Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.دوستان یه راهنمایی میخواستم.
این باس بازی که به صورت یه کرم هستش رو باید چطوری از بین ببرم؟؟هر کاری میکنم از خونش کم نمیشه.

دوست عزیز از اون قدرت دستت استفاده کن . وقتی که از زمین میاد بیرون با دستت سرشو بکش و کرمو میکوبونه به زمین .

سلام.دوستان یه راهنمایی میخواستم.
این باس بازی که به صورت یه کرم هستش رو باید چطوری از بین ببرم؟؟هر کاری میکنم از خونش کم نمیشه.
تا اون موجود سرش رو از شن ها بیرون آورد با قدرت دست گیرش بنداز و ضربات ترکیبی بهش بزن ... دو سه بار اینکار رو انجام بدی از زیر شن ها میاد بیرون و بزرگ میشه .. اونجا هم بهش ضربات سنگین وارد کن تا سرش خم شه و بلافاصله که سرش خم شد با همون دست سرش رو بگیر تا از هم بپاشه .. چند باری همین کار رو انجام بدی کشته میشه ...

اینم عکس:

اینجا یه در قفل هست و بغل دره دو تا دیوار که رو به رو هم هستن و وسطشون از اون دایره ابی ها هست.
توضیح میدم ببینم می گیری یا نه:d اول 2 تا میشی:d با یکیش میری سراغ ای اهرم ها. اگر از رو برو نگاه کنی اول دیوار سمت راستی رو بیار پایین. بعد اون یکی شو برو تو دیوار سمت چپیه یه در بزن(دیوار سمت راستی رو که اوردی پایین از اونجا میتونی در رو بزنی) بعدبا همونی که در زدی همون نزدیکیا یه در دیگه بزن. بعد با اون یکی اهرمرو ول کن.. حالا از اون دری که نزدیکیا زدی برو روبروش وایسا داخل یه دایره آبی میبینی. از طریق همون یه در بزن.(فکر کنم باید از اون در قدرتی ها بزنی) حالا اگه دقت کرده باشی از اون 2 تا دیوارا که بالا و پایین می کنی اون اول هم تو در سمت چپی در زده بودی حالا با این کارا که کردی تو در سمت راستی یه در هست. حالا باید یه در اونجا یه در هم همون نزدیکی ها داشته باشی با یکی از اینا میری در سمت چپی رو میشی پایین با اون یکی از همون نزدیکیا برو داخل تا از در تو دیوار راستی بیای بیرون . خیلی بد توضیح دادم ها؟ فهمیدی؟:d

توضیح میدم ببینم می گیری یا نه:d اول 2 تا میشی:d با یکیش میری سراغ ای اهرم ها. اگر از رو برو نگاه کنی اول دیوار سمت راستی رو بیار پایین. بعد اون یکی شو برو تو دیوار سمت چپیه یه در بزن(دیوار سمت راستی رو که اوردی پایین از اونجا میتونی در رو بزنی) بعدبا همونی که در زدی همون نزدیکیا یه در دیگه بزن. بعد با اون یکی اهرمرو ول کن.. حالا از اون دری که نزدیکیا زدی برو روبروش وایسا داخل یه دایره آبی میبینی. از طریق همون یه در بزن.(فکر کنم باید از اون در قدرتی ها بزنی) حالا اگه دقت کرده باشی از اون 2 تا دیوارا که بالا و پایین می کنی اون اول هم تو در سمت چپی در زده بودی حالا با این کارا که کردی تو در سمت راستی یه در هست. حالا باید یه در اونجا یه در هم همون نزدیکی ها داشته باشی با یکی از اینا میری در سمت چپی رو میشی پایین با اون یکی از همون نزدیکیا برو داخل تا از در تو دیوار راستی بیای بیرون . خیلی بد توضیح دادم ها؟ فهمیدی؟:d

ممنون بالاخره ردش کردم فهمیدم منظور تو از اون معما سختر بود :دی

دوستان اونغول چاقه که رو صندلی هست چجوری باید بکشمش؟؟
اول 2 طرف اتاق 2 تا پرتال درست کن(پرتال ها رو بروی هم باشن) بعد بروی جلوی یکی از پورتال ها رو به روی اون مرده وایسا و صبر کن تا از اون گلوله بنفش ها به طرفت پرت کنه،بعد قبل از این که گلوله بهت بخوره جا خالی بده، گلوله ـه از میخوره به مرده و .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or