یه چیزی بین 13 تا 15 ساعت.گیم پلی بازی چند ساعته واسه تموم کردنش؟
یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟اقا کسی میتونه به من بگه که چه جوری باید اون اخرین artifact رو بدست اوورد؟ همونی که زیره زمینه وقتی اون دریله تو ashland میره بالا ما میپریم پ ایین توی دریاچه از اونجا اون معلومه ولی راهی پیدا نکردم . لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه
توی ashland که هستیم بد از یک سری کار ها یکی از اون دریل ها که در هال چرخش هست به بالا میره و یه گودال باز میشه وقتی از اون چاه بپریم پایین میوفتیم تو اب از اونجا یه سکو مشخصه که سطحش از اب بالا تره و نمیشه بهش رسید اونجا یه artifact بزرگ هست کل بازی رو رفتم فقط اون artifact باقی مونده Help Me :یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟

منم همین مشکلو دارم کسی میدونه چکار باید کرد تا بشه اونو گرفت ؟توی ashland که هستیم بد از یک سری کار ها یکی از اون دریل ها که در هال چرخش هست به بالا میره و یه گودال باز میشه وقتی از اون چاه بپریم پایین میوفتیم تو اب از اونجا یه سکو مشخصه که سطحش از اب بالا تره و نمیشه بهش رسید اونجا یه artifact بزرگ هست کل بازی رو رفتم فقط اون artifact باقی مونده Help Me :![]()
توی ashland که هستیم بد از یک سری کار ها یکی از اون دریل ها که در هال چرخش هست به بالا میره و یه گودال باز میشه وقتی از اون چاه بپریم پایین میوفتیم تو اب از اونجا یه سکو مشخصه که سطحش از اب بالا تره و نمیشه بهش رسید اونجا یه artifact بزرگ هست کل بازی رو رفتم فقط اون artifact باقی مونده Help Me :![]()
Help Us Please:biggrin1:منم همین مشکلو دارم کسی میدونه چکار باید کرد تا بشه اونو گرفت ؟