Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه رفقا
من رسیدم به یه جا که باید 7 تا تیکه از یه شمشیر رو پیدا کنم
به وسیله نقشه (که 7 جا رو نشون میده) 5 تا تیکه پیدا کردم ولی دو تای دیگه رو نه!!!
اون 2 تا تیکه آخری روی نقشه جایی میشه که تا حالا نرفتیم و با ولگریم هم نمیشه رفت!
لطفا یکی بگه من باید از چه راهی برم تا به اون دوتا منطقه برسم
از همه خصوصا آفا نوید ممنون

اونجا که یه دایره ماننده و وقتی ازادش میکنیم این اچیومنت رو میده
images

prison break
و یسری جعبه هم تو اون قسمت که عنکبوت زیاده تو نقشه میبینیم (اونجا که اولین بار رفتیم و یه عنکبون ما را به تا تنید)ولی تا یجاییش میرم ولی اونجا که دفعه اول ظاهر شدیم هیچ راه برگشتی به اونجا پیدا نمیکنم
راستی من 9تا healthها رو گرفتم .یکیش رو باید از ولگریم بخرم ؟

يعني الان تو اون مرحله هستي كه Silitha رو ميكشي ؟ همون عنكبوته . كشتيش اما راه خروج رو پيدا نميكني ؟ دقيقا كجاي اون مرحله گير كردي !
اون عكسي هم كه دادي لينكش رو اشتباه دادي باز نميشه
اگه 9 تا Health داري بايد تمام Artifact هارو جمع كني به Vulgrim بفروشي تا بهت 4 تا Health Stone و 2 تا Wrath Stone بده

سلام به همه رفقا
من رسیدم به یه جا که باید 7 تا تیکه از یه شمشیر رو پیدا کنم
به وسیله نقشه (که 7 جا رو نشون میده) 5 تا تیکه پیدا کردم ولی دو تای دیگه رو نه!!!
اون 2 تا تیکه آخری روی نقشه جایی میشه که تا حالا نرفتیم و با ولگریم هم نمیشه رفت!
لطفا یکی بگه من باید از چه راهی برم تا به اون دوتا منطقه برسم
از همه خصوصا آفا نوید ممنون

شما وقتي به آخر بازي يعني همينجايي كه الان هستي برسي از تمام world ها ديدن كردي ! يعني امكان نداره جايي رو نرفته باشي ! يعني 2 تا ازون تيكه ها جايي هستن كه توي Map هنوز روشن نشدن ؟

این جعبه ه که میگفتم تو زندان سامول مخفیه رو نمیتونم پیدا کنم
1269094609.jpg
1269057767.jpg
این هم تو اونجا که راه برگشت پیدا نمیکنم (عنکبوت ها ) چه جوری برم پیش جعبه ها (به نقشه دقت کن)

1269100804.jpg
1269077039.jpg
این هم یدونه ازاش مونده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
1269045502.jpg
بازی رو هم تا اخر رفتم و اونجا هفت تیکه شمشیر و جمع کردم تو اون قسمت سیو کردم بازی رو

این جعبه ه که میگفتم تو زندان سامول مخفیه رو نمیتونم پیدا کنم
1269094609.jpg
1269057767.jpg
این هم تو اونجا که راه برگشت پیدا نمیکنم (عنکبوت ها ) چه جوری برم پیش جعبه ها (به نقشه دقت کن)

1269100804.jpg
1269077039.jpg
این هم یدونه ازاش مونده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
1269045502.jpg
بازی رو هم تا اخر رفتم و اونجا هفت تیکه شمشیر و جمع کردم تو اون قسمت سیو کردم بازی رو

اون كه پيش سامائل هستش مخفي نيست ! بايد بري كنار اونجايي كه Vulgrim هستش ! همون جايي كه مثل يه اتاق ميمونه ! بعد بپري پايين . يه جايي هست ميشه پريد روش كه صندوق اونجاس .

اون مرحله عنكبوت هم الان ميخواي ازش خارج بشي يا بري پيش اون صندوق ها ؟ اگه ميخواي خارج شي كه بايد بري همون جايي كه با Silitha مبارزه كردي . اون 3 تا صندوق كنار هم Health و Soul هستن . اگه خيلي مشكل داري بگو كه برم بازي كنم بهت بگم راه برگشت كجاس !

در مورد اون Artifact ةم نميدونم كجاس ! بگردي پيدا ميشه

اون مرحله عنكبوت هم الان ميخواي ازش خارج بشي يا بري پيش اون صندوق ها ؟ اگه ميخواي خارج شي كه بايد بري همون جايي كه با Silitha مبارزه كردي . اون 3 تا صندوق كنار هم Health و Soul هستن . اگه خيلي مشكل داري بگو كه برم بازي كنم بهت بگم راه برگشت كجاس !
ازه دمت گرم بازی کن . یه راهنمایی کن اگه مسله ای نیست عکس هم بذار

شما وقتي به آخر بازي يعني همينجايي كه الان هستي برسي از تمام world ها ديدن كردي ! يعني امكان نداره جايي رو نرفته باشي ! يعني 2 تا ازون تيكه ها جايي هستن كه توي Map هنوز روشن نشدن ؟
من که هنوز به آخر بازی نرسیدم!!!
من تازه اون عنکبوته رو کشتم وبعدش فهمیدم که Abadan همون Destroyer هست و بعدش رفتیم و به Black Hand گفتیم که تکه های اون شمشیر رو پیدا میکنیم
من الان پنج تا تیکه پیدا کردم اما راهی پیدا نمیکنم که به دو تا world پایانی بازی برم چون رو نقشه گفته دو تکه آخر اونجا هست.
رو نقشه هم اون دو تا رو زده Unexplor
حالا می خواستم بدونم از چه راهی باید برم اونجا ؟ ضمنا اون دو تا world رو نقشه میشه وسط نقشه سمت راست
ممنون

یه جا هست که 3 تا آسانسور مانند با 2 تا مکعب هست که باید با پرتال مکعب ها رو بزاری رو آسانسورا.

باید چیکارشون کنیم؟

بايد اول يه معكب بندازي رو اولين آسانسور كه از همه پايينتره بعد بري رو سقفش . بعد يه مكعب بندازي رو اون بالابره كه از همه بالاتره بعد اين مكعبي كه انداختي رو اولين بالابر رو برداري از روش تا بره بالا . بعد ميري رو سقف اون بالابر دوميه كه دومين مكعب رو انداختي توش بعد هم مكعب رو از توش بر ميداري و ميري بالا

ازه دمت گرم بازی کن . یه راهنمایی کن اگه مسله ای نیست عکس هم بذار

شما دقيقا بگو به كجا ميخواي برسي و به كجا ميخواي بري .
من تازه اون عنکبوته رو کشتم وبعدش فهمیدم که Abadan همون Destroyer هست و بعدش رفتیم و به Black Hand گفتیم که تکه های اون شمشیر رو پیدا میکنیم
من الان پنج تا تیکه پیدا کردم اما راهی پیدا نمیکنم که به دو تا world پایانی بازی برم چون رو نقشه گفته دو تکه آخر اونجا هست.
حالا می خواستم بدونم از چه راهی باید برم اونجا ؟ ضمنا اون دو تا world رو نقشه میشه وسط نقشه سمت راست
ممنون

منم منظورم اين بود كه وقتي به اون قسمت جمع كردن تيكه هاي شمشير ميرسين بايد قبلش از تمام جاها ديدن كرده باشين تا بتونين به وسيله ي vulgrim به اونجاها برين و تيكه هاي شمشير رو جمع كنين !

بالا خره راهش رو پیدا کردم فقط این کارو نمیتونم بکنم
اون كه پيش سامائل هستش مخفي نيست ! بايد بري كنار اونجايي كه Vulgrim هستش ! همون جايي كه مثل يه اتاق ميمونه ! بعد بپري پايين . يه جايي هست ميشه پريد روش كه صندوق اونجاس .

خُب الان اونجايي كه گفتم ميشه پريد پايين رو ديدي ؟ اگه نه كه وقتي داري به سمت vulgrim ميري نرسيده به در وروديش يه راهيي هست كه ميتونيي بري كنار ديوار قرار بگيري ! دقيقا ميشه پشت جايي كه Vulrim هستش.
اگه ديدي وقتي كه ميبپري نبايد بلافاصله double jump بزني ! بايد اول يه بار بپري به وسط راه كه رسيدي براي دومين بار بپري و بعد هم با بالات فرود بياي رو همونجايي كه گفتم !

ممنون

دوست عزیز به جای اینکه این جا پست بدی برو خودت یه سرچی بزن Walkthrough این بازی رو پیدا کن
الان من خودم جاها یی که گیر کرده بودم رو با استفاده از Walkthrough سایت ign رفتم
اینم از ادرسش:
http://guides.ign.com/guides/818225/page_2.html

سلام...
تر و خدا يكي اينجاش و بگه من ردش كنم..
1269119147.jpg

3 تا آسانسور هستش...
بايد چه كار كنم يه چيزي هم هستش مي كشيش اين ور اون ور!!!
اه..
مسخره بازيه اينجاش..
تر و خدا يه توضيح كامل بديد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or