Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
سوال داشتم
من اول بازی رو خوب متوجه نشدم
فقط فهمیدم جنگ بین بهشت و جهنمه و اینکه یه سری قوانینی وضع شده
قضیه seven seal چیه ؟ و اینکه چرا به Horseman میگن تو اشتباه کردی ؟ و حالا که رفته زمین قراره چی کار کنه ؟

سلام
سوال داشتم
من اول بازی رو خوب متوجه نشدم
فقط فهمیدم جنگ بین بهشت و جهنمه و اینکه یه سری قوانینی وضع شده
قضیه seven seal چیه ؟ و اینکه چرا به Horseman میگن تو اشتباه کردی ؟ و حالا که رفته زمین قراره چی کار کنه ؟
اين طور كه من فهميدم با اين SS ميشه دروازه جهنم رو روي زمين باز كرد!!
بعد رييس كل جهنم كه حالا اسمش يادم رفت فكر كردن كه كار كاره War بوده و اونرو تبعيدش ميكنن به زمين كه همه چيز رو درست كنه!!
حالام كه اومده رو زمين دنبال انتقام كسي هست كه اين كار رو كرده كه بري تا آخراي بازي ميفهمي كي اين كار رو كرده!!

سلام
بچه ها من در 1 قسمت بازی گیر کردم انجایی که 3 تا بالابر هست و نمیدونم چی کا کنم تا به اون بالا برسم اون بالابرها رو هم هر چقدر بالا پایین میکنم نمیرسم.

بازی فوق العاده هستش !
دقیقا همون چیزی بود که انتظار داشتم ... فقط گرافیک تکنیکیش بدجور تو ذوق میزنه ! ولی خب یه سری نکات خوب هم داره مثل طراحی هنری بازی و یا داستان و کرکتر پردازی !
در کل تا اینجا که به من خیلی حال داده ! تا بعد ببینیم چی میشه ...

سلام

من هم نیم ساعت بازی کردم . بازی دینامیک خشکی داره ولی بعد از چند دیقه جا میافته . داستان جالبی داره ! Voice Over خسته و باحالی هم داره ! گرافیک چنگی به دل نمیزنه . بازی تا اینجا به شدت خطی هست !
کلا بازی شاخی نیست ولی ارزش بازی کردن داره .

بازی فوق العاده هستش !
دقیقا همون چیزی بود که انتظار داشتم ... فقط گرافیک تکنیکیش بدجور تو ذوق میزنه ! ولی خب یه سری نکات خوب هم داره مثل طراحی هنری بازی و یا داستان و کرکتر پردازی !
در کل تا اینجا که به من خیلی حال داده ! تا بعد ببینیم چی میشه ...
شهاب تو هم بازي رو تازه گرفتي؟؟؟
منم ديروز گرفتم. خيلي با هاش حال كردم. اولش مثل bayontta گيج شده بودم ولي بعد كه ....
فكر نميكردم war انقدر جدي باشه نميدونم چرا ؟؟؟ (مثل خود بازي نوشتم :biggrin1:)
بعد از بايونتا بازي كردن يكم احساس كند بودن ميكنم ولي داستان خوب بازي اجازه نميده حست بپره.
خب امشب هم تا ساعت 3 صبح بازي ميكنيم....

شهاب تو هم بازي رو تازه گرفتي؟؟؟
منم ديروز گرفتم. خيلي با هاش حال كردم. اولش مثل bayontta گيج شده بودم ولي بعد كه ....
فكر نميكردم war انقدر جدي باشه نميدونم چرا ؟؟؟ (مثل خود بازي نوشتم :biggrin1:)
بعد از بايونتا بازي كردن يكم احساس كند بودن ميكنم ولي داستان خوب بازي اجازه نميده حست بپره.
خب امشب هم تا ساعت 3 صبح بازي ميكنيم....
خب البته استیل این 2 تا کاملا متفاوته :دی ! بایونتا هم اگر عظمت وار رو داشت عمرن نمیتونست به اون سریعی باشه :دی ! این بیشتر شبیه GOW هستش !

راستی صدای وار همون دوبلر کرکتر Gaara توی انیمه ناروتو هه ! اون Watcher هم که همون جوکر خودمونه :دی !

اقا یکی هم جواب مارو بده.
بچه ها من در 1 قسمت بازی گیر کردم انجایی که 3 تا بالابر هست و نمیدونم چی کا کنم تا به اون بالا برسم اون بالابرها رو هم هر چقدر بالا پایین میکنم نمیرسم.

بچه ها من در 1 قسمت بازی گیر کردم انجایی که 3 تا بالابر هست و نمیدونم چی کا کنم تا به اون در که در بالا هست برسم اون بالابرها رو هم هر چقدر بالا پایین میکنم نمیرسم

بچه ها من در 1 قسمت بازی گیر کردم انجایی که 3 تا بالابر هست و نمیدونم چی کا کنم تا به اون در که در بالا هست برسم اون بالابرها رو هم هر چقدر بالا پایین میکنم نمیرسم
شما به صفحه 25 تاپیک مراجعه کنید من قبلا یه نفر رو تو این قسمت راهنمایی کردم !! پست 369 و 370

خب البته استیل این 2 تا کاملا متفاوته :دی ! بایونتا هم اگر عظمت وار رو داشت عمرن نمیتونست به اون سریعی باشه :دی ! این بیشتر شبیه GOW هستش !

اخه Bayonetta یه بازی Climax Action هست . ولی دارک سایدرز Action هست . گیم پلیشون فرق داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or