Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه جا موندم نمیدونم مال باگه یا بازی
آقا اونجایی که تو اون محوطه ظلمات باسیلیوس(روح سومی که باید مجبورش کنی که بهت خدمت کنه)رو با اون عنکبوتش شکست میدی همون جا میمونه راه برگشت که بسته است و روح هام هنوز دو تاست و کلاغه هم همش تو اون محوطه تاریکه میچرخه حالا باید چکار کنم
کسی نبود؟

شرمنده اگه درست متوجه نشدم.
توی آیتمهات نشون میده که 4 تا رو داری ؟
اگه نشون میده که باگه. کلا بازی یه مقدار باگ میزنه .
مثل همین مشکل بالای دوستمون . یه یه جا پیش اون روح سومی برای من باگ شد .
یا حتی بخاطر باگ 2 تا کارت بهم نداد و مجبور شدم برای دفعه سوم بدون +NG بازی کنم.

دشمنت شرمنده . :x
اره 4 تا رو نشون میده واسه همینم گفتم که بار دوم هم رفتم گرفتمشون ولی دوباره اچیو رو باز نکرد . خودت توجه کردی وقتی 4 تا رو کامل میگیری مثل ابجکتیوهای بازی که بعد از اتمام ماموریت یه خط روش میکشه که کامل شده دقیقا واسه همینم میاورد ولی اچیو رو نداد :(( .

راستی من بار اول که تموم کردم واسه اینکه side quest ا از بین نرن +NG رو نزدم روی یه اسلات دیگه دور دوم رو شروع کردم ولی لول از 1 شروع شد . راهی نداره از 22 شروع بشه ؟

خب دقت نکردی دیگه.
الان من بازی رو گذاشتم و رفتم زمین , بعد تلپورت کردم همونجایی که تو گیر کردی .
از تو تلپورت بیا بیرون و از پله های سمت چپ بیا پاییین . یه لبه هست اونجا . بگیرش و بیا پایین .

اره عزیز دستت درد نکنه
پریدن پایین از اون بالا بعد باگ رفت شد :d

من با یه باسی بنام Hulk برخورد کردم.(اسم کاملش نیست)
باید یه بمبایی پرت کنیم بهش که با تفنگ بترکونیمش!چند دفعه این کار رو انجام دادم ولی خونش بشدت کم نشد!
باید از راه دیگه ای استفاده کنم.

دشمنت شرمنده . :x
اره 4 تا رو نشون میده واسه همینم گفتم که بار دوم هم رفتم گرفتمشون ولی دوباره اچیو رو باز نکرد . خودت توجه کردی وقتی 4 تا رو کامل میگیری مثل ابجکتیوهای بازی که بعد از اتمام ماموریت یه خط روش میکشه که کامل شده دقیقا واسه همینم میاورد ولی اچیو رو نداد :(( .

راستی من بار اول که تموم کردم واسه اینکه side quest ا از بین نرن +NG رو نزدم روی یه اسلات دیگه دور دوم رو شروع کردم ولی لول از 1 شروع شد . راهی نداره از 22 شروع بشه ؟
اِ...چرا +NG رو نزدی ؟
اگه دفعه دوم هم از اول بری که تا لول 22 بیشتر نمیتونی بری و درنتیجه اچیومنت لول 30 رو نمیتونی بگیری

اقایون محترم جواب میدید..:|

والا برای من باز شد اما یادم نیست کی و چجوری .
ولی اگه دنبال 1000 اچیو باشی , اینا هم برات باز میشه

باید یه بمبایی پرت کنیم بهش که با تفنگ بترکونیمش!چند دفعه این کار رو انجام دادم ولی خونش بشدت کم نشد!

باید قبل از هر چی لول خوبی و ایتمای خوبی بسته باشی هم اینکه روی skill هات کار کرده باشی . منکه روی necromancer خیلی کار کرده بودم تا وقتی که اون bane رو از روی زمین این Hulk بلند میکرد سریع این اسکیل رو بکار میگرفتم و خودم با اون بمبا غول رو به زمین میکشوندم . بعد حرکت این غول الگو داره یعنی کاراشو اگه زیر نظر داشته باشی میدونی کی ضربه مهلک میزنه هر وقت موقیت رو دیدی با اون بمبا بزن داغونش کن

شما باید چشمت به باس باشه و وقتی به زمین مشت زد بپری هوا تا ضربه بهت نخوره .(تو هوا هم میتونی از X استفاده کنی تا بیشتر تو هوا بمونی)
وقتی مشت زد زمین باید بری این بمب ها رو برداری و سریع بندازی روی باس تا بترکه . بعد از چند بار زدن اون قسمت اصلی باس که مشکی رنگه میوفته زمین و اون موقع باید بری سریع بزنیش .

بچه ها بعد از اینکه اون غول گنده که 3 تا چیز سبز میذاری روش تا شروع به حرکت کنه رو آزاد میکنیم جا باید بریم ؟!!!
من سر گردان میچرخم ولی راهی پیدا نمیکنم
اون پرنده هم سرگردان تر از من هستش :D

بچه ها بعد از اینکه اون غول گنده که 3 تا چیز سبز میذاری روش تا شروع به حرکت کنه رو آزاد میکنیم جا باید بریم ؟!!!

باید کلا از همون راهی که اومدی پیش این غوله (Gardian) دوباره از همون راه برگردی و بری بیرون بعد که رفتی بیرون خودش ماموریت روی نقشه بهت میده که میری با همین غوله میجنگی.

فکر کنم باید از fast travel استفاده کنی و برگردی دهکده

باید کلا از همون راهی که اومدی پیش این غوله (Gardian) دوباره از همون راه برگردی و بری بیرون بعد که رفتی بیرون خودش ماموریت روی نقشه بهت میده که میری با همین غوله میجنگی.

اون مسیر بسته هستش

فکر کنم باید از fast travel استفاده کنی و برگردی دهکده

فست تراول رو هم تست کرده بودم نمیدونم چرا میزدم
curently unavailble
مینوشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or