Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازیت 97 درصده ؟

سلام دوست عزیز...

دوست عزیز ربطی به درصد بازی نداره !!! اون چند درصد برای یک مسایل خاصیه ....

برا یگیر نکردنم در بازی باید بازی رو بریزه تو هارد کنسول از تو هارد اجرا کنه ....که اینم همه بلدن باید یه موزیک بزاره بره تو بازی ...

فروش ویژه بازیهای xbox 360 فقط 2100 تومان . .....جدیدترین ها را از ما بخواهید.

براب ورود به فروشگاه بر روی لینک مقابل کلیک کنید : www.shopgames.ir

خُب بازی رو برای بار دوم شروع کردیم . واقعا شاهکاره . چی ساختن لعنتیا :d
صداگذاری عالی , موزیک ها عالی , شخصیت ها , گیم پلی گرافیک محیط ها همه چیز عالی >:d

خوب بالاخره بازی هم تموم شد یعنی به معنای واقعی پیرم کرد اما در عین حال بسیار عالی و جذاب تموم شد ممنون از تمام دوستانی ک من رو یاری کردن :دی

اجب بازي توپيه حرف نداره دوستان ي سوال برام پيش اومده مگه ميشه بازي مثل اينو كه xgd3 هست رو به غير از ورزن berner max ريخت رو هارد و بازي كرد؟؟؟

بچه ها من الان لول 9 هستم....فعلا هیچی هم نخریدم...الان 58000 تا پول دارم....یکم هم میتونم با فروش چیزهای اضافی جور کنم...شما در نظر بگیرید 60000 تا میشه

به نظرتون چی بخرم ( شمشیر..طلسم یا هرچی ) که خوب باشه و بتونم باهاش چند تا لول رو برم ...یه چیز درست درمون باشه که پول بیخودی ندم....

بچه ها من الان لول 9 هستم....فعلا هیچی هم نخریدم...الان 58000 تا پول دارم....یکم هم میتونم با فروش چیزهای اضافی جور کنم...شما در نظر بگیرید 60000 تا میشه

به نظرتون چی بخرم ( شمشیر..طلسم یا هرچی ) که خوب باشه و بتونم باهاش چند تا لول رو برم ...یه چیز درست درمون باشه که پول بیخودی ندم....

من كه هيچوقت پولم رو صرف آيتم نكردم ،كلا توي بازي آيتم هاي خوب و متنوع زياد گيرت مياد ،پولاتو سيو كن و باهاشون تكنيك ها و كمبو ها رو بخر ،آيتمايي هم كه توي ازي گيرت مياد و آپگيرد ميشن و تا جايي كه آپگريد ميشن استفاده كن.

کلا بازی شدیدا خوب پول میده برعکس نسخه ی قبل . من بازی رو تموم کردم 1500000 پول داشتم که به هیچ دردیم هم نمیخورد :d
نگران پول نباشین کلا با هرچی حال کردین بخرینش به اندازه کافی تو بازی وسایل گیرتون میاد که بفروشین و پول درارین

:d

دوستان بعد از کشتن این یارو کجا باید برم ؟ من یک ساعت گشتم جایی پیدا نکردم البته منظورم اینه چه جوری از اونجا خارج شم تا برسم پیش همون پادشاهه؟ راه اصلی جلوش بستس!!

دوستان بعد از کشتن این یارو کجا باید برم ؟ من یک ساعت گشتم جایی پیدا نکردم البته منظورم اینه چه جوری از اونجا خارج شم تا برسم پیش همون پادشاهه؟ راه اصلی جلوش بستس!!
تنها راهش Fast Travel هست!
Back رو بزنید و به نقشه بازی برید، بعدش شوک سمت چپ رو به سمت داخل فشار بدید، روی یک دروازه نزدیک یه دایره طلایی رنگ X بزنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or