سلام.دوستان یه راهنمایی میخواستم.
این باس بازی که به صورت یه کرم هستش رو باید چطوری از بین ببرم؟؟هر کاری میکنم از خونش کم نمیشه.
سلام.دوستان یه راهنمایی میخواستم.
این باس بازی که به صورت یه کرم هستش رو باید چطوری از بین ببرم؟؟هر کاری میکنم از خونش کم نمیشه.
r4s:فکر کنم اون جایی رو میگی که باید نور برسونی نه؟
توضیح میدم ببینم می گیری یا نه:d اول 2 تا میشی:d با یکیش میری سراغ ای اهرم ها. اگر از رو برو نگاه کنی اول دیوار سمت راستی رو بیار پایین. بعد اون یکی شو برو تو دیوار سمت چپیه یه در بزن(دیوار سمت راستی رو که اوردی پایین از اونجا میتونی در رو بزنی) بعدبا همونی که در زدی همون نزدیکیا یه در دیگه بزن. بعد با اون یکی اهرمرو ول کن.. حالا از اون دری که نزدیکیا زدی برو روبروش وایسا داخل یه دایره آبی میبینی. از طریق همون یه در بزن.(فکر کنم باید از اون در قدرتی ها بزنی) حالا اگه دقت کرده باشی از اون 2 تا دیوارا که بالا و پایین می کنی اون اول هم تو در سمت چپی در زده بودی حالا با این کارا که کردی تو در سمت راستی یه در هست. حالا باید یه در اونجا یه در هم همون نزدیکی ها داشته باشی با یکی از اینا میری در سمت چپی رو میشی پایین با اون یکی از همون نزدیکیا برو داخل تا از در تو دیوار راستی بیای بیرون . خیلی بد توضیح دادم ها؟ فهمیدی؟:d
دوستان اونغول چاقه که رو صندلی هست چجوری باید بکشمش؟؟