Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بازی رو خریدم
با abgx360 تست کردم همه چی درسته ، کاملا درسته ، برنر مکس و پچ و فریفای هم درسته
ولی وقتی میخوام بازی کنم تو قسمت TERMS OF SERVISES گیر میکنه (انلاین) دیگه جلو نمیره:( بعد از اونجایی که باید اکانت ساخت
بازی حتی رو هارد هم نصب شد .... ولی بازم فریز میشه

آخرین ویرایش:
نقد گیم اسپات خیلی خوندنی بود !

رو نسخه کنسولی خیلی کار کردن !

نسخه pc نتونسته outstanding visual design بگیره ... و 0.5 نمره امتیاز کمتری گرفته ...

گرافیک هنری بازی واقعا خیره کنندست ...

امیدوارم خوب بفروشه ...

آخرین ویرایش:
دوستان اینو چجوری میشه کشتش؟؟
اول که به صورت کرم هست وقتی سرش رو میاره بالا با اون قدرت دستی که داری Rt بزن تا باصورت بکوبونتش زمین و بعد که به این شکل در اومد هر وقت که بزنیش داد می‌زنه و جون می‌گیره!
وقتی داشت داد می‌زد دوباره از RT استفاده کن تا صورتش رو بکوبونی زمین!!!

امروز بعد 16 ساعت بازی رفتم دیدم زده سیو خراب شده یه لحظه سکته رو زدیم اومدم داشبورد دوباره رفتم درست شد . اینم از خاطرات شیرین ما :d
بازی رو هم
تا همین کشتن Gnoshar
رفتم :d

فوق العادست آقا . 90% زمان بازی رو فقط تو محیط گشتم دنبال خارط و خورط خیلی حال میده :d
این Crucible رو هم 5 تا ویو رفتم جالب است :d

همه چیز بازی خوبه الان این تم آهنگ هاش! تمام آهنگ های بازی تم شرقی دارن که اصلا با سبک و سیاق بازی نمیخونن. البته یه سری از آهنگ ها خیلی قشنگ هستن، ولی سبکشون به درد این بازی نمیخوره
biggrin1.gif

اتفاقا یه جاهایی خیلی حال میده :d

آخرین ویرایش:
همه چیز بازی خوبه الان این تم آهنگ هاش! تمام آهنگ های بازی تم شرقی دارن که اصلا با سبک و سیاق بازی نمیخونن. البته یه سری از آهنگ ها خیلی قشنگ هستن، ولی سبکشون به درد این بازی نمیخوره :دی

همه چیز بازی خوبه الان این تم آهنگ هاش! تمام آهنگ های بازی تم شرقی دارن که اصلا با سبک و سیاق بازی نمیخونن. البته یه سری از آهنگ ها خیلی قشنگ هستن، ولی سبکشون به درد این بازی نمیخوره :دی

دیگه خواهشاً از موزیک بازی ایراد نگیرید! انصافاً همشون شاهکار و شنیدنی‌اند و به اتمسفر بازی هم می‌خورند. تم موسیقی‌ها اکثراً هیجانی یا آرامش‌بخشند و دقیقاً به موقع پخش می‌شند. تو بعضی از موارد موسیقی‌های بازی آدم رو یاد کارهای ونجلیس می‌ندازه!

آخرین ویرایش:
بازي عاليه. ولي من به شخصه سبك بازي اول كه ادونچر بود رو بيشتر دوست داشتم. البته من خودم طرفدار پرو پا قرص بازي هاي RPG هستم. ولي ادونچر بودن اين بازيي خيلي بهتر بود.
شايد هم من انقدر بازي ار پي جي بازي كردم دوست نداشتم اين بازي هم شبيه ار پي جي باشه. شايد هم من چون اوايل بازي هستم زياد بهم نميچسبه.

نقد گیم اسپات خیلی خوندنی بود !

رو نسخه کنسولی خیلی کار کردن !

نسخه pc نتونسته outstanding visual design بگیره ...

گرافیک هنری بازی واقعا خیره کنندست ...

امیدوارم خوب بفروشه ...

اگه نسخه PC نتونسته اونو بگیره به خاطر اینه که از PC انتظار بالاتری می ره که در این مورد نسخه های PC و کنسولی تقریبا مثل هم هستند.

If you're playing on the PC, unfortunately, you must overcome some minor but annoying obstacles as you flex Death's sizable muscles. As with the original Darksiders, Darksiders II features few visual sliders, and the game looks more or less like its console counterpart, without any of the bells and whistles you'd expect to see in a modern PC game. (You can't even adjust the resolution until you have started the game.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or