Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بعد از اینکه تفنگ رو گرفتیم خیلی جلوترش بعد از اینکه اون دسته رو جا به جا کردیم یه راه اب بازی میشه و همه جا رو اب میگیره بعد از اون چیکار کنم؟؟؟
تو اون مرحله کلا هرجا که راهه آب باز کردی بپر تو جریان آب باهاش برو به هونجایی که اول مرحله یه مجسمه بزرگ سنگیه.
دو سری راه آب رو که باز کنی میریزن تو دو طرف ترازو بزرگه و دیگه بقیشم خود به خود حله.

اها منظورتون اون در وسطیه هست؟؟؟
ببینید یه در سمت راست هست که از اون امدیم بیرون و وسطی هم که دارم میگم سمت راستی هم که قفله.
اما یک مشکلی داره اینه من تو در وسطیه نمیتونم به اون ور برم و هیچ راهی هم نداره!!!!

دوستان بخدا بازی خیلی آسونه اصلا فکری نیست شما هی میاید سوال میکنید. نمیگم سوال نکنید ولی خوب محیط اطراف رو بگردید پیدا می کنید.
من به خاطر خودتون گفتم بازی اینجوری حال نمی ده...

اها منظورتون اون در وسطیه هست؟؟؟
ببینید یه در سمت راست هست که از اون امدیم بیرون و وسطی هم که دارم میگم سمت راستی هم که قفله.
اما یک مشکلی داره اینه من تو در وسطیه نمیتونم به اون ور برم و هیچ راهی هم نداره!!!!
شما مکانیزم اول رو که فعال کردی و آب جاری شد، باهاش بیا تا پیش اون مجسمه بزرگه اول محیط. این دفعه باید از زیر آب یه تونل رو پیدا کنی اون رو ادامه بدی و ...

سلام دوستان
تقریبا یه دو ساعت بعد بازی یه قسمتی هست که توش همش دره بعد یه جاش شبیه پرنس اف پرشیا یه دستگیره رو 2-3 دور میچرخونی که جلوت دو تا ستون هستند میرن بالا که مواد مذاب هم هست بعد از اونجا دقیقا چکار بایستی کنم؟؟دیگه زیاد چرخیدم واقعا نمیدونم بعدش چکار کنم.:(

بعد از 10 ساعت بازی کردن غیر از 2 3 تا باگ کوچولو که نظاره کردیم و مشکلات اندک دوربین دیگه مشکلی ندیدیم و همه چیز عالی است :d
کلا دمشون گرم سنگ تموم گذاشتن

سلام دوستان
تقریبا یه دو ساعت بعد بازی یه قسمتی هست که توش همش دره بعد یه جاش شبیه پرنس اف پرشیا یه دستگیره رو 2-3 دور میچرخونی که جلوت دو تا ستون هستند میرن بالا که مواد مذاب هم هست بعد از اونجا دقیقا چکار بایستی کنم؟؟دیگه زیاد چرخیدم واقعا نمیدونم بعدش چکار کنم.:(

باید کلا از اونجا بیای بیرون و بری پیش اون زن چاقه :دی

سلام دوستان من حدود 15ساعت از بازی رو رفتم اما یه جا هست که وقتی غولش رو میکشی(غولش یه روحه که سوار یه موجودی مثل انکبوت میشه ومحیطشم تاریکه)بعدش که میخام از اون راهی که اومدم برگردم رهم بسته شده لطفا اگه کسی رفته بگه

آقا یه سوال پرسیدم هیشکی یه جواب درست نداد ، این غول یخی که اول اول بازی میکشیش ، بعد میری با اون پیرمرده که نشسته رو صندلی حرف میزنی ، پیرمرد غیب میشه باید چیکار کنیم ؟
یکی جواب بده تا این بازی رو نفرستم به زباله دان تاریخ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or