Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بالاخره من هم این بازی رو بعد از مدتها گرفتم :biggrin1:
به نظرم بازی جالبی و هستش بیشتر به خاطر گیم پلی جذابی که داره بازی رو ادامه میدم خداییش گرافیک بازی زیاد جالب نیست !
نا گفته نماند که بازی شباهتهائی هم به God of war داره یعنی کپی برداری کرده ولی در کل بازی جالبیه!

یه دو سه ساعتی بازیش کردم
بازی خوبیه
گیم پلی بازی چند ساعته واسه تموم کردنش؟
چون من تو کلوپ بازی میکنم میخوام حساب قیمتش دستم بیاد!

خب بالاخره تموم شد. بدون شک یکی از بهترین تجربه های این چند سال اخیر من بود. پایان بازی هم فوق العاده جو دهنده (!) بود (البته برای کسانی که قضیه رو میدونن)
امیدوارم نسخه بعدی هم همین شکل و شمایل رو داشته باشه و به صورت DLC ادامه پیدا نکنه (البته فکر کنم سازنده بازی گفته DLC نمیسازه) و باز هم امیدوارم یک نفره باشه و co-op نداشته باشه.

گیم پلی بازی چند ساعته واسه تموم کردنش؟
یه چیزی بین 13 تا 15 ساعت.

اقا کسی میتونه به من بگه که چه جوری باید اون اخرین artifact رو بدست اوورد؟ همونی که زیره زمینه وقتی اون دریله تو ashland میره بالا ما میپریم پ ایین توی دریاچه از اونجا اون معلومه ولی راهی پیدا نکردم . لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه

اقا کسی میتونه به من بگه که چه جوری باید اون اخرین artifact رو بدست اوورد؟ همونی که زیره زمینه وقتی اون دریله تو ashland میره بالا ما میپریم پ ایین توی دریاچه از اونجا اون معلومه ولی راهی پیدا نکردم . لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه
یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟

یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟
توی ashland که هستیم بد از یک سری کار ها یکی از اون دریل ها که در هال چرخش هست به بالا میره و یه گودال باز میشه وقتی از اون چاه بپریم پایین میوفتیم تو اب از اونجا یه سکو مشخصه که سطحش از اب بالا تره و نمیشه بهش رسید اونجا یه artifact بزرگ هست کل بازی رو رفتم فقط اون artifact باقی مونده Help Me :;)

توی ashland که هستیم بد از یک سری کار ها یکی از اون دریل ها که در هال چرخش هست به بالا میره و یه گودال باز میشه وقتی از اون چاه بپریم پایین میوفتیم تو اب از اونجا یه سکو مشخصه که سطحش از اب بالا تره و نمیشه بهش رسید اونجا یه artifact بزرگ هست کل بازی رو رفتم فقط اون artifact باقی مونده Help Me :;)
منم همین مشکلو دارم کسی میدونه چکار باید کرد تا بشه اونو گرفت ؟

والا من تا اونجايي كه يادمه وقتي از اون گودال رفتم پايين به راحتي Artifact رو گرفتم بعدش افتادم داخل آب !

سلام دوستان...
یکی از دوستام یه جای این بازی گیر کرده!!!
این طور که گفته::
**یه جایی هست که زمینش دایره ای هست(سطحش)بعد اونجا یه غول یا شاید یه مجسمه هست که 3 تا سر داره و باید با یه اشیایی که اونجا گذاشته بچرخونی و یکی یکی سرها رو بترکونی!!!
یکی اش رو ترکونده ولی اون دو تا رو نمیتونه چون اینه ها مثل اینکه بالا هستن!!جالا باید چه طور بره بالا؟
من هر چی فکر کردم یادم نیومد!!!!!!!!!

salam
bebakhshid en taip mikonam farsi nadaram badbakht shodam raft dashtam miraftam nor svom ro be azraeil bersonam hamonjaei ke 2 ta borjak hast ke micharkhan va az toshon bahad ba hamon dastgah ke zamino sorakh mikone rad sham vali hala ha 2 taraf ke miram darha ghfl hastan bog hast?
:(

منم بازی رو گرفتم
تقریبا تا وستاش رفتم
یه جا هاییش به مدت خیلی کوتاهی بازی خسته کننده میشه اما این زیاد طول نمیکشه و بازی روند عالی داره
WAR هم خیلی شاخه حتی در حدو اندازه های کریتوس
انصافا" بازی خیلی خوب کار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or