Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم من نسخه ی یک بازیرو همون موقع که اومد گرفتم یه نیم ساعتی بازی کردم زیاد خوشم نیومد.بازی سبکش دقیقا چیه؟بازی هست که شبیهش باشه و بتونین نام ببرین؟

میگم من نسخه ی یک بازیرو همون موقع که اومد گرفتم یه نیم ساعتی بازی کردم زیاد خوشم نیومد.بازی سبکش دقیقا چیه؟بازی هست که شبیهش باشه و بتونین نام ببرین؟
منم از ابتدای بازی شماره اول زیاد خوشم نیومد ولی وقتی یکم بیشتر بازی کردم عاشقش شدم ...
نزدیک ترین بازی ها بهش سری "خدای جنگ" و "شیطان هم می گرید" و "زلدا" هستن ... تقریبا از المان های مثبت تمام این بازی ها تو گیمپلیش استفاده شده ...

بازی رو الان تهیه کردم امیدوارم از نسخه اولش بهتر باشه!!
نسخه اول در اوایل بازی چندان جالب نبود و رفته رفته به جذابیت بازی افزوده میشد!
امیدوارم این نسخه از ابتدا جذاب باشد@@@

واقعاً لذت بردم.موسیقی نورپردازی از همه بهتر به عمل اومده بودن.واقعا ته تاثیر گذاشت.گیم پلی هم واقعا روون و سریع ـه.رو هارد گذاشتم.دلم نیومد رو نرمال برم.واقعا حرف نداره.باس هارو سوت ثانیه میکوبونه با ضربات ترکیبی زمین.

کسانی که بازی کردن....
پازل ها زیادند؟(من دوست دارم زیاد باشن)
من که rpg باز نیستم،میتونم بازی کنم؟
نیاز هست داستان 1 رو بدونم؟
با تشکر

کسانی که بازی کردن....پازل ها زیادند؟(من دوست دارم زیاد باشن)
با تشکر

پازل رو نمیدونم.
منم آر پی جی باز نیستم ولی عاشق این شدم و بدون این خیلی متفاوته.
فکر نمیکنم نیازی باشه.من که نمیدونم.

کسانی که بازی کردن....
پازل ها زیادند؟(من دوست دارم زیاد باشن)
با تشکر
پازل ها قطعا زیادن ...
بازی RPG کامل نیست ولی المان های نقش آفرینی به وفور توش پیدا میشه و مطمئنا خوشتون میاد ...
راجع به داستان هم سازنده هاش گفتن نیازی نیست حتما نسخه قبل رو بازی کنی تا بری سراغ دوم .. داستانش موازی با شماره اوله ..
و اگه وقت نداری شماره اول رو بازی کنی حتما داستانش رو بخون ... تو همین سایت موجوده ... :)

بازی رو گرفتم!
گرافیک از لحاظ هنری بی‌نظیره ولی از لحاظ تکنیکی فقط می‌تونم بگم معمولی!
موسیقی بازی فوق العادس! یعنی هیچ موسیقی تا حالا تو یه بازی Action Adventure اینطوری ندیده بودم.
گیم پلی نسبت به یک تغییرات ریز زیادی کرده و بسیار روون تر شده و المان های RPG هم خیلی به بازی کمک کرده:x
داستان هم تقریبا هیچ ربطی به نسخه اول نداره و فعلا تا جایی که من رفتم فقط باید برم قهرمان نسخه اول War رو نجات بدم و هیچ چیز دیگه ای از نسخه اول نیست!
سیستم Upgrade هم خیلی خوب و زیبا شده و کار باهاش آسون تر و بهتر شده.
خب من دیگه برم بازی کنم توضیح بسه:دی

اولای بازی خوبه و من خوشم اومد اما هرچی میری جلوتر بازی کم کم rpg میشه و منم از rpg متنفرم!!با نسخه 1 خیلی حال کردم واقعا عالی بود!شماره 2 به لحاظ حرکات و سرعت ومخصوصا گرافیک خیلی پیشرفت کرده اما این که باید بری هی با این شخصیت و هی با اون شخصیت حرف بزنی یجوری خیلی تو ذوقم زد....راستی چون این توانایی evade خیلی پیشرفت کرده تو بازی فکر میکنم باس های خیلی سختی در پیش باشه!!

دوستان من یه جایی گیر کردم.

بعد از اینکه غول اول بازی میکشی به یه جای بزرگ که 4 تا ستون هستند که یه پرنده بالای ستون ها پرواز میکنه میرسی یکم جلوتر بالای پله ها یه صندلی هست اونجا باید چی کار کنیم هیچ جایی هم تو نقشه نشون نمیده وقتی وارد اونجا شدم هیچ دمویی هم نشون نداد الان باید من باید چی کار کنم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or