Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
موقعی که داشت فیلم آخرش رو نشون میداد یه دفعه وسطش تا زنه شمشیر رو گرفت رو به ما یه دفعه فیلمش قطع شد و رفت برای اسم نوشتن و اینا... چرا؟
اگر کسی فیلم آخر بازی رو لینکش رو داره بده تا ببینم دیگه حال ندارم دوباره بازی کنم

سلام
1 قسمت دیگه هم گیر کردم:biggrin1:
تو نقشه 2 تا علامت سبز رنگ هست که شبیه به صلیب هستند یکیشون تو اب بود اون رو پیدا کردم ولی اون یکی رو رفتم تو نقشه ولی هر جا رو گشتم پیدا نکردم بعد هم اون صندقهایی که در نقشه هستد به رنگ زرد و روشون علامت سوال هست 2 تاش رو نمیتونم بگیرم همونهایی که وقتی تو محوطه هستیم دستمون بهش نمیرسه و میرم و با مشت قدرتی راه رو باز میکنم اب میاد بالا و بازم دستم نمیرسه باید همشون رو پیدا کنم یا واجب نیستن.

سلام
1 قسمت دیگه هم گیر کردم:biggrin1:
تو نقشه 2 تا علامت سبز رنگ هست که شبیه به صلیب هستند یکیشون تو اب بود اون رو پیدا کردم ولی اون یکی رو رفتم تو نقشه ولی هر جا رو گشتم پیدا نکردم بعد هم اون صندقهایی که در نقشه هستد به رنگ زرد و روشون علامت سوال هست 2 تاش رو نمیتونم بگیرم همونهایی که وقتی تو محوطه هستیم دستمون بهش نمیرسه و میرم و با مشت قدرتی راه رو باز میکنم اب میاد بالا و بازم دستم نمیرسه باید همشون رو پیدا کنم یا واجب نیستن.
پیدا کردن صندوق ها اصلا واجب نیستن !

دقيقا الان شما تو كدوم world هستي ؟ يكم توضيح بده در مورد محيطش .

اقا نوید تو 1 محیطی هستم شبیه به کارخونه میمونه و خیلی جاهاش هم باید با شنا کردن عبور کنی
اصلا به ما نیومده بازی openworld یا rpg بازی کنیم پدرمون در امد:(

اقا نوید تو 1 محیطی هستم شبیه به کارخونه میمونه و خیلی جاهاش هم باید با شنا کردن عبور کنی
اصلا به ما نیومده بازی openworld یا rpg بازی کنیم پدرمون در امد:(

بابا بيخيال من خودم 27 ساعت بازي كردم تا تونستم همه چي رو پيدا كنم ! همون جا كه قطار داره ديگه ؟ The Hollows اگه اشتباه نكنم . البته من دقيقا نميدونم منظورت كجا هستش . اما يكم بالا پايين رو بيشتر بگردي پيداش ميكني . بعضي ازون Artifacts ها رو يه جاهايي گذاشتن كه واقعا عقل جن هم نميرسه . تو اين مورد فكر نكنم بتونم كمك كنم . اگه تونستي يه عكس از مَپ بگير بذار اينجا .

bebakhshid ke EN type mikonam.
bara peyda kardan oon 7ghesmate ke harkodooom ye jaye naghshas yedoonash ke too ASHLAND hast ye rah dare jolosh az in chiz ghermezas ke bayad ba bomb beterekoonish.az oon bomba oon dorovar nist chi kar konam.
2bare sharmande ke EN type kardam.

bebakhshid ke EN type mikonam.
bara peyda kardan oon 7ghesmate ke harkodooom ye jaye naghshas yedoonash ke too ASHLAND hast ye rah dare jolosh az in chiz ghermezas ke bayad ba bomb beterekoonish.az oon bomba oon dorovar nist chi kar konam.
2bare sharmande ke EN type kardam.
شما اون طرف سمت چپت يه راه هستش ميري اونجا و SH Mask رو ميزني بعد اون جلو روي ديوار بمب هاي قرمز هستش كه با قلاب ميندازي و برش ميداري و ميچسبوني رو اين سنگ قرمزه!!
بعدش هم با بومرنگ به شعله و .....

سلام
من تو mapThe Hollows هستم و تو نقشه هم destroy the griever نوشته شده و 1 منطقه هست که خودم بامشت مانع ابی رنگ رو شکوندم و اب امد بالا حالا میخوام برم اون سمت نمیشه راهی نیست.

سلام دوستان ، خب بالاخره این بازيرم شروع کردم :دی بعد از سالها!!
چون قبلش بايونتا بازی کردم ، این تفلکی "جنگ" خيلی به نظرم شخصيت ضعيفی مياد :دی بايونتا قورتش ميده ! گرافيک بايونتا و مخصوصا رنگ پردازيشم خيلی بهتر از این بود. اما خلاصه...
ميشه کمی در مورد داستان بازی و ماهيت "جنگ" توضيح بديد؟ ممنون

سلام
در مپ ashland هستم همونجایی که اون کرمه از زیر شنا میاد بیرون و ادممو میگیره 2 قسمتش رو با کند کردن زمان رفتم جلو ولی الان گیر کردم همونجایی که تو برجک 1 دستگا برای بالا پایین کردن دستگاه کند کردن زمان وجود داره و بابا بمب میریم پایین و اون مانع قرمز رنگ رو میترکونیم حالا نمیدوم چطور برم برجک بعدی.

وقتی اون قرمزارو با بمت ترکوندی برو بالای برجک چرخدنده رو بچرخون تا اون کند کننده ی زمان بیاد پایین جای اون قرمزا که ترکوندی بعدشم اون درل که زمینو سوراخ میکنه از کار میوفته شما میرید توی اون سوراخی که درل درست کرده بود (یا یه همچین چیزایی ) :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or