Darksiders 3

5pht_dsiii.png

Developer: Gunfire Games
Publisher: THQ Nordic
Engine:
UE4
Genre: Action-Adventure
Release:
2018

8qc1_info.png
دارک سایدرز 3 توسط Gunfire Games، متشکل از اعضای سابق استدیو منحل شده Vigil Games؛ سازندگان اسبق سری دارک سایدرز در حال ساخت است و شخصیت اصلی نیز سومین سوار آخرالزمان، خشم(Fury)، است که برای نابودی هفت گناه مرگبار (Seven Deadly Sinss) و بازگرداندن تعادل پا به زمین می‌گذارد.

hl86_dsiii_topic2.png

d1-1.jpg

d6-1.jpg

d2-1.jpg

d3-1.jpg

d4-1.jpg

d5-1.jpg

تریلر

mq9n_console.png

پست با انتشار اطلاعات بیشتر آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
واقعا باور کردنی نیست اینا زبون فارسی گذاشتن تو بازی!:( یعنی به معنی واقعی کلمه اینا خیلی مردن!:-w شخصا با چند تا ناشر مثل Warner Bros صحبت کردم برای ترجمه بازی های مثل بتمن و اون زمون که سیتی اومده بود، یک مدت هم با ea خیلی باهاشون حرف زدم ولی همش بهونه می اوردن، مگر چقدر پلیر تو ایران هست؟ تحریم هستید، ناشر ها علاقه ندارن، بهشون گفتیم در صورت امکان خودمون متن ها رو ترجمه میکنیم بازم قبول نکردن:| حتی سازنده همین ویچر 2 که تو همین بازی سنتر باهاش صحبت کردن هم قبول کردن فارسی ساز رو توش بزاریم ولی اون ناشر بیشعور قبول نکرد:|:Dبنظرم بنظرم واقعا اگر ما بتونیم اینجا یک کلن درست کنیم بتونیم به سازنده ها فشار بیارم، و تا حدقل ممکن خودمون متن ها رو ترجمه کنیم 90 درصد امکان داره زبون فارسی رو بزارنند!! فقط باید فشار بیاریم!!

این PC Gamer مقالات مثبتی در مورد بازی نمینویسه:D جدیدا هر چی ازشون میبینم، در مورد خسته کننده بودن بازی و تو خالی بودنشه. فکر کنم قرار یه نمره پایین بهش بده:D
===
یه قسمت از بازی رو هم ندیدم کلا:)) یه قسمت خیلی مهم که میشه اسکیپش کرد. باید دوباره بازی کنم برسم بهش:D

از دوستان بازی رو خریدین؟
من کشته مرده این سری بازی هستم مخصوصا شماره یک
الان تو این گرونی بازی ارزش داره این بازی رو بخرم ( دیجیتالی شیرینگ ظ۲).
نمیخوام چون فن بازی هستم چشم و گوش بسته بخرمش
گیمپلی هم نمیتونم از یوتوب ببینم بخاطر اسپویل

از دوستان بازی رو خریدین؟
من کشته مرده این سری بازی هستم مخصوصا شماره یک
الان تو این گرونی بازی ارزش داره این بازی رو بخرم ( دیجیتالی شیرینگ ظ۲).
نمیخوام چون فن بازی هستم چشم و گوش بسته بخرمش
گیمپلی هم نمیتونم از یوتوب ببینم بخاطر اسپویل
خودتون دارید میگید فن بازی هستید.بدون توجه به نمره ها برو بگیر و حالشو ببر...مگه چندا عنوان هک اند اسلش داشتیم که بیخیال این بازی بشیم؟؟

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
دوستانی که نگران فازسی نسخه ی کنسول هستن بازی ریجن 2 زبان فارسی تو بعضی از کانالای بازی فروشی (فیزیکی) داره تبلیغ میشه به احتمال زیاد همون ریجن 2 زبان فارسی خواهد داشت ....

اره همه نسخه ها دارن روی کاور نسخه اکس باکس دیدم عکس پرچم بود

همونطوری که قبلا برادر صلح و امنیت در قالب یک مینی گیم ! به اسم اسب فیوری اشاره کرده بودند.. امروز تریلر هم منتشر شد
تا خیال همه راحت بشه که قرار نیست در بازی پیاده گز کنند !

عجب تریلر عجبی موسیقی عجب جوی >:) اعضای Gunfire Games دلشون هوای فیلمای وسترن کرده بوده لول حتما باهاش مثل RDR2 باید Bond بشی خخخخ >:):)):D حالا چرا ابی بود فک کنم اسب مرگ بنده خدا رو کش رفته =P~

Darksiders-III---Horse-With-no-Name-Trailer---YouTube.MP4_20181123_185227.631.jpg

Darksiders III - Horse With no Name Trailer - YouTube.MP4_20181123_185227.631.jpg Darksiders III - Horse With no Name Trailer - YouTube.MP4_20181123_185214.910.jpg Darksiders III - Horse With no Name Trailer - YouTube.MP4_20181123_185207.887.jpg Darksiders III - Horse With no Name Trailer - YouTube.MP4_20181123_185203.663.jpg

آخرین ویرایش:
عجب تریلر عجبی موسیقی عجب جوی >:) اعضای Gunfire Games دلشون هوای فیلمای وسترن کرده بوده لول حتما باهاش مثل RDR2 باید Bond بشی خخخخ >:):)):D حالا چرا ابی بود فک کنم اسب مرگ بنده خدا رو کش رفته =P~

View attachment 97194

View attachment 97190 View attachment 97191 View attachment 97192 View attachment 97193

چه تریلری بود اسبش فقط شبیه مال مرگ بود اسب مرگ روح بود جوری مرده بود

بخاطر زیر نویس فارسی که انجام دادن باید ۱۰۰ درصد بخریش ولی نه با قیمت الان باید بزاری چند هفته دیگه کارکرده بخری یا بزاری قیمت بیاد رو نرخ نرمال

بخاطر زیر نویس فارسی که انجام دادن باید ۱۰۰ درصد بخریش ولی نه با قیمت الان باید بزاری چند هفته دیگه کارکرده بخری یا بزاری قیمت بیاد رو نرخ نرمال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or