر دارن و نمیشه که بیایم نظرات همدیگرو چرت و پرت خطاب کنیم چون دور از ادب ـه. من به نظر شما احترام میذارم که میگی از این بازی و سازنده اش خوشم نمیاد. تو تاپیک امتیازات GeOW:J هم چون بصورت فکت اومدی بیان کردی که بهترین گرافیک کنسولیه واسه همین نقل قول کردم چون اون حرف شما فقط نظر شخصی نبود.در ادامه دیدی که از گیم اسپات هم مدال گرافیک نگرفت.
اما اینکه بیای کلا از سرتا پای یه بازی و سازنده اش ایراد بگیری جدا این دیگه اسمشو نقد نمیشه گذاشت. آریا هم که تو یه پست چنتا از کامنت های شما رو گذاشت و وقتی اینجوری میگی انتظار نداشته باش ما که از این بازی خوشمون میاد بیایم بگید بله حسین جان ، شما درست میگی و این بازی چرته.این مثل این میمونه که من از GeOW بدم بیاد و بیام تو هر تاپیکی که زده شد از اون بازی بد بگم و مطمئنا شما برخورد خواهید کرد یا اینکه مثل همیشه میگی واسم ارزش ندارن که بخوام نقل قول کنم. همین حرفت ناشی از غروریه که داری و اینکه حتما حرفی که میزنی درست هست و کسی نباید مخالفش رو بگه و اگه گفت میشه سینه چاک و ... . همونجور که یه منتقد میاد به بازیه X میده 8 و یکی دیگه میده 4.5 این یعنی فکر و سلیقه های مختلف که در نتیجه ما هم همینجور خواهیم بود و دلیل نمیشه همه از یه بازی خوششون بیاد یا اینکه همه بدشون بیاد و خوش اومدن یا بد اومدن کاملا به تجربه ی اون شخص از بازی بستگی داره.از نظر من بازی و داستان سری MGS یعنی یه شاهکار به تمام عیار ولی خیلی ها رو میشناسم که حتی حاظر نیستن این بازی رو برای 10 دقیقه تجربه کنن.من نمیتونم باهاشون بجنگم که این بهترین بازیه و شما داری خودتو گول میزنی و همینطور برعکس این موضوع صادقه. پس اگه به نظرات هم بیایم احترام بزاریم این مشکلات بوجود نمیاد و شما نیای تو تاپیک هر بازی ای که خوشت نمیاد اون و سازنده اش رو نکوبونی کسی هم به شما چیزی نمیگه.
------------------------------
در آخر هم که شما هم مثل من و بقیه کاربر عادی هستی و فهم و شعور به کاربر عادی بودن و تاریخ عضویت و ... برنمیگرده. دستم هم تو جیب به قول شما ددی جان نیست و قله ی اورست رو فتح نکردم بلکه گفتم ، از گیمری که نمیدونه چی داره بازی میکنه خوشم نمیاد و برای اینکه فقط بازی کرده باشه و وقت تلف کرده باشه بدم میاد و اصلا این دسته از نظر من گیمر نیستند بلکه بازیخور هستند. بنده تو مغازه مشتری هایی دیدم که میان با یه هارد اکسترنال و میگن اینو پر کن و یه هفته دیگه خالیش میکنن و میگن دوباره پرش کن.مخاطب من اینگونه افراد بودن نه همه.

آخرین ویرایش:
داستان عالی .گیم پلی بی نظیر بسیار چشم نواز !این فقط ساخته اخرین بازی استاد بوده !
دیگه از ی سازنده بازی چه انتظاری دارید !
این ها چیزهای هست که به راحتی میشه ازش گذشت قدرتشو داره طرفدارهم داره دوست داره برای بازیش تبلیغ کنه !مشکل کجاست خدا می دونه !
نه تنها گیمر بلکه انسان عادی هم ی نگاه به تصاویر زیر بندازه خیلی علاقه مند میشه بازی را انجام بده

طرف میاد میگه گیم پلی نداره

شما بازی کردی؟؟؟ یا از رو Heavy Rain میگی؟؟

تازه اون Heavy Rain رو هم بازی کنی میفهمی یعنی چی!

تنها بازی بود که به آدم حس واقعی کاراکتر اصلی رو میداد تنها بازی که فک میکردی الان خودت اونجایی

شما که خدای بازیی به ما میگی کدوم بازی اینجوری بوده؟

میخوای تو یه بازی که بیش تر از هر بازی المان های واقعی توش ریخته چیکار کنه؟؟ اژدها بیاره برات؟ اره برقی بده دستت زامبی بکشی؟

یوزر نیم تون جعبه مجهول هست، آی دی ایکس باکس لایف هم زیر آواتارتون مشاهده می شه:)
البته من قاطی دارم کلا و شماها فن کنسول خاصی نمی باشید همین طوری اومدید تو این تاپیک با فن های زبون نفهم جهاد کنید:)
خب مگه امر به معروف و نهی از منکر اشکال دارد؟:( اینم که می بینیم زیر آواتار همه هیترها یه چیزایی مثل عکس 360 یا آی دی ایکس باکس لایف هست یا آواتار و امضاهاشون نشان از بازی های انحصاری ماکروسافت داره اثرات توهم مون هست. اصلا قضیه استلیث ترولینگ پیشرفته نیست، مبارزه با کیج خون آشام و نجات دنیای گیم از دست کیج و فن هاش هست.
no sh!t sherlock!
دو تا پست دادم اصلا اسم آقای استاد کیج رو نبردم اونوقت چجوری ترولش کردم؟:))
ربط اینا به این حرف من چیه؟
خدارو شکر جواتی و کلیفی و سایکل پچر بازی انحصاری نمیسازند وگرنه به اونها هم نمیشد گیر داد
:|

اخه چرا الکی میاید نظر میدید مگه مجبورید ؟
کیج مغرور هست ولی جزو بهترین بازی ساز هاست . heavy rain نشون داد که کیج چقدر نواوری داره تو بازی هاش. هر کسی که heavy rain رو بازی کرده فهمیده که بازی هست که خیلی کم پیدا میشه مثلش
اونوقت شما میاید میگید که با 3 تا گزینه گذاشتن که نتونست بازی بسازه و یا اینکه بره فیلم نامه نویس بشه بهتره
چرا فقط خودتون رو میبینید ؟ کسانی هم هستن که همین بازی های با داستان و فیلمی رو دوست دارن .
در اینکه بازی هایی که 3 تا گزینه بزارن جلو روت قبل از بدنیا اومدن کیج بوده شکی نیست ولی اینکه بازی رو مثل فیلم سینمایی بسازن حرفه یا اینکه یه داستان فوق العاده قوی داشته باشه
حرفه
من نمیدونم والا چرا الکی تا یه خبری از کیج پخش میشه همه میریزن توی تاپیک دعوا راه میندازن و تاپیک رو به ... میکشن :|

والا بخدا من وقتی میخوام BEYOND رو بازی کنم نه به مغرور بودن کیج کار دارم نه دماغشو تصور میکنم و نه پیرهن چارخونه و شلوار لیMark Cerny میاد تو ذهنم
اینقدر هم به قیافه مردم گیر ندید خوبیت نداره بخدا زشته به این رفتار ها که خودتون میدونید میگن چی؟
خاله ز...........:|

آخرین ویرایش:
@u.s.a
من تنها درخواستی که از شما دارم اینه که تو تاپیک بعدی کیج نیای دوباره همین حرفا رو تکرار کنی! خوندیم حالا قانع نشدیم دیگه مربوط به شما نیست شما نظرتت رو گفتی!
7 صفحه چرت و پرت و فحاشی به کیج کردی خسته نشدی؟!

من اصلا این اقا رو نمیشناختم و نمیشناسم ... ولی از بازیش حسابی لذت بردم کیف کردم و کاملا با سبک جدیدش غافل گیر شدم و وارد چالش جدیدش شدم ... تمام پست های این تاپیک یکیش ربطی به خبر نداشت ...

تا اونجا که من فهمیدم منظورش اینه که شما با Jodie Holmes روبرو خواهید شد نه الن پیج ... با اینکه همه چیزش به پیج رفته ...

من اصلا این اقا رو نمیشناختم و نمیشناسم ... ولی از بازیش حسابی لذت بردم کیف کردم و کاملا با سبک جدیدش غافل گیر شدم و وارد چالش جدیدش شدم ... تمام پست های این تاپیک یکیش ربطی به خبر نداشت ...

تا اونجا که من فهمیدم منظورش اینه که شما با Jodie Holmes روبرو خواهید شد نه الن پیج ... با اینکه همه چیزش به پیج رفته ...
درست فهمیدید دوست عزیز منظور هم همین بوده یعنی کاراکتر اصلی رو نباید فراموش کرد و فکر کرد که کاراکتر کاملا پیج هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or