Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این Abaddon رو چطوری بزنمش؟ یه راهی بگین که کمتر جونم تموم شه. من هر دفه یکی دو تا از جون هام تموم میشه تا بتونم یه بار بندازمش زمین. یکی کمک کنه لطفاً.

آخرین ویرایش:
بالاخره تموم شد. نمیدونم با درجه ی سختی آخرش برم دوباره یا نه ( فقط واسه اچیومنتش )؟ چون از ازرائیل به بعد، خیلی بازی رو اعصابم بود ( از بس معما داشت ).

اقا کسی میتونه بگه تو کودوم سایت walkthrough این بازی هست که جای همه chest هارو گفته باشه

تویه سایته یوتیوب فک کنم باشه بصورت ویدئو!

این Abaddon رو چطوری بزنمش؟ یه راهی بگین که کمتر جونم تموم شه. من هر دفه یکی دو تا از جون هام تموم میشه تا بتونم یه بار بندازمش زمین. یکی کمک کنه لطفاً.

شما باید وقتی اون خواست بهتون حمله کنه با زدن RB و رفتن به چپ و راست بهش جای خالی بدید !

منم بازی رو برای یه ربع بازی کردم ولی خیلی آسون بود.من همون قسمت اول رو روی اخرین درجه سختی رفتم ولی حتی یه دور هم جونم خالی نشد.اون باس فایت اولیش هم خیلی ماست بود
امیدوارم جلو تر زیباتر بشه تا اینجا که خیلی ساده و معمولی بود

منم بازی رو برای یه ربع بازی کردم ولی خیلی آسون بود.من همون قسمت اول رو روی اخرین درجه سختی رفتم ولی حتی یه دور هم جونم خالی نشد.اون باس فایت اولیش هم خیلی ماست بود
امیدوارم جلو تر زیباتر بشه تا اینجا که خیلی ساده و معمولی بود
محمد جون شما چون اول بازي قدرتهاي اوليه War رو دارين براي همين يه كم قدرتمند هستين!!
بعد كمي جلوتر كه رفتين و درجاتتون كم شد سخت ميشه!! :biggrin1:

من tiamat رو کشتم چقدر دیگه از بازی مونده.
از اینجا به بعد زیاد حال نمیکنم خسته کننده شده

تازه بازي شروع شده ! چيه بازي شمارو خسته كرده ؟ اگر از گيم پلي خسته شدي كه خُب ولش كن چون تا آخر بازي همين جوري ميمونه و سبك بازي يوهو عوض نميشه مثلا بشه Racing . اما اگه از كمبود كمبوها و سلاح ها خسته شدي كه خُب اونارو خودت بايد بخري . ميتوني از Vulgrim بخري . در ضمن بازي محيط هاي متنوعي هم داره

صد رحمت به بازیه گرشاسب.یعنی یک فاجعه به تمام معنا بود.گرافیک در حد ps1 گیم پلی در حد Atari حرکات در حد میکرو:biggrin1:خیلی افتضاح هست.خاک بر سرشون با این تقلید محضی که از gow کردن.من که دیگه تو این سبک بازی عمرا به جز ng , gow دیگه هیچ بازی ایی نمیخرم

صد رحمت به بازیه گرشاسب.یعنی یک فاجعه به تمام معنا بود.گرافیک در حد ps1 گیم پلی در حد Atari حرکات در حد میکروخیلی افتضاح هست.خاک بر سرشون با این تقلید محضی که از gow کردن.من که دیگه تو این سبک بازی عمرا به جز ng , gow دیگه هیچ بازی ایی نمیخرم
شما هم مطمئنا همون اولش رو رفتی و ول کردی و الا معلومه بازی خوبیه.ولی حالا نمیدونم اسکیل شده هست یا نه ولی بازی روی 1080 اجرا میشه و اشتباهشون در ضمینه گرافیک به نظر من همین بوده و بهتر بود 720 میزاشتن و بجاش کیفیت رو بالا میبردن
بازی قشنگیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or