Darksiders II | PC

بنابر اعلام Gameinformer دنباله ی عنوان موفق Darksiders در سال 2012 عذضه خواهد شد و شما اینبار در نقش Death یکی دیگر از 4 سوار آخرالزمانی ظاهر خواهید شد که پا به قلمرویی خواهد گذاشت که War در آن به دام افتاده است تا او را که هنوز هم مقصر وقوع جنگ های پیش از موعد آخرالزمانی است برهاند !

Darksiders II بنابر قول GI یک عنوان عظیم تر وسیع تر با آپگریدها و سلاح های بسیار زیاد خواهد بود .

Darksiders II

ویدیوهای بازی
Making of Last Sermon - Darksiders II Behind-the-Scenes Video

Last Sermon - Darksiders II Live Action Trailer

Last Sermon - Darksiders II Extended Video

تصاویر بازی

شماره اول باز یکه یادتون هست که بعد از حدودا 1 سال از نسخه های کنسولی برای کامپیوتر های خانگی هم منتشر شد و طرفدرهای زیادی را هم برای خود جذب کرد این بار هر 3 نسخه از بازی قرار هست در تاریخ 14aug منتشر شود و دیگر pcگیمر ها همزمان با سایر پلتفرم ها می توانند از شماره دوم بازی لذت ببرد .
این عنوان از خیلی لحاظ شبیه gowهست و با یک گیم پلی و داستان متفاوت ساعت ها شمارا سرگرم کند
اسم شخصیت بازی
death هست وظاهرا بسیار قوی ترو کارامد تر از war(شخصیت شماره 1 بازی) هست و همچنین مجهز به 2 عدد داس بزرگ برای جنگیدن با دشمنان هست برای درک بیشتر توصیه می کنم تریلر های بازی را مشاهده کنید
در مورد گرافیک بازی هم با توجه به ویدیوهای منتشر شده می تونان گفت دارای گرافیک هنری بی نظیری هست و تم کارتونی مانند دارد
همانطور که می دانیم تا الان بازی چندین بار تاخیر خورده ظاهرا تیم سازنده خواسته تمام مشکلات و ایرادات بازی را رفع و یک بازی بدون مشکل را بیرون بدهد که که امیدواریم اینطور باشه
بازی در مرداد ماه منتشر می شود

[h=3]Darksiders II System Requirement[/h]
Minimum System Requirements

* CPU: Intel P4 @ 3GHz or similar AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Recommended System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo 3GHz or similar AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Supported Graphics Cards:
Minimum – GeForce GT 220 or Radeon HD 6520G
Recommended – GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

Recommended: Check for the Latest Driver Updates for Your Graphics and Sound Cards.

سایت بازی

http://www.darksiders.com/

آخرین ویرایش:
من در ابتدای مرحله ی SHADOW'S EDGE گیر کردم نمیدونم باگه یا مشکل از منه :
بعد از اینکه با اون مادر محترم صحبت کردم و این پورتال جدید رو بهم داد بلافاصله بعد در همون اولین باری که باید ازش استفاده کنم هرچی میزنم اتفاقی نمی افته !!! مگه نباید Q رو بگیرم و با دکمه ی وسط ماوس بزنم تا حفره ایجاد بشه !؟ چرا واسه من هر چی میزنم اتفاقی نمی افته !؟!؟

راه حل این باگو یکی از دوستان تو تاپیک مشکلات بازی قرار داده پست 185

دوستان من بعد از شکست دادن dead lord سوم گیر کردم ! توی یه محوطه تاریک هست و هرچی به این dust میگم همون جا میچرخه ! مشکل از کرک نیست ؟
یه ذره تو صفحه های قبلی بگردید راحت جوابتون رو پیدا می کردید
برید تو world map و fast travel کنید

بلاخره در عرض 63 ساعت 100% کردمش >:d< واقعا 2/3 تا اچیومنت پایانی جونمو گرفت تا بازش کنم .

jywumv4jlbd0w7sr.jpg

ولی حیف این بازی که multy player نداره:(

---------- نوشته در 09:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 AM ارسال شده بود ----------

بلاخره در عرض 63 ساعت 100% کردمش >:d< واقعا 2/3 تا اچیومنت پایانی جونمو گرفت تا بازش کنم .

jywumv4jlbd0w7sr.jpg
چی هست حالا این؟:d

مولتی پلیر نداره اما لیدربورد داره که میتونی امتیازات و مبارزاتی رو که انجام دادی با دیگر کاربرا مقایسه کنی و ببینی تو جدول چندمی . مثلا من تو اون قسمت Wave الان رتبه ی 532 رو دارم :d رفتم پروفایل نفر اولو دیدم حدود 250 ساعت بازی کرده :|

این لینک تک تک اچیومنتاشه که میتونی ببینی چند % کاربرا تونستن آنلاکش کنن : (این آخری که من باز کردم فقط 0.2% تا الان انجامش دادن :d )

Steam Community :: Darksiders II :: Achievements

مولتی پلیر نداره اما لیدربورد داره که میتونی امتیازات و مبارزاتی رو که انجام دادی با دیگر کاربرا مقایسه کنی و ببینی تو جدول چندمی . مثلا من تو اون قسمت Wave الان رتبه ی 532 رو دارم :d رفتم پروفایل نفر اولو دیدم حدود 250 ساعت بازی کرده :|

این لینک تک تک اچیومنتاشه که میتونی ببینی چند % کاربرا تونستن آنلاکش کنن : (این آخری که من باز کردم فقط 0.2% تا الان انجامش دادن :d )

Steam Community :: Darksiders II :: Achievements
حال از کجا می شه وضعیتت رو نگاه کنی
راستی دادش سیوتو باسه ما می ذاری؟
من یکی که حوصله ندارم دنباله خرت و پرتای تو کل بازی بگردم
ولی خیلی هم می خوام این دست و پای این غول رو پیدا کنم
الا من غیر از پیدا کردنی ها همه جانبی ها رو هم رد کردم

حال از کجا می شه وضعیتت رو نگاه کنی
راستی دادش سیوتو باسه ما می ذاری؟
من یکی که حوصله ندارم دنباله خرت و پرتای تو کل بازی بگردم
ولی خیلی هم می خوام این دست و پای این غول رو پیدا کنم
الا من غیر از پیدا کردنی ها همه جانبی ها رو هم رد کردم
باید بازی رو اورجینال داشته باشی‌ :دی

بچه ها این جا رو باید چجوری رد کنم؟

فک کنم همونجاییه که باید آشکها (آب ها) رو از چپ و راست محوطه (پشت سرت یه جای بزرگ هست که دو ورش در داره) آزاد کنی بعد توش پر آب میشه و شنا میکنی طرف دره.
تو بازی گیر کردی Z رو نگه دار خودش بهت میگه کجا بری.

باید بازی رو اورجینال داشته باشی‌ :دی
ow
پس به سیس ما نمی خوره
اصلا چیه این بچه بازیا؟
بازیتون و بکنید باو:|
ولی داداش سیوتو نمی ذاری باسه ما؟

---------- نوشته در 09:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها این جا رو باید چجوری رد کنم؟
از در های چپ و راست برو تا اون آب ها رو برسونی به محوطه ی اصلی
اینجا اسه آخره
بعد از اون دو تا در می ری طبقه ی پایین یه مسیر دیگه هست
از اونجا می ری و بعد دیگه حله

دوستان دوتا سوال در مورد داستان داشتم
1.کسایی که بازی رو تموم کردن بعد از تیتراژ یه دقیقه انیمیشن داره , لیلیث داره به یه اربابی جواب پس میده, اون اربابه کیه؟ (ولی خوشم اومد از اینکه war و death موفق شدن ته دلش خوشحال بود)
2.تو کل بازی واسم سوال بود نفلیم چیه؟ کیه؟ آخرش هم نفهمیدم, هر کسی یه چیزی می گفت در موردش, کروفادر اون اول به عنوان یه شخص بهش اشاره کرد اما هر بار اسم نفلیم میومد دوربین میرفت رو زخم رو شونه death و اخرشم که اون رو فدا کرد

بالاخره بعد از 39 ساعت، بازی را تمام کردم تا جایی که ممکن بود سعی کردم چیزی را از دست ندهم حتی از یک صندوق هم تو بازی نگذشتم
biggrin1.gif
بازی نسبت به نسخه ی قبل خیلی آسونتر شده بود بخصوص باس فایتهای بازی خیلی آسون بودن و تقریباً در سرتاسر بازی با هیچ چالشی طرف نبودم اما در کل، بازی عالی بود و برای من راضی کننده بود ضمن اینکه از المان های RPG و حتی اضافه شدن ماموریت های جانبی به این نسخه راضی بودم هرچند مطمئنم جای کار بیشتری هم داشت ؛ از نظر گیم پلی نسبت به نسخه ی قبل بهتر بود اما از نظر داستان ، شخصیت پردازی و نحوه ی روایت داستان به هیچ وجه به پای نسخه ی قبل نمیرسه بخصوص اینکه پایان بازی من را اصلاً قانع و راضی نکرد ...
سیستم آپگرید سلاح ایده ی خیلی خوبی بود که البته جای کار بیشتری هم داشت
در کل من شخصیت پردازی wAR را قوی تر از Death می دونم و با War ارتباط بهتری برقرار کردم اما در هر حال Death هم خوب بود ..
وجود بعضی باگ های ریز و درشت بعضاً آزار دهنده بود اما با توجه به وسعت این نسخه قابل چشم پوشیست ...
امیدوارم بازی خیلی خوب فروش بره و نسخه ی بعدی هم وجود داشته باشه و داستان دارکسایدرز ادامه پیدا کنه

آخرین ویرایش:
من با اون غول که اسمش شبیه یونانی بود گیر کردم:d اونجا سنگ میوفته زمین که باید بهش پرت کنی تا برعکس بیوفته زمین بعد تا می خوره بهش بزنی من می رم سمت سنگا حشره میشن میوفتن به جونم چیکار باید بکنم؟

من با اون غول که اسمش شبیه یونانی بود گیر کردم:d اونجا سنگ میوفته زمین که باید بهش پرت کنی تا برعکس بیوفته زمین بعد تا می خوره بهش بزنی من می رم سمت سنگا حشره میشن میوفتن به جونم چیکار باید بکنم؟
زیاد طول بدین اونجوری می‌شه :دی، Alt رو بزنین Dash کنه جلو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or