Darksiders II | PC

بنابر اعلام Gameinformer دنباله ی عنوان موفق Darksiders در سال 2012 عذضه خواهد شد و شما اینبار در نقش Death یکی دیگر از 4 سوار آخرالزمانی ظاهر خواهید شد که پا به قلمرویی خواهد گذاشت که War در آن به دام افتاده است تا او را که هنوز هم مقصر وقوع جنگ های پیش از موعد آخرالزمانی است برهاند !

Darksiders II بنابر قول GI یک عنوان عظیم تر وسیع تر با آپگریدها و سلاح های بسیار زیاد خواهد بود .

Darksiders II

ویدیوهای بازی
Making of Last Sermon - Darksiders II Behind-the-Scenes Video

Last Sermon - Darksiders II Live Action Trailer

Last Sermon - Darksiders II Extended Video

تصاویر بازی

شماره اول باز یکه یادتون هست که بعد از حدودا 1 سال از نسخه های کنسولی برای کامپیوتر های خانگی هم منتشر شد و طرفدرهای زیادی را هم برای خود جذب کرد این بار هر 3 نسخه از بازی قرار هست در تاریخ 14aug منتشر شود و دیگر pcگیمر ها همزمان با سایر پلتفرم ها می توانند از شماره دوم بازی لذت ببرد .
این عنوان از خیلی لحاظ شبیه gowهست و با یک گیم پلی و داستان متفاوت ساعت ها شمارا سرگرم کند
اسم شخصیت بازی
death هست وظاهرا بسیار قوی ترو کارامد تر از war(شخصیت شماره 1 بازی) هست و همچنین مجهز به 2 عدد داس بزرگ برای جنگیدن با دشمنان هست برای درک بیشتر توصیه می کنم تریلر های بازی را مشاهده کنید
در مورد گرافیک بازی هم با توجه به ویدیوهای منتشر شده می تونان گفت دارای گرافیک هنری بی نظیری هست و تم کارتونی مانند دارد
همانطور که می دانیم تا الان بازی چندین بار تاخیر خورده ظاهرا تیم سازنده خواسته تمام مشکلات و ایرادات بازی را رفع و یک بازی بدون مشکل را بیرون بدهد که که امیدواریم اینطور باشه
بازی در مرداد ماه منتشر می شود

[h=3]Darksiders II System Requirement[/h]
Minimum System Requirements

* CPU: Intel P4 @ 3GHz or similar AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Recommended System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo 3GHz or similar AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Supported Graphics Cards:
Minimum – GeForce GT 220 or Radeon HD 6520G
Recommended – GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

Recommended: Check for the Latest Driver Updates for Your Graphics and Sound Cards.

سایت بازی

http://www.darksiders.com/

آخرین ویرایش:
انصافا به پای نسخه ی اول نمیرسه.
درسته هر چی جلوتر میرم بازی قشنگتر میشه ولی بااین حال نسخه اول یه چیز دیگه بود
اصلا شخصیت War یه ابهتی داشت که تو این death اصلا دیده نمیشه
حرف دل منو زدی!:دی

---------- نوشته در 06:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 AM ارسال شده بود ----------

اقا این کلاغش فقط راهو نشون میده یا کار دیگه ای هم بلده؟؟؟

مثل اینکه باید بیخیال بازی شد! تا یه جاهایی رفتم ولی بدون وجود علامت ماموریت اصلی به هیچ عنوان قابل بازی نیست!!!!
الآن میگه باید برم به Gilded arena ولی نه علامتی هست روی نقشه و نه راهی برای رسیدن به این منطقه وجود داره:((

اقا شما بروي توي مپ با زدن کليد O بعد انتخاب نقشه! بعد ميري توي نقشه کليد Tap رو بزن از ليست کوئست‌هاي فعال اوني با رنگ طلايي مشخصه رو انتخاب کن با صفحه کليد و Arrow key بعد اينتر بزن تا روي نقشه واست بندازه که کجا بايد بري.

آقا این آپدیت جدید رو من امتحان کردم روی بازی ...
ولی اون مشکل فریم ریت پایین بازی رو حل نکرد!
ولی کیفیت Death توی منوی لول آپ رو بالا برد! :دی

حرف دل منو زدی!:دی

---------- نوشته در 06:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 AM ارسال شده بود ----------

همون فقط باسه راهه
حیوون ها همچین تو این نسخه اهمیت چندانی ندارن

---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 AM ارسال شده بود ----------

اوایل بازی هی می گفتم این کلاغه چیه دیگه هی می آد تو نقشه
ببعدا که یاد گرفتم به چه دردی می خوره دیدم که بدرد نمی خوره
خیلی باگ داره:|

علاوه بر اینکه راه رو نشون میده فرمانده دسته کلاغ ها هم هست موقعی که Death اونا رو احضار می کنه ... :دی
البته یه دلیل دیگه ای هم داره و اون اینکه کلا کلاغ نماد مرگ هستش. به نظرم کار خیلی قشنگی بود که یه کلاغ رو همیشه همراهش کردن ... من که خیلی حال می کنم ... کلاغشم خیلی ابهت داره ... یه چند دقیقه ای مرگ رو به حال خودش بذارین کلاغه میاد روی شونش میشینه ... میشه عین آندرتیکر تو رستلمنیا 93 ... :دی

دوستانی که این ماشین باگ رو تموم کردن بگن اینجا من چه خاکی تو سرم باید بریزم؟ :دی
1531.jpg
1532.jpg
1533.jpg

مجسمه ی death رو اون وسط میزارم و دو تا death ها رو روی این دوتا میله قرار میدم. زمین باز میشه و مجسمه میافته پایین و از تو پرتال میره تو و از اونیکی میاد بیرون ولی به اون پنجرهه نمیرسه!!!. میفته همون جلو! در حالی که باید به سرعت پرتاب بشه به سمت جلو! شما اینجا رو چطور رد کردید؟
فهمیدم. باید RT رو نگه میداشتم که قدرت پورتال بیشتر شه :دی

آخرین ویرایش:
اقا شما بروي توي مپ با زدن کليد O بعد انتخاب نقشه! بعد ميري توي نقشه کليد Tap رو بزن از ليست کوئست‌هاي فعال اوني با رنگ طلايي مشخصه رو انتخاب کن با صفحه کليد و Arrow key بعد اينتر بزن تا روي نقشه واست بندازه که کجا بايد بري.
آخه مشکل اینجاست که تو لیست ماموریت ها گزینه طلایی وجود نداره وگر نه مشکلی نبود!!!!!!!!!

اون کلاغ هایی که احضار میکنه همچین هم چیزه شاخی نیستاا
من که باهاش حال نکردم
magic اصلی من اون سه تا قبریه که از توزمین می کشه:D
خیلی حال میده
سره دشمناتو گرم میکنن تو هم راحت می زنیشون
تا اون موقعی هم که هستن wrathت کامل پر میشه:d

سیوام پرید ... بدبخت شدم رفت ...
از سیوام هم بک آپ گرفته بودم ولی کار نمی کنه الان!
دیگه آخرای باز بودم ...
هرکی تا اون قسمتی که میره پیش لیلیث و برای پیدا کردن سامائل تلاش می کنه رفته و سیوش رو داره بی زحمت به منم بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or