Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بلاخره ماهم امتحانامون تموم شد و حالا چندين بازي رو باهم ميريم:biggrin1:
اولش كه بازيرو گذاشتم و بازي شروع شد به محض ديدن گرافيك بازي شكه شدم:eek: داشت حالم به هم ميخورد.يكم كه جلوتر رفتم سادگي بيش از حد بازي زد تو ذوقم:biggrin1: اما بعد از گذشت 2 ساعت اصلا نفهميدم زمان چه جوري گذشت.واقعا بازيه ستودنيه الاخصوص داستان زيبايي كه داره من روي گرافيك خيلي حساسم چون كلا pc بازم اما بعد از گذشت مدتي بهش عادت كردم و بيشتر به هنر طراحي محيط هاي بازي كه واقعا ستودنيه;)
البته هنوز چيزي از بازيو نرفتم اما مطمئنم يكي از بهترين تجربه هام خواهد بود

وقتی اون قرمزارو با بمت ترکوندی برو بالای برجک چرخدنده رو بچرخون تا اون کند کننده ی زمان بیاد پایین جای اون قرمزا که ترکوندی بعدشم اون درل که زمینو سوراخ میکنه از کار میوفته شما میرید توی اون سوراخی که درل درست کرده بود (یا یه همچین چیزایی ) :cheesygri
داداش دستت درد نکنه بالاخره اسبمونم امود.

بابا تو رو خدا یکی کمک کنه من با اون ربات ماننده که یه گرز داره گیر کردم ( که برای ازاد کردن ازرائیل میریم )

پدرمو در اورد :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

باید چجوری بزنیمش

بابا تو رو خدا یکی کمک کنه من با اون ربات ماننده که یه گرز داره گیر کردم ( که برای ازاد کردن ازرائیل میریم )

پدرمو در اورد :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

باید چجوری بزنیمش
یکم میگشتین تو صفحه های قبلی بودش و من قبلا گفتم اینو بازم میگم :

2 تا سوراخ تو زمین ایجاد میکنید (سوراخ دومیه رو با نگر داشتن RT ایجاد کنید تا قدرتی بشه) بعدش برید تو سوراخ اولیه و از سوراخ دومیه با زدن RB بپرید بیرون ! (به هوا پرت میشید ) بعدش پرواز کنید و بر سرش فرود بیائید ! و بازدن B روی سرش یک Action انجام میده و روبات میفته زمین و شما بهش میتونید چند ضربه بزنید ! 3 بار این کارو تکرار کنید !

باید چجوری بزنیمش
جواب:
اگر اولین رباتی هست که میبینی این کار رو بکن. با استفاده از اون دستکش دو تا پرتال روی زمین درست کن. بعد برو نزدیک یکی از پرتال و منتظر بمون که رباته از ضربه های قدرتیش استفاده کنه که باعث میشه چند ثانیه چکشش روی زمین بمونه. توی همین موقع برو سمت اون یکی پرتال و بپر داخلش. وقتی از پرتال کنار ربات در اومدی بر روی سرش جایی که طلایی هست و B رو بزن. بعدش هم بیا پایین و قسمت شکم ربات رو با شمشیر بزن. این کار و ادامه بده تا رباته از پا در بیاد. اگر مشکلت جلوی ربات دوم و یا سوم هست هر کدوم رو بگو تا راهنماییت کنم.

سلام
فقط سریع منو راهنمایی کنید 1 روز بیشتر از مرخصیم نمونده (سربازم):((
اون عنکبوت گندهه رو چطور بکشم 20 بار با زنجیر سنگ اوردیم از سقف و بهش زدیم افتاد زمین و ما هم با شمیشیر هر چی میزنیم انگار اثر نداره چی کار کنم بمیره؟:confused:
در ضمن چند ساعت از بازی مونده؟:-"

سلام
فقط سریع منو راهنمایی کنید 1 روز بیشتر از مرخصیم نمونده (سربازم):((
اون عنکبوت گندهه رو چطور بکشم 20 بار با زنجیر سنگ اوردیم از سقف و بهش زدیم افتاد زمین و ما هم با شمیشیر هر چی میزنیم انگار اثر نداره چی کار کنم بمیره؟:confused:
در ضمن چند ساعت از بازی مونده؟:-"
تا اونجایی که یادمه باید به سرش ضربه میزدی. البته مطمئن نیستم

اقا کسی نیست جواب مارو بده اون 4 تا عنکبوت رو کشتم و حالا هم پیش اون بزرگه هستم و هر چقدر با زنجیر سنگ از سقف میکشم و به سمتش پرتاب میکنتم بازم اتفاقی نمیافته وقتی میافته زمین هر چی با هر صلاحی میزنم تاثیر نداره.

اقا کسی نیست جواب مارو بده اون 4 تا عنکبوت رو کشتم و حالا هم پیش اون بزرگه هستم و هر چقدر با زنجیر سنگ از سقف میکشم و به سمتش پرتاب میکنتم بازم اتفاقی نمیافته وقتی میافته زمین هر چی با هر صلاحی میزنم تاثیر نداره.
عزيز من اصلا اينا نبايد همش بزنيش كه وقت خاصي داره!!
مرحله اول كه رو زمينه رو رد كن! بعدش ميره گوشه ديوار وايميسه براي چند لحظه شما بايد زود با قلابت بزني طرفش و تا رفتي طرفش با شمشير بزني!! بعد مياد هي بالا سرت ظاهر ميشه كه بايد جا خالي بدي!! چند بار كه اين كارو بكني ميره روي سقف كه 2باره بايد با قلاب بري برسي بهش و ....

اقا همون مرحله اول که شما میگی رو زمین هست هم هر چی میزنیم اثر نداره کجاش بزنم سرش تهش ...... هر جا بگی زدم اثر نداره.
عزيز شما بايد وقتي دهنش رو باز ميكنه يكي اين سنگ ها رو برداري از روي زمين و بزني توي دهنش!!

اقا همون مرحله اول که شما میگی رو زمین هست هم هر چی میزنیم اثر نداره کجاش بزنم سرش تهش ...... هر جا بگی زدم اثر نداره.

سلام ...
تا اونجایی که یادم میاد باید پشتش بزنی میشکنه و بعد همش باید به قسمت قرمز رنگ پشتش ضربه بزنی.

تو بازی 2 تا عنکبوت بزگه که یکی آبیه یکی دیگشم قهوه ایه فک کنم منظور شما اون قهوه ایه هستش چون گفتی بعد ازکشتن 4 تا عنکبوت کوچیک رفتی سراغش اون. اول اون قدرت اولیه که عکس شمشیر داره رو از اون یارو بخر تا damage شمشیرت بره بالا بعد برو سراغ عنکبوت بزرگه حالا با اون چنگکه رو سرش نشونه بگیر وقتی رسیدی به سرش با شمشیر پشت سر هم بهش زربه بزن تا ناپدید شه بعد هی جاخالی بده تا دوباره ظاهر شه این کارو اونقدر تکرار کن تا یه دمو نشون بده بعد از دمو سنگایی که از سقف اویزونه رو بگیر با چنک پرت کن ترفش تا بمیره به همین سادگی ;)
اینم ویدیو :
flv فرمتش با kmplayer میتونی بازش کنی :

برای عنکبوت قهوا ایه : http://v4.lscache4.c.youtube.com/videoplayback?ip=0.0.0.0&sparams=id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Calgorithm%2Cburst%2Cfactor&algorithm=throttle-factor&itag=5&ipbits=0&burst=40&sver=3&expire=1264816800&key=yt1&signature=6667FFE276811666D93EE4F4E389DEE3BF0AE429.98A3DB7887B35C3E8D44E5465523F05F51A6BC22&factor=1.25&id=62398809c43a7002

برای عنکبوت آبیه : http://v20.lscache1.c.youtube.com/v...4F2A526508721&factor=1.25&id=ca6b62f727db413e

آخرین ویرایش:
بله دستتون درد نکنه من منظورم همون ابیه بود:cool: که تونستم بکشمش و بعدی هم رو هم کشتم و الان پیش ازراییل هستم دستتون درد نکنه.;)
با تشکر از جمیع دوستان که کمک کردن:biggrin1:
Death Proxy
Konami
morpheus
N A V i D iii
Wrath OF Joker
XFX_60
اسمی طبق حروف الفبا هست.
:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟