Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی اینجا the Crucible رو بازی کرده ؟
همین آرنا که 100 تا فایت داره
_________
کسایی که بازی رو تموم کردن ببین این کارتها رو دارن ؟
The Fool
The Emperor
Strength
The Devil

آخرین ویرایش:
سلام . من یه جایی گیر کردم نمی دونم باگ بازیه یا باید کاری انجام بدم...؟
بعد از کشتن اون غول گنده با دستای بزرگ تو سرزمین مردگان که بعدش میریم پیش روح مرد کلاغی و میگه بورو پیش درخت مرگ...کنار درخت قاعدتا باید یه دریچه پرتال برای رفتن به مرحله بعد باشه ولی نیست .... دقیقا همونجایی که روی نقشه راهنمایی میکنه که برم (دایره زرد رنگ) ...
کسی تا حالا به این مشکل بر خورده یا فقط بازی من خرابه ...
بازیمم 100% هست ....
با تشکر

سلام . من یه جایی گیر کردم نمی دونم باگ بازیه یا باید کاری انجام بدم...؟
کسی تا حالا به این مشکل بر خورده یا فقط بازی من خرابه ...
بازیمم 100% هست ....
با تشکر
دوست عزیز اول گفتتو بذار تو اسپویلر بعد هم زیرو بخون
برای منم همینجوری شد یه بار از اون منطقه کلا دور شو از fast travel هم استفاده نکن بعد دوباره برگرد پیش پیرمرده تا درست شه

اسپویل نیست ، فقط در مورد side quest هاست .

کی تونسته 4 تا مجسمه gnoMAD رو پیدا کنه ؟ من یکیشو پیدا کردم عجب جای خفنی جاسازیش کرده بودن ! مکان بقیه رو میدونین ؟
یه لینک هم از مکان dead page ها بگین که شیلتر نباشه هنوز بازی رو تموم نکردم 9 تاش مونده میترسم جا بندازم .
یدونه هم این ostagoth کجای نقشه هست ببرم relic هاشو بدم ؟ جاشو یادم رفته

مرسی از دوستان بابت کمکاشون. :x

بازی تو earth خیلی هیجان انگیزه ! دشمناش جالبن ! کار با اسلحه لذت بخشه ! دیروز 6 ساعتو نیمِ تمام پای بازی بودم اصن حس نکردم گذر زمان ! بازیِ طولانی که آدمو خسته نکنه ساختن هم هنره ها !!
5بار فیریز شدن بازی بکنار من چندین جا بازی برام صدا نداشت !!! زیرنویس هم میرفت ! یا تو مبارزات فقط صدای Death میومد نه صدای محیط نه هیچ چیزِ دیگه ای !!

side Quest : اون ماموریتِ که باید دست/پا ی راست/چپ Oran رو پیدا کنیم قضیش چیه !!! اسم ماموریتش wandering stone هستش . اگه یکی راهنمایی کنه ( با عکس ! یا اگه راهی هست ! ) ممنون میشم .

لیست اچیومنت های بازی هم بذارین !

کسی اینجا the Crucible رو بازی کرده ؟
همین آرنا که 100 تا فایت داره
_________
کسایی که بازی رو تموم کردن ببین این کارتها رو دارن ؟
The Fool
The Emperor
Strength
The Devil

این کارت هارو که بعد از کشتن 3 تا از باس های بازی و چهارمی رو هم وقتی به لول 25 برسی بهت میده . هر کدوم 25 تا از Waveهای Crucible رو آزاد میکنن
مشکل چیه حالا ؟ :d

این کارت هارو که بعد از کشتن 3 تا از باس های بازی و چهارمی رو هم وقتی به لول 25 برسی بهت میده . هر کدوم 25 تا از Waveهای Crucible رو آزاد میکنن
مشکل چیه حالا ؟ :d
مشکل اینه که برای من باگ شده , چون کارت اول و چهارم رو دارم اما 2 و 3 رو ندارم :|
حالا اگه من یه بار دیگه بازی کنم و کارتها رو بگیرم سر اون اچیومنت Unlock Everything که به مشکل نمیخورم ؟

این wave ها رو باید تا کجا پیش ببریم ؟ من تا 33/4 رفتم اتفاق خاصی میوفته ؟ من تازه قسمت داستانیشو تموم کردم و میخوام 15 تا اچیومنت باقی موندشم بگیرم .

این wave ها رو باید تا کجا پیش ببریم ؟ من تا 33/4 رفتم اتفاق خاصی میوفته ؟ من تازه قسمت داستانیشو تموم کردم و میخوام 15 تا اچیومنت باقی موندشم بگیرم .
باید تا 100 پیش بری و بعد یه باس رو بکشی تا دو تا اچیومنت بگیری

دوست عزیز اول گفتتو بذار تو اسپویلر بعد هم زیرو بخون
برای منم همینجوری شد یه بار از اون منطقه کلا دور شو از fast travel هم استفاده نکن بعد دوباره برگرد پیش پیرمرده تا درست شه

آقا ممنون . میرم ببینم میشه ....

مشکل اینه که برای من باگ شده , چون کارت اول و چهارم رو دارم اما 2 و 3 رو ندارم :|
حالا اگه من یه بار دیگه بازی کنم و کارتها رو بگیرم سر اون اچیومنت Unlock Everything که به مشکل نمیخورم ؟

اون اچیومنت فکر کنم زمانی آنلاک میشه که تمام اچیومنت هارو بگیری. شماره 1 هم همچین چیزی داشت :d
اونی هم که تو میگی Muria بود . همین Ostagoth یا هرچی که هست همونه که توی Throne Eternal میبینیش . تو منطقه ی Kingdom Of the Dead

در ضمن Crucible رو هم بذارین زمانی برین که کاملا از قدرتتون مطمئن شدین :d
Health Steal رو حتما هرجور شده باید ببرین بالا چون از ویو 75 تا 100 فوق العاده سخت میشه . آخراش با 1 یا 2 ضربه میمیرین . برای مبارزه با Wicked K هم حتما باید 1 تا 100 رو یه سَره برین

1-سیوهای بازی قبلیو چطوری اینجا استفاده کنیم؟اصلا این سیوهای بازی قبلی چیکار میکنه؟
2-بازی چرا rpg شده؟حالم بهم خورد.هان؟؟؟

ممنون از جوابتون.یعنی واقعا کسی نمیدونه؟؟؟

در ضمن من با نسخه ی اول خیلی خیلی حال کردم تا با این نسخه.این نسخه یه نمه بیخود شده و معماهاش هم در حد تخم مرغه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or