Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
دوستان من این قسمت بازی که یک ستاره مثل بومرنگ میگیره گیر کردم وقتی این سنگ رو میزنم یک ستاره میده که چندتا خفاش رو میزنم بعد یک موجودی میاد از پشتش یک گاز سبز مثل اسید میاد بیرون اون رو هم که میزنم یک نور بالای درمیاد ولی هر کار میکنم در باز نمیشه لطفا راهنمایی کنید.

شما باید اول پره چرخان رو انتخاب کرده سپس کلید f رو بزنید و بعدش کلید Q و توسط موس اول روی مشعل سمت چپ بروید و علامت دارش کنید سپس بر روی اون گوی های قرمز بر روی جسم قرمز بروید و علامت گذاری کنید سپس کلید پرتاب پره رو فشار دهید و تمام

اینایی که شما گفتی مال زمانی هست که اون پر چرخان رو داشته باشی که من اوایل بازی بودم هنوز پر چرخان رو نگرفتم در هر صورت ممنون
===========
یه سوال دیگه
من تو اینجا یه مشکل دارم اون کریستال قرمز رو نمیتونم از بین ببرم بمب هم هست منتها یکیشون خیلی سریع منفجر میشه اینجا میدونید که کجاست همون جایی هست که باید سه تا شمشیر پیدا کرد و به مجسمه الهه ها بدیم
1a1cafcacc344e47a378.jpg
88828e79410b4d2c8cd1.jpg

اینایی که شما گفتی مال زمانی هست که اون پر چرخان رو داشته باشی که من اوایل بازی بودم هنوز پر چرخان رو نگرفتم در هر صورت ممنون
===========
یه سوال دیگه
من تو اینجا یه مشکل دارم اون کریستال قرمز رو نمیتونم از بین ببرم بمب هم هست منتها یکیشون خیلی سریع منفجر میشه اینجا میدونید که کجاست همون جایی هست که باید سه تا شمشیر پیدا کرد و به مجسمه الهه ها بدیم
1a1cafcacc344e47a378.jpg
88828e79410b4d2c8cd1.jpg
همون عکس پایینی که گذاشتید پر چرخان رو طوری پرتاب کنید که اول بره به سمت اون مشعل تا آتیش بگیره بعد بره به سمت یکی از بمبها

آخرین ویرایش:
دوستان من این قسمت بازی که یک ستاره مثل بومرنگ میگیره گیر کردم وقتی این سنگ رو میزنم یک ستاره میده که چندتا خفاش رو میزنم بعد یک موجودی میاد از پشتش یک گاز سبز مثل اسید میاد بیرون اون رو هم که میزنم یک نور بالای درمیاد ولی هر کار میکنم در باز نمیشه لطفا راهنمایی کنید.

کسی نیست منو راهنمایی کنه محض رضای خدا بد جور گیر کردم من نمیتونم عکس بازی رو پیوست کنم حالا باید چکار کنم. ببینید دقیقا جایی هستم که یک تیکه سنگ با سه تا زنجیر بسته شده وقتی میزنم یک سلاح مثل ستاره میده که وقتی پرت میکنم مثل بومرنگ برمیگرده . ولی در باز نمیشه. لطفا راهنمایی کنید.

بازیش مسخرست که
این همه تعریف میکنین

یاد بازیهای میکرو میفته ادم;;)
بابا انصافتو شکر...! ناسلامتی یکی از بهترین بازی هایی هست که امسال آمده اونوقت شما میگی مسخره ؟؟؟ به نظر من یکی از بهترین بازیهایی بود که تا حالا بازی کردم ...! مخصوصا باس های آخرش...!
درسته بعضی مراحل یه خورده سخت میشه اما اگه یه ذره دقت کنین حله...!

دقیقا یادم نیست ولی یه راهنمایی میکنم شاید به درد بخوره با اون سلاح وقتی دکمه Q رو میزنید یه نشونه میاد بعد دکمه shift رو که نگه میدارید میتونید چند تا هدف رو بزنید البته یادتون باشه وقتی دکمه مربوط به اون سلاح رو که اگه اشتباه نکنم دکمه میانی موس هست نگه دارید قدرت سلاح بیشتر میشه

سلام دوستان من یه قسمت بازی که از یه تونل به قسمتی که باید بالا بری میرسی ولی وقتی بالا میری بلورهای آبی رنگ نمیذارن بپری بیرون باید اون قسمت چکار کرد (همون قسمتی که ادامه تونل قطار زیر آبه)

سلام بچه ها من دیگه آخرای بازی ام.من اون غوله چیه اسمش همون abbadon رو کشتم.حالا بعد از این غوله بازی دوباره ادامه داره یا این که دیگه آخریش بود.چون هر چی میرم جلو تموم نمیشه خسته شدم.؟!!(:|

سلام دوستان من سر این رباطه گیر کردم باید چیکار کنم ممنون

63973683.jpg
1. لطفا از Spoiler استفاده کن.
2. راهنما رو بخون::d
باید اول رو صفحه های روز زمین و صفحه هایی که رو دیوار هستن یه پورتال درست کنی، بعد این جونور رو بکشونی رو نزدیک خودت تا با اون پتک محکم بزنه رو زمین که گیر کنه. بعد از رو پورتالی که رو زمین درست کردی وارد شو تا از پورتال رو دیوار بیاد بیرون اونوقت پرواز کن تا خودتو برسونی به کله جونوره. بعد دکمه اکشن رو بزن (پیش فرضش E هست) تا شمریرشو بکنه تو مغزش.

به این میگی مسخره؟
ناسلامتی امسال به عنوان یکی از بازیهای پرفروش مطرح شد.

بابا انصافتو شکر...! ناسلامتی یکی از بهترین بازی هایی هست که امسال آمده اونوقت شما میگی مسخره ؟؟؟ به نظر من یکی از بهترین بازیهایی بود که تا حالا بازی کردم ...! مخصوصا باس های آخرش...!
درسته بعضی مراحل یه خورده سخت میشه اما اگه یه ذره دقت کنین حله...!

من همون اولش دیدم جالم بد شد

حالا که تعریف کردین یه خورده دیگه برم جلو شاید بهتر شه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or