Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم همين الان 2باره نگاه دقيق كردم 8 تا Health و 5 تا Wrath!!
راستي همه ي Abyssal Armor رو گرفتي؟!!

بعله ! يكيشون رو يه جايي گذاشته بودن كه وقتي پيدا كردم درود فرستادم بر اين مُخ مباركشون كه اينقدر خوب جا سازي كرده بودن :biggrin1: حالا شايد اونو پيدا كرده باشي كي ميدونه :biggrin1: بعد اينكه هر 10 تا تيكه رو بگيري خوشگل تر ميشه :biggrin1: اما هرچي ميگردم HealthStone و WrathStone پيدا نميكنم ! 4 يا 5 تا هم Artifics مونده ! ميدوني كلا چندتا Wrath هستش ؟ من الان 6 تا دارم اگه قرار باشه 2 3 تا ديگه مونده باشه كلا نااميد ميشم ! خودم حدس ميزنم 7 تا باشه كلا .

نگفتي چند بار با اون يارو جوكر مبارزه كردي ؟

بعله ! يكيشون رو يه جايي گذاشته بودن كه وقتي پيدا كردم درود فرستادم بر اين مُخ مباركشون كه اينقدر خوب جا سازي كرده بودن :biggrin1: حالا شايد اونو پيدا كرده باشي كي ميدونه :biggrin1: بعد اينكه هر 10 تا تيكه رو بگيري خوشگل تر ميشه :biggrin1: اما هرچي ميگردم HealthStone و WrathStone پيدا نميكنم ! 4 يا 5 تا هم Artifics مونده ! ميدوني كلا چندتا Wrath هستش ؟ من الان 6 تا دارم اگه قرار باشه 2 3 تا ديگه مونده باشه كلا نااميد ميشم ! خودم حدس ميزنم 7 تا باشه كلا .

نگفتي چند بار با اون يارو جوكر مبارزه كردي ؟
ايول ميگم جاهاش رو بلد نيسي يه Guide بزاري ازش؟!!
من كه فكر كنم Wrath هم 10 تا باشه چون استارت رو كه ميزني اون بالا خطش معلومه و انگار جاي 10 تا هستش!!
با اون جوكره هم فكر كنم 2 يا 3 بار!! :biggrin1:
تو چند بار؟!! :smile:

ايول ميگم جاهاش رو بلد نيسي يه Guide بزاري ازش؟!!

چندتا گرفتي ؟ يه جوري بهت ميگم ديگه ! فقط تو هم يه جوري بگو كدومارو گرفتي :biggrin1:

من كه فكر كنم Wrath هم 10 تا باشه چون استارت رو كه ميزني اون بالا خطش معلومه و انگار جاي 10 تا هستش!!

بدبخت شديم ! باز اين Wrath رو ميشه خريد .

تو چند بار؟!! :smile:

منم 3 بار ! اگه دقت كني تمام ضربات رو دفاع ميكنه پدر سوخته ! من اول فكر كردم تو تمام World ها بايد باهاش مبارزه كنم اما هرچي رفتم ديگه نيمد ! خيلي پيچيده شده .

چندتا گرفتي ؟ يه جوري بهت ميگم ديگه ! فقط تو هم يه جوري بگو كدومارو گرفتي :biggrin1:
من 6 تا تا حالا گرفتم ولي هر جور زور ميزنميادم نمياد از كجاها گرفتم!! :biggrin1:

بدبخت شديم ! باز اين Wrath رو ميشه خريد .
اينم من فكر نكنم تكميلي Wrath باشه شايد كلش رو كامل پر كنه برات!! ولي تا حالا من پولم نرسيده نتونستم بخرم!!

منم 3 بار ! اگه دقت كني تمام ضربات رو دفاع ميكنه پدر سوخته ! من اول فكر كردم تو تمام World ها بايد باهاش مبارزه كنم اما هرچي رفتم ديگه نيمد ! خيلي پيچيده شده .
آره بدجورم دفاع ميكنه ولي خوبيش اينه كه روح خيلي خوبي ميده!!
حدود 2000 تا روح فكر كنم!! :biggrin1:
اما اين بازيم واقعا به يه Guide اختصاصي نياز داره!! :biggrin1:

آقا يه ويدئو پيدا كردم براي جاي اون Armor ها ! بذارم ؟
ميترسم الان بذارم فردا يه سري بيان بگن چرا گذاشتي من زحمت كشيدم خودم گرفتم حالا تو ميذاري بقيه راحت پيدا كنن :biggrin1: حالا من ميذارم نوش جونتون :biggrin1:

GameWinnerS

آقا يه ويدئو پيدا كردم براي جاي اون Armor ها ! بذارم ؟
ميترسم الان بذارم فردا يه سري بيان بگن چرا گذاشتي من زحمت كشيدم خودم گرفتم حالا تو ميذاري بقيه راحت پيدا كنن :biggrin1: حالا من ميذارم نوش جونتون :biggrin1:

GameWinnerS
وااااي :biggrin1: چقدر من خوشم مي آيد از اين كارا!! :biggrin1:
كاشالا به اين جوانان غيور! :biggrin1:

یه سوالی داشتم آیا همه مراحل نقشه داره که مخفی هارو نشون میده یا نه فقط بعضی مرحله ها

همه مراحل دار ن1. فقط قبلش بايد 2 تا ازون Chest هارو پيدا كني تا بتوني همه چيز تو نقشه ببيني .

من گیر نمیکنم وقتی هم میکنم جاهای مسخره اونجایی که داخل اب هست و یه فنی داره میچرخه و اب نمیزاره من به جلو حرکت کنم باید چه کنم یه لیمی داره دوستان اگه میشه کمک کنید اب هی منو پرت میکنه عقب :( اگه نمیدونید کجا میگم تا عکس بزارم

من گیر نمیکنم وقتی هم میکنم جاهای مسخره اونجایی که داخل اب هست و یه فنی داره میچرخه و اب نمیزاره من به جلو حرکت کنم باید چه کنم یه لیمی داره دوستان اگه میشه کمک کنید اب هی منو پرت میکنه عقب :( اگه نمیدونید کجا میگم تا عکس بزارم
شما سمت راستت يه زيرزمين هستش كه راه داره بايد از اونجا بري و اين پره رو غير فعال كني!

من اولین قفل ازرائیلو باز کردم ولی دومی رو نمیفهمم باید چی کار کرد. ( همون اولش که دیوارها دور ازرائیل میچرخه )

یعنی انقدر سخته؟ فعلاً نه اینجا کسی جوابمو داده نه تو بازینما. پس معلومه کسی تاحالا تموم نکرده بازیو وگر نه فکر نمیکنم جواب دادن به این سوال کار سختی باشه:frown:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or