Darksiders II | PC

بنابر اعلام Gameinformer دنباله ی عنوان موفق Darksiders در سال 2012 عذضه خواهد شد و شما اینبار در نقش Death یکی دیگر از 4 سوار آخرالزمانی ظاهر خواهید شد که پا به قلمرویی خواهد گذاشت که War در آن به دام افتاده است تا او را که هنوز هم مقصر وقوع جنگ های پیش از موعد آخرالزمانی است برهاند !

Darksiders II بنابر قول GI یک عنوان عظیم تر وسیع تر با آپگریدها و سلاح های بسیار زیاد خواهد بود .

Darksiders II

ویدیوهای بازی
Making of Last Sermon - Darksiders II Behind-the-Scenes Video

Last Sermon - Darksiders II Live Action Trailer

Last Sermon - Darksiders II Extended Video

تصاویر بازی

شماره اول باز یکه یادتون هست که بعد از حدودا 1 سال از نسخه های کنسولی برای کامپیوتر های خانگی هم منتشر شد و طرفدرهای زیادی را هم برای خود جذب کرد این بار هر 3 نسخه از بازی قرار هست در تاریخ 14aug منتشر شود و دیگر pcگیمر ها همزمان با سایر پلتفرم ها می توانند از شماره دوم بازی لذت ببرد .
این عنوان از خیلی لحاظ شبیه gowهست و با یک گیم پلی و داستان متفاوت ساعت ها شمارا سرگرم کند
اسم شخصیت بازی
death هست وظاهرا بسیار قوی ترو کارامد تر از war(شخصیت شماره 1 بازی) هست و همچنین مجهز به 2 عدد داس بزرگ برای جنگیدن با دشمنان هست برای درک بیشتر توصیه می کنم تریلر های بازی را مشاهده کنید
در مورد گرافیک بازی هم با توجه به ویدیوهای منتشر شده می تونان گفت دارای گرافیک هنری بی نظیری هست و تم کارتونی مانند دارد
همانطور که می دانیم تا الان بازی چندین بار تاخیر خورده ظاهرا تیم سازنده خواسته تمام مشکلات و ایرادات بازی را رفع و یک بازی بدون مشکل را بیرون بدهد که که امیدواریم اینطور باشه
بازی در مرداد ماه منتشر می شود

[h=3]Darksiders II System Requirement[/h]
Minimum System Requirements

* CPU: Intel P4 @ 3GHz or similar AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Recommended System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo 3GHz or similar AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Supported Graphics Cards:
Minimum – GeForce GT 220 or Radeon HD 6520G
Recommended – GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

Recommended: Check for the Latest Driver Updates for Your Graphics and Sound Cards.

سایت بازی

http://www.darksiders.com/

آخرین ویرایش:
میگم گلاب به روتون این رو سیستم تو پروفایلم جواب میده؟:دی
سوال اصلی این بود که یه جا رو معرفی کنید اهواز این بازی رو داشته باشه.اینو گفتم اسپم نشه:دی

من روی مدیوم دارم بازی میکنم !!
هیـچ چَلِنجی برام نداره نمیدونم چرا !!
بازی بسیار بسیار اشون دشه نسبت به قبلی (گفته بودن سخت تر شده که !!!)
امروز رسیدم به بخش سوم بازی (بعد از dead city) و تا اینجا تنها باس هایی که من رو به چالش کشیدن یکی اون پرنده ی آتیشی بود و یکی هم Deposed King !
این deposed king گریمو در اورد ها واقعا :d
بقیه موجودات و باس ها تا الان هیچ !!
البته اسلحه ی پرایمری خیلی قوی ساختم که خیلی کمک میکنه به پیروزی و اسلحه دوم هم دمیج واردَش حدود 500 هست و در هر ثانیه هزارو خورده ای هم دمیج کریتیکال و اتیشی وارد میکنه !!
اگر درجه سختی بازی در همین حدود باقی میمونه بگید که برم روی هارد ! 8-|
-------------------
بعد یکی هم اینکه Relic هارو به کی باید بفروشم ؟؟
-------------------
تا حالا یکی از اون مجسمه های Gnom بود اسمشون ؟؟
پیدا کردم :d

آخرین ویرایش:
دوستان من اینجا رو باید چه کار کنم؟

1607.jpg

با lilith صحبت کردم و pass walker رو بهم داد. ولی هرچی میزنم به این دایره سبز اتفاقی نمی افته!!!بازم باگ؟

امروز رسیدم به بخش سوم بازی (بعد از dead city) و تا اینجا تنها باس هایی که من رو به چالش کشیدن یکی اون پرنده ی آتیشی بود و یکی هم Deposed King !
البته اسلحه ی پرایمری خیلی قوی ساختم که خیلی کمک میکنه به پیروزی و اسلحه دوم هم دمیج واردَش حدود 500 هست و در هر ثانیه هزارو خورده ای هم دمیج کریتیکال و اتیشی وارد میکنه !!
-------------------
-------------------

نه داداش بازی هر چقدر بری جلو تر سخت تر میشه دیگه اصلا با مراحل اولیه قابل مقایسه نیست

-------------------
-------------------
اون پرنده آتشیه هم جزو مراحل جانبیه:D
به نظر من اون از غول آخرش سخت تر بود
بهت توصیه می کنم بزاری رو hard
اگر گیر کردی همون برگرد رو مدیوم
ولی فکر نمی کنم لازم شه:|

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من اینجا رو باید چه کار کنم؟

1607.jpg

با lilith صحبت کردم و pass walker رو بهم داد. ولی هرچی میزنم به این دایره سبز اتفاقی نمی افته!!!بازم باگ؟
آره
ولی مطمئنی زدی تو اون دایره ی سبزه؟
یا مثل من .. بازیت گرفته همینجوره پریدی رول و زدی بدون Q؟

اون پرنده آتشیه هم جزو مراحل جانبیه:D
به نظر من اون از غول آخرش سخت تر بود
بهت توصیه می کنم بزاری رو hard
اگر گیر کردی همون برگرد رو مدیوم
ولی فکر نمی کنم لازم شه:|

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

آره
ولی مطمئنی زدی تو اون دایره ی سبزه؟
یا مثل من .. بازیت گرفته همینجوره پریدی رول و زدی بدون Q؟
آره بابا. اول نظاره میگیرم. نظاره وقتی میاد تو دایره رنگش زرد میشه. بعدش شلیک میکنم. خوب الان چی کار کنم. بازی رو باید از اول برم؟ :دی

آخرین ویرایش:
اون کارم می تونی بکنی
ولی باید خیلی تنگ باشی که یه همچین کاری بکنی:|

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

دو تا آیتم جدید گیر آوردم زده باید برای استفاده ازش lvl 40 باشی
کسی یه همچین مشکلی پیدا نکرده؟؟؟
مگه 30بیشترم می شه lvlش آخه؟

اون کارم می تونی بکنی
ولی باید خیلی تنگ باشی که یه همچین کاری بکنی:|

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

دو تا آیتم جدید گیر آوردم زده باید برای استفاده ازش lvl 40 باشی
کسی یه همچین مشکلی پیدا نکرده؟؟؟
مگه 30بیشترم می شه lvlش آخه؟
تعداد اپگرید نیروهاتو ببین چند تاست !!
نهایت 10 تاشو هم توی ماموریت های جانبی بهت level بده
بقیه شو خودت باید بگیری دیگه ;)
قطعا بیشتر از 30 نهم داره که اسلحه شو گرفتی !

بیشتر ماموریتهای جانبی خیلی قشنگ طراحی شدن و بخصوص که پیدا کردن راههای مخفی و نهایتاً مبارزه با باس هاشون خیلی تنوع جالبی داره، واقعاً دمشون گرم خیلی روی این بازی زحمت کشیدن ، بازیش واقعاً خوش ساخته ...
یه سوال در مورد یکی از ماموریت های جانبی :
توی یکی از ماموریتهای جانبی که اسمش الان یادم نیست وارد یه محیطی میشیم که یه شخصی جلومونو میگیره و نمیذاره راهمون رو ادامه بدیم و باید چند راند مبارزه کنیم ، من تا راند 13-14 جلو رفتم دیدم همینجوری ادامه داره !!! خواستم بپرسم دوستان کسی این ماموریت رو کامل کرده !؟ چند راند باید مبارزه کنیم !؟

توی یکی از ماموریتهای جانبی که اسمش الان یادم نیست وارد یه محیطی میشیم که یه شخصی جلومونو میگیره و نمیذاره راهمون رو ادامه بدیم و باید چند راند مبارزه کنیم ، من تا راند 13-14 جلو رفتم دیدم همینجوری ادامه داره !!! خواستم بپرسم دوستان کسی این ماموریت رو کامل کرده !؟ چند راند باید مبارزه کنیم !؟

اون رو که توی هر مپی میتونی انجام بدی . باید 100 راند رو تموم کنی تا برسی به یه باس بنام ویکد کی . توصیه میشه LVL 23 به بالا باشی تا بتونی راحت تر از پسش بر بیای . جزو سخترین اچیومنتهایی بود که گرفتم :(

اون رو که توی هر مپی میتونی انجام بدی . باید 100 راند رو تموم کنی تا برسی به یه باس بنام ویکد کی . توصیه میشه LVL 23 به بالا باشی تا بتونی راحت تر از پسش بر بیای . جزو سخترین اچیومنتهایی بود که گرفتم :(

100 راند !؟؟؟ ولش کن بابا بیخیالش شدم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or