به عنوان یه علاقه مند به ادبیات اصلا از شکسپیر خوشم نمیاد و به نظرم به شدت Overrated هستش ولی کیج تا اینجا نشون داده که از Dull ترین داستان ها هم میتونه یه تجربه احساسی و قوی بسازه....در انتظاریم.
خبر یه خورده استباه برداشت شده، کلا منظور اصلی کیج اینه که بازی ها هنوز از نظر روایت، و شخصیت پردازی کیفیتشون به فیلم ها نمیرسه. میگه بازیها از تم های خیلی سادهای استفاده میکنن و بیشتر تمرکزشون روی مخاطبین جووون هستش.
مبگه برای اینکه بازی ها هم به اون حد برسن نیاز به نظریه و دانش جدید هست.
از صحبتهاش معلومه بازم میخواد در همین سبک بازی بسازه.البته ممکنه این بار روی جنبو جوش گیم پلی تاکید بیشتره بکنه و به اصطلاح مقداری از فلسفه تعاملی خودش فاصله بگیره تا هم گیمرهای بیشتری رو جذب کنه و هم نظر مثبت منتقدین بیشتری رو بتونه دریافت کنه.با این اوصاف من به ایشون بعنوان یه بازیساز متفاوت و نو اندیش در دنیای گیم احترام میزارم و امیدوارم بازی بعدیش از عناوین قبلیش هم بهتر بشه
ابر استاد ابر شاهکار ساز ابر اسکریپ ساز و متحول کننده ی کننده ی صنعت گیم و باز کننده ی افق های جدید به روی صنعت گیم دیوید کیج...:bighug:
پ ن:امیدوارم تو نسل 8 بلاخره بازی بسازه... Lavigne
یه لیستم از جایزه هایی که بیاند برده واسم میذاری همینجوری خواسم شفاف سازی شه برام یه چی غیر از اپیک فیل ترین بازی سالا چون اونو خودم ازش خبر دارم...