NaViiDii God Of War کاربر سایت Dec 5, 2009 #92 نوشته شده توسط Noctis Lucis: میشه بگید که تاریخ ریلیزش کی هست ؟؟؟؟ بیشتر... 8 ژانويه !
BROXIGAR کاربر سایت Dec 11, 2009 #93 HellBook WalkThrough 4 : عجب خونی داره !:biggrin1: (اون عکس دومی )
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Dec 12, 2009 #94 عجب خونی داره !:biggrin1: (اون عکس دومی ) بیشتر... اره چيز خوفي هستش. كلا زيباست
S Se7en12532 کاربر سایت Dec 12, 2009 #95 من که بی صبرانه منتظره این بازی هستم اخه این جور سبک ها را دوست دارم
Bone Crusher کاربر سایت Dec 17, 2009 #97 پیش نمایشی از این بازی رو تو قسمت معرفی بازی ها قرار دادم اگر مایل هستید میتونید یه نگاهی بهش بندازید .
پیش نمایشی از این بازی رو تو قسمت معرفی بازی ها قرار دادم اگر مایل هستید میتونید یه نگاهی بهش بندازید .
Trunks کاربر سایت Dec 31, 2009 #101 منکه عاشق این سبک بازی هام ! حالا میخواد گرافیک داشته باشه میخواد نداشته باشه ! ایشالاه فردا پس فردا میریم بگیریمش !
منکه عاشق این سبک بازی هام ! حالا میخواد گرافیک داشته باشه میخواد نداشته باشه ! ایشالاه فردا پس فردا میریم بگیریمش !
B behjaf کاربر سایت Dec 31, 2009 #102 نوشته شده توسط Trunks: منکه عاشق این سبک بازی هام ! حالا میخواد گرافیک داشته باشه میخواد نداشته باشه ! ایشالاه فردا پس فردا میریم بگیریمش ! بیشتر... کاملا موافقم
نوشته شده توسط Trunks: منکه عاشق این سبک بازی هام ! حالا میخواد گرافیک داشته باشه میخواد نداشته باشه ! ایشالاه فردا پس فردا میریم بگیریمش ! بیشتر... کاملا موافقم