Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیگه خواهشاً از موزیک بازی ایراد نگیرید! انصافاً همشون شاهکار و شنیدنی‌اند و به اتمسفر بازی هم می‌خورند. تم موسیقی‌ها اکثراً هیجانی یا آرامش‌بخشند و دقیقاً به موقع پخش می‌شند. تو بعضی از موارد موسیقی‌های بازی آدم رو یاد کارهای ونجلیس می‌ندازه!
نگفتم آهنگ هاش مشکل دارن، گفتم تم همشون مثل هم هستن، منم از اینکه همشون یه تم کلی دارن خوشم نمیاد :دی کاش یه مقدار آهنگ هاش متفاوت تر بودن (از نظر تعداد نمیگم، از نظر نوع آهنگ میگم).

وای این بازی برای اونایی که اعصاب ندارن سمه!!:دی
1000 تا راه وجود داره اصلا ادم نمیدونه کجا بره!!:دی مخصوصا این چپتر نهم!:|
مبارزه هاشو نگو که هیچی... از وسطای بازی هست که مبارزه هاش نفس گیر میشه یعنی رسما دهن آدمو سرویس میکنه قدم به قدم دشمن میاد اونم چی 2 تا هیولای خوشگل و یه مشت تیله میله:d

امروز بازی رو شروع کردم , بازی خوبی بنظر میاد
گرفیک هنری که خیلی عالی کار شده

برای حمل وسایل , وزن معنی نگذاشتن ؟ یعنی هرچقدر که جا داشته باشی میتونی وسایل رو برداری ؟

سلام دوستان من حدود 15ساعت از بازی رو رفتم اما یه جا هست که وقتی غولش رو میکشی(غولش یه روحه که سوار یه موجودی مثل انکبوت میشه ومحیطشم تاریکه)بعدش که میخام از اون راهی که اومدم برگردم رهم بسته شده لطفا اگه کسی رفته بگه

منم این مشکل را دارم ولی دوستان توضیح دادن ولی اصلاً فست تراول هنوز فعال نیست من در نقشه هرکاری کردم که علامت بزاره نشد که نشد هنگام برگشت راه به وسیله میله ها بست ست حدود دو ساعت اونجا الافم می گم نکنه باگ با شه چند دفته هم ریست کردم نشد ممنون می شم کمک کنید

این gorewood کجاست؟
گاید میگه برو weeping crag بعد برو زیر آب.یه راهرو باریک پیدا میشه اما من پیدا نمی کنم؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

منم این مشکل را دارم ولی دوستان توضیح دادن ولی اصلاً فست تراول هنوز فعال نیست من در نقشه هرکاری کردم که علامت بزاره نشد که نشد هنگام برگشت راه به وسیله میله ها بست ست حدود دو ساعت اونجا الافم می گم نکنه باگ با شه چند دفته هم ریست کردم نشد ممنون می شم کمک کنید

حول و قوه الهی ما تونستیم اون قسمت را رد کنیم حالا یک جای دیگرو گیر کردیم
اونجایی که می تونیم دونفر بشیم و کلید های را راه بندازیم
اون قسمتی که یک دروازه با اهرمش هست و یک سکو یک کلید که وقتی به صورت روح دو نفره درآییم با بمب سکو را آزاد می کنم و لی بعدش را باید چطوری اون قسمت را رد کنم

آقا این غول پرنده هه فک کنم bhetider بود ( آتیشی) اسمش چه طور باید کشت؟
خیلی سخته 2 تا میزنه می میرم ، تازه لولمم 11 هه
ممنون میشم کمک کنید

عزیز برای Fast Travel نمی‌تونی روی علامت زرد رنگ (Way Point) بری! حتما باید یه جایی که دروازه یا... هست رو انتخاب کنی و X بزنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or