Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
رضا

1. لطفا از Spoiler استفاده کن.
2. راهنما رو بخون::d
باید اول رو صفحه های روز زمین و صفحه هایی که رو دیوار هستن یه پورتال درست کنی، بعد این جونور رو بکشونی رو نزدیک خودت تا با اون پتک محکم بزنه رو زمین که گیر کنه. بعد از رو پورتالی که رو زمین درست کردی وارد شو تا از پورتال رو دیوار بیاد بیرون اونوقت پرواز کن تا خودتو برسونی به کله جونوره. بعد دکمه اکشن رو بزن (پیش فرضش E هست) تا شمریرشو بکنه تو مغزش.
=============================================================

اخه رو دیوار که چیزی نیست میشه دقیق تر بگید ممنون

=============================================================

اخه رو دیوار که چیزی نیست میشه دقیق تر بگید ممنون

دوست گرامي شما هنوز قبل از اون مرحله هستيد كه شيشه ها روي ديوار بياد ..

اون شيشه هاي تلپورت همه رو زمين هستند. شما بايد با شدت به اون تلپورت ها شليك كنيد ( با همون چيزي كه باعث بوجود امدن پورتال ميشه روي اون شيشه ها )
يعني بايد دكمه ي شليك رو نگه داريد تا قوي تر ضربه بزنه. اونوقت وقتي از تلپورت ها رد ميشيد با شدت بيشتر پرتتون ميكنه بالا .

و بقيه هم طبق روال.
دو ضربه ي قوي به دو تا تلپورت وارد كنيد. اون باس رو نزديكشون كنيد و بذاريد ضربه بزنه زمين و اون گرزي كه دارله گير كنه. شما وارد يكي از تلپورت ها بشو . اون يكي با شتاب پرتت ميكنه بالا. بعد كه پرت شدي بالا سعي كن رو سره اين روبات فرود بياي و مابقي ماجرا.

موفق باشيد

پ.ن: دوستان ببخشيد ديگه، من اسپويل و اين چيزا بلد نيستم بذارم واسه كامنتام. اگر ايرادي داشت دعوا نكنيد. و يادم بديد اسپويل و اينا كردن رو :D

رضا

دوست گرامي شما هنوز قبل از اون مرحله هستيد كه شيشه ها روي ديوار بياد ..

اون شيشه هاي تلپورت همه رو زمين هستند. شما بايد با شدت به اون تلپورت ها شليك كنيد ( با همون چيزي كه باعث بوجود امدن پورتال ميشه روي اون شيشه ها )
يعني بايد دكمه ي شليك رو نگه داريد تا قوي تر ضربه بزنه. اونوقت وقتي از تلپورت ها رد ميشيد با شدت بيشتر پرتتون ميكنه بالا .

و بقيه هم طبق روال.
دو ضربه ي قوي به دو تا تلپورت وارد كنيد. اون باس رو نزديكشون كنيد و بذاريد ضربه بزنه زمين و اون گرزي كه دارله گير كنه. شما وارد يكي از تلپورت ها بشو . اون يكي با شتاب پرتت ميكنه بالا. بعد كه پرت شدي بالا سعي كن رو سره اين روبات فرود بياي و مابقي ماجرا.

موفق باشيد

پ.ن: دوستان ببخشيد ديگه، من اسپويل و اين چيزا بلد نيستم بذارم واسه كامنتام. اگر ايرادي داشت دعوا نكنيد. و يادم بديد اسپويل و اينا كردن رو :D

ممنونم ردیف شد خیلی متشکرم

سلام اگه میشه بگید اینجا باید چکار کنم
باید تیغ رو پرتاب کنم و خودش میگه به چند هدف باید پرتاب کنی حالا چه جوریش رو من موندم

آخرین ویرایش:
سلام اگه میشه بگید اینجا باید چکار کنم
باید تیغ رو پرتاب کنم و خودش میگه به چند هدف باید پرتاب کنی حالا چه جوریش رو من موندم
شما بقلت یه مشعل هست تیغ رو در بیار بعد هدف گیری کن بعدش شیفت رو نگه دار هدف ببر روی مشغل بعد گویی که روی کریستال هست بعد ول کن

بچه ها کسی میتونه save مرحله بعد از the black trone بزاره همون مرحله ای که یه فرشته خیلی بزرگ هست
پرتال ها و ..... میخوام کلا از این مرحله رد شم رو win 7 64bit کار کنه

آقا من اونجا که باید تیکه های شمشیرو جمع کنیم تو اون سرزمین خاکیه گیر کردم این دیوار قرمز رو باید چیکارش کنم؟
اینم عکسش

آخرین ویرایش:
آقا من اونجا که باید تیکه های شمشیرو جمع کنیم تو اون سرزمین خاکیه گیر کردم این دیوار قرمز رو باید چیکارش کنم؟
اینم عکسش
شما باید برگردی بری پشت دیوار . راهش مشخصه بعد باید Mask of shadows رو فعال کنی و اونوقت توپهای آتشی رو میبینی، بعدش هم خودت متوجه میشی باید چیکار کنی.

بروبچ من سره غول تیامت گیر کردم.بمب هارو منفجر می کنم ولی وقتی میاد پایین من و حول می ده و پرتم می کنه نمی دونم چه دکمه ای باید بزنم اینم عکسش
i472804_untitled.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or