وقتی می افته پشت سرت و باید با استفاده از او تفنگت وقتی دهنش بازه بزنی به زبونش این روندو ادامه بده تا دکمه ی B بالا سرش ظاهر بشهاین کرم بزرگه رو چطوری باید کشت؟
اونجا که یه دایره ماننده و وقتی ازادش میکنیم این اچیومنت رو میده![]()
prison break
و یسری جعبه هم تو اون قسمت که عنکبوت زیاده تو نقشه میبینیم (اونجا که اولین بار رفتیم و یه عنکبون ما را به تا تنید)ولی تا یجاییش میرم ولی اونجا که دفعه اول ظاهر شدیم هیچ راه برگشتی به اونجا پیدا نمیکنم
راستی من 9تا healthها رو گرفتم .یکیش رو باید از ولگریم بخرم ؟
سلام به همه رفقا
من رسیدم به یه جا که باید 7 تا تیکه از یه شمشیر رو پیدا کنم
به وسیله نقشه (که 7 جا رو نشون میده) 5 تا تیکه پیدا کردم ولی دو تای دیگه رو نه!!!
اون 2 تا تیکه آخری روی نقشه جایی میشه که تا حالا نرفتیم و با ولگریم هم نمیشه رفت!
لطفا یکی بگه من باید از چه راهی برم تا به اون دوتا منطقه برسم
از همه خصوصا آفا نوید ممنون
این جعبه ه که میگفتم تو زندان سامول مخفیه رو نمیتونم پیدا کنم
این هم تو اونجا که راه برگشت پیدا نمیکنم (عنکبوت ها ) چه جوری برم پیش جعبه ها (به نقشه دقت کن)![]()
![]()
این هم یدونه ازاش مونده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:![]()
![]()
بازی رو هم تا اخر رفتم و اونجا هفت تیکه شمشیر و جمع کردم تو اون قسمت سیو کردم بازی رو![]()
ازه دمت گرم بازی کن . یه راهنمایی کن اگه مسله ای نیست عکس هم بذاراون مرحله عنكبوت هم الان ميخواي ازش خارج بشي يا بري پيش اون صندوق ها ؟ اگه ميخواي خارج شي كه بايد بري همون جايي كه با Silitha مبارزه كردي . اون 3 تا صندوق كنار هم Health و Soul هستن . اگه خيلي مشكل داري بگو كه برم بازي كنم بهت بگم راه برگشت كجاس !
من که هنوز به آخر بازی نرسیدم!!!شما وقتي به آخر بازي يعني همينجايي كه الان هستي برسي از تمام world ها ديدن كردي ! يعني امكان نداره جايي رو نرفته باشي ! يعني 2 تا ازون تيكه ها جايي هستن كه توي Map هنوز روشن نشدن ؟
یه جا هست که 3 تا آسانسور مانند با 2 تا مکعب هست که باید با پرتال مکعب ها رو بزاری رو آسانسورا.
باید چیکارشون کنیم؟
ازه دمت گرم بازی کن . یه راهنمایی کن اگه مسله ای نیست عکس هم بذار
من که هنوز به آخر بازی نرسیدم!!!
من تازه اون عنکبوته رو کشتم وبعدش فهمیدم که Abadan همون Destroyer هست و بعدش رفتیم و به Black Hand گفتیم که تکه های اون شمشیر رو پیدا میکنیم
من الان پنج تا تیکه پیدا کردم اما راهی پیدا نمیکنم که به دو تا world پایانی بازی برم چون رو نقشه گفته دو تکه آخر اونجا هست.
رو نقشه هم اون دو تا رو زده Unexplor
حالا می خواستم بدونم از چه راهی باید برم اونجا ؟ ضمنا اون دو تا world رو نقشه میشه وسط نقشه سمت راست
ممنون
اون كه پيش سامائل هستش مخفي نيست ! بايد بري كنار اونجايي كه Vulgrim هستش ! همون جايي كه مثل يه اتاق ميمونه ! بعد بپري پايين . يه جايي هست ميشه پريد روش كه صندوق اونجاس .
من که هنوز به آخر بازی نرسیدم!!!
من تازه اون عنکبوته رو کشتم وبعدش فهمیدم که Abadan همون Destroyer هست و بعدش رفتیم و به Black Hand گفتیم که تکه های اون شمشیر رو پیدا میکنیم
من الان پنج تا تیکه پیدا کردم اما راهی پیدا نمیکنم که به دو تا world پایانی بازی برم چون رو نقشه گفته دو تکه آخر اونجا هست.
رو نقشه هم اون دو تا رو زده Unexplor
حالا می خواستم بدونم از چه راهی باید برم اونجا ؟ ضمنا اون دو تا world رو نقشه میشه وسط نقشه سمت راست
ممنون