David Cage: شما Ellen Page را در Beyond; Two Souls نخواهید دید

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
Beyond-Two-Souls.jpg

سایت ClickOnline طی مصاحبه ای که امروز با آقای David Cage بنیانگذار و مدیرعامل استدیو Quantic Dream و مدیر عنوان ماجراجویی Beyond: Two Souls داشت، از ایشان پرسید که آیا شخصیت Ellen Paige نقش شروع کننده را در بازی دارد و نقش وی چیست(؟)" وی پاسخ داد: " خب، من علاقه مند بودم نه بخاطر شناخته شدنش و نه بخاطر داشتن نام زیبا که در روی باکس بازی نیز قرار گرفته است بلکه در اصل او یک کارکتر عجیب و شگفت انگیز است. این تنها ذهنیتی است که من از این کارکتر دارم."

وی افزود: " در حال حاضر شما نمی توانید محبوبیت او را نادیده بگیرید و مردمی که واقعا او را دوست دارند و اینجاست که او به دنبال تغییر برخی چیزها و ایجاد تحولاتی در بازی است و این هدف اولیه ماست. من فکر می کنم که نقش وی در واقع تجربه ی چیز های بسیار منحصر به فرد را در بازی ایجاد خواهد کرد. وقتی شما می خواهید این عنوان را بازی کنید، شما Ellen را در نقشی نمی بینید، بلکه Jodie Holmes رو خواهید دید. این کارکتر جسم و استخوانش را از Ellen گرفته است، در واقع روحی از Ellen در Jodie نهفته است که این خود واقعا منحصر به فرد خواهد بود. من فکر می کنم تعداد بسیار اندکی کارکتر (زن) وجود داشته باشد که توانایی انجام کارهای Ellen در Beyond را داشته باشند."

بازی Beyond: Two Souls عنوان انحصاری PS3 از سوی استدیو Quantic Dream در دست ساخت می باشد و در تاریخ 8 October امسال عرضه خواهد شد.

منبع

تنها دلیلش جم آوری سلبرتی درجهت استفاده از صدا و صورتشون برای هایپ و فروش بیشتر بازی.
یعنی چی؟ یعنی منکر این هستی که بازیگر خیلی خوبیه؟
منم باشم اسمش رو روی کاور بازی میذارم حداقل یکم بیشتر بفروشه و از این جور بازی ها بیشتر ببینیم نه قسمت 20 جومونگ!

حرف های پسندیده و خوبی زده آفرین
تازگیا سازندگان و فعالا گیم خوب دارند به گیمرها میگند که ظاهر رو محبوبیت رو ول کنید مفهوم رو دریابید!
بحثی که سازندگان Tomb Raider هم زدند

آرزو به دل موندیم که یه بار دیوید کیج صحبت کنه،و بیاد در مورد گیم پلی بازیش صحبت کنه:|مثلا بگه در این بازی شما قادر به انجام فلان کار هستید.یعنی یکبار نشد که این مصاحبه کنه و بیاد از گیم پلی بازی صحبت کنه.البته طبیعی هم هست.چون اصن نمیدونه گیم پلی چی هست.

جا داره این نکته بسیار زیبا رو که یکی از دوستان قبلا گفت رو دوباره یاد آوری کنم.
توی Stage demo گیم اسپات، طرف ازش سوال میکنه گیم پلی بازی چطوریه، این برمیگرده میگه ما موشن کپچر پیشرفته و گرافیک فلان درست کردیم، بعد طرف دوباره میپرسه خُب درسته، ولی گیم پلیش چطوریه؟ این دوباره میگه موشن کپچر و گرافیک و ...:biggrin1:
کلا یکی باید بشینه واسه ایشون،الفبای گیم پلی رو تعریف کنه.

آرزو به دل موندیم که یه بار دیوید کیج صحبت کنه،و بیاد در مورد گیم پلی بازیش صحبت کنه:|مثلا بگه در این بازی شما قادر به انجام فلان کار هستید.یعنی یکبار نشد که این مصاحبه کنه و بیاد از گیم پلی بازی صحبت کنه.البته طبیعی هم هست.چون اصن نمیدونه گیم پلی چی هست.

جا داره این نکته بسیار زیبا رو که یکی از دوستان قبلا گفت رو دوباره یاد آوری کنم.

کلا یکی باید بشینه واسه ایشون،الفبای گیم پلی رو تعریف کنه.

حسین از این سبک بازی ها خوشت نمیاد و کلا با دیوید کیج هم حال نمیکنی. من موندم چرا وقت خودت رو هدر میدی و در مورد چیزی که بهش هیچ علاقه ایی نداری بحث میکنی ؟

مطمئنا به من ربطی نداره که کدوم تاپیک رو میخونی یا کجا نظرت رو میگی و .... چون عضو سایتی و این بخش هم برای بحث کردن در مورد اخباریه که منتشر میشه (و هیچ جا هم ننوشتن کسانی که از خبری خوششون نمیاد نباید در موردش نظر بدن)

بیشتر یه سوال شخصیه.
من خودم بازی که ازش خوشم نمیاد حتی خبرهاش رو هم دنبال نمیکنم دیگه چه برسه بخوام در موردش نظر هم بدم، برای همین برام سواله که چرا وقتی از چیزی خوشت نمیاد اینطوری اخبارش رو دنبال میکنی ؟

حسین از این سبک بازی ها خوشت نمیاد و کلا با دیوید کیج هم حال نمیکنی. من موندم چرا وقت خودت رو هدر میدی و در مورد چیزی که بهش هیچ علاقه ایی نداری بحث میکنی ؟

مطمئنا به من ربطی نداره که کدوم تاپیک رو میخونی یا کجا نظرت رو میگی و .... چون عضو سایتی و این بخش هم برای بحث کردن در مورد اخباریه که منتشر میشه (و هیچ جا هم ننوشتن کسانی که از خبری خوششون نمیاد نباید در موردش نظر بدن)

بیشتر یه سوال شخصیه.
من خودم بازی که ازش خوشم نمیاد حتی خبرهاش رو هم دنبال نمیکنم دیگه چه برسه بخوام در موردش نظر هم بدم، برای همین برام سواله که چرا وقتی از چیزی خوشت نمیاد اینطوری اخبارش رو دنبال میکنی ؟
دلیلش میدونی چیه؟دلیلش 2 چیزه.

1-اینکه کیج به شدت اینجا هایپ شده.درحالیکه کیج هیچی نیست.جز یه بازی ساز دسته چهارمی.

2-کیج به شدت آدم مغروری هست.فکر کرده آسمون سوراخ شده و ایشون ازش افتاده پایین.

خیال کرده تنها بازیساز دنیا ایشونه و بقیه الاغن.خیال کرده فقط ایشونه که به داستان اهمیت میده.خیال کرده فقط ایشون هست که به فکر حق انتخاب در بازیش هست.در حالیکه خودشم میدونه اون حق انتخاب نیست،بلکه جوک و یه کلاه بزرگ سر گیمر هست.

من اصولا با هایپ مشکل دارم.حتی زمانی که بازی محبوب خودم هم داشته زیاد هایپ میشده،بهش گیر دادم.

دیگه کیج که جای خود داره.هفته ایی 2 تا مصاحبه میکنه و همش چرت و پرت میگه.الان ND تقریبا 3 ساله داره روو Last of us کار میکنه.4 تا دونه مصاحبه به زور ازشون پیدا میکنی.مثل بچه آدم نشستن یه گوشه و بازیشون رو میسازن.نمیان هر هفته هی مصاحبه کنن و به بازیسازهای دیگه و شعور مخاطبشون توهین کنن.آخرش هم برعکس جناب کیج،یه شاهکار تحویل گیمر جماعت میدن که آدم مدتها باهاش سرگرم میمونه.هیچوقت هم نمیان بگن که بازی من رو فقط 1 بار انجام بدید که یه وقت گندش در نیاد سیاه بازی بوده.

1-اینکه کیج به شدت اینجا هایپ شده.درحالیکه کیج هیچی نیست.جز یه بازی ساز دسته چهارمی.

من بیشتر با دلیل اول کار دارم و خود به خود فکر کنم دلیل دوم هم پاسخ داده بشه.

از کی تا حالا شخصی که میاد و سبک جدیدی را می‌سازه و عرضه می‌کنه جزء بازی‌ساز دسته چهارمی محسوب می‌شه؟ لابد افرادی که میان و Spin-offهای تکراری عرضه می‌کنن (منظورم اصلاً با کوجیما نیست، چون حداقل Spin-offهای کوجیما از کیفیت فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند) جزء بازیکنان دسته اول هستند؟ این دلیل نمی‌شه که چون دیوید کیج فقط انحصاری عرضه می‌کنه، شما او را دسته چهارمی خطاب دهید.
هر کی هم هوش و ذکاوت دیوید کیج را داشت، انقدر مغرور بود و به خوش می‌بالید. چون هر چی باشه علاوه بر این که بنیان‌گذار سبکِ جدید بود، مرز بین سینما و بازی را توسط Heavy Rain از بین برد.

همین TWD که می‌بینی جایزه‌ها رو درو کرده، گیم‌پلی‌اش برپایه‌ی Heavy Rain ساخته شده.

خیال کرده تنها بازیساز دنیا ایشونه و بقیه الاغن.خیال کرده فقط ایشونه که به داستان اهمیت میده.خیال کرده فقط ایشون هست که به فکر حق انتخاب در بازیش هست.در حالیکه خودشم میدونه اون حق انتخاب نیست،بلکه جوک و یه کلاه بزرگ سر گیمر هست.

من اصولا با هایپ مشکل دارم.حتی زمانی که بازی محبوب خودم هم داشته زیاد هایپ میشده،بهش گیر دادم.

دیگه کیج که جای خود داره.هفته ایی 2 تا مصاحبه میکنه و همش چرت و پرت میگه.الان ND تقریبا 3 ساله داره روو Last of us کار میکنه.4 تا دونه مصاحبه به زور ازشون پیدا میکنی.مثل بچه آدم نشستن یه گوشه و بازیشون رو میسازن.نمیان هر هفته هی مصاحبه کنن و به بازیسازهای دیگه و شعور مخاطبشون توهین کنن.آخرش هم برعکس جناب کیج،یه شاهکار تحویل گیمر جماعت میدن که آدم مدتها باهاش سرگرم میمونه.هیچوقت هم نمیان بگن که بازی من رو فقط 1 بار انجام بدید که یه وقت گندش در نیاد سیاه بازی بوده.

1. اینکه نظر شخصیه و مطمئنا همه اینطوری فکر نمیکنند.

2. اتفاقا منم قبول دارم که کیج خیلی مغروره و زیاد ازش خوشم نمیاد.(دلیل اصلی که زیاد توی تاپیک های اخبارش نمیام ولی توی تاپیک بازی هاش بحث میکنم. تازه برای من فقط کیج اینطوری نیست مثلا من از استدیو Ninja Theory خوشم میاد ولی به نظرم Tameem خیلی مغروره)

ولی خب باید قبول کرد که تعداد زیادی از گیمرها هستن که از بازی هاش لذت میبرن(مثل خودم) و تقاضا برای این نوع بازی ها توی صنعت هست. درسته آدم خیلی مغروریه و خیلی ها (مثل خودمون ) از شخصیتش خوششون نمیاد، ولی خب این رو هم در نظر بگیریم که خیلی ها به واسطه بازیهاش اون رو تحسین میکنند (مهم نیست چقدر مغروره، مهم اینه که بازی هایی میسازه که عده زیادی ازشون لذت میبرن)

هرچند من هنوز به جواب سوالم نرسیدم، وقتی میدونی چی میخواد بگه و میدونی که حرفاش باعث عصبانیتت میشه، چرا الکی وقت خودت رو با بحث کردن هدر میدی ؟! میتونی مثل من توی تاپیک های اخبارش نیای و فقط توی تاپیک بازیهاش بحث کنی (البته اگه روزی بازیی ساخت که با سلیقه ات جور باشه)

در کل من نمیگم اینکار رو بکن یا اینکار رو نکن، چون همونطوری که قبلا گفتم این مسائل به من ربطی ندارن فقط برام عجیبه که بخاطر شخصی که نه خودش رو قبول داری نه بازی هاش رو الکی وقتت رو هدر میدی

فکر نکنم هیچ جای دنیا به اندازه بازی سنتر کیج پرستی کنن

کیج بازی ساز معمولیه مثل خیلی از بازی ساز ها، فقط سر و صداش زیاده، مثال بارزش هم در لیستی که IGN منتشر کرد در مورد 100 بازی ساز برتر تاریخ می بینید در این که حرف IGN حرف اول آخر نیست شکی نیست اما به عنوان یک وب سایت معتبر قابل رفرنس هست، کلا من جایی ندیدم بیان cage رو بازی ساز برتر یا خاص بدونن جز همین بازی سنتر

من بیشتر با دلیل اول کار دارم و خود به خود فکر کنم دلیل دوم هم پاسخ داده بشه.

از کی تا حالا شخصی که میاد و سبک جدیدی را می‌سازه و عرضه می‌کنه جزء بازی‌ساز دسته چهارمی محسوب می‌شه؟ لابد افرادی که میان و Spin-offهای تکراری عرضه می‌کنن (منظورم اصلاً با کوجیما نیست، چون حداقل Spin-offهای کوجیما از کیفیت فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند) جزء بازیکنان دسته اول هستند؟ این دلیل نمی‌شه که چون دیوید کیج فقط انحصاری عرضه می‌کنه، شما او را دسته چهارمی خطاب دهید.
هر کی هم هوش و ذکاوت دیوید کیج را داشت، انقدر مغرور بود و به خوش می‌بالید. چون هر چی باشه علاوه بر این که بنیان‌گذار سبکِ جدید بود، مرز بین سینما و بازی را توسط Heavy Rain از بین برد.

همین TWD که می‌بینی جایزه‌ها رو درو کرده، گیم‌پلی‌اش برپایه‌ی Heavy Rain ساخته شده.
سبک جدید؟:))این سبک جدید اونوقت چیه؟دوربین ایزومتریک؟که حدود 30 سال پیش و در کمودور 64 هم وجود داشت.QTE؟؟؟که قبل از اینکه کیج بدنیا بیاد وجود داشت.اینکه 3 تا گزینه بزاره جلوت و یکی رو انتخاب کنی؟اینم باز قبل از بدنیا اومدن کیج وجود داشت.

شایدم این سبک جدید اینه که دسته رو بزاری رو زمین و بازی خودش جلو بره و تموم بشه!!!!!واقعا هم سبک ناب و جدیدی هست
:))این سبک جدید میگه که بهت حق انتخاب میدم.ولی مثلا اگر اون شخصیت خِپِلش تیربارون هم بشه،بازم نمیمیره.اگر زمانی که زیر آب گیر کرده،دسته رو زمین هم بزاری،بازم خودش دستش رو باز میکنه و خودشو نجات میده.آره.کیج واقعا سبک جدیدی در سیاه کردن گیمرها بنا کرد.

حتما این سبک جدید رو توضیح بده.منتظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or