Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شماره‎ی اولش که واقعاً عالی بود و به جرات می‌تونم بگم یکی از بهترین‌هایی بود که تو این سبک بازی کرده بودم. خوبه سازنده ها نخواستن امسال بازی جدیدو بدن بیرون. چون بازیهایی که هر سال یه شماره ساخته می‌شه بعد از یه مدت دیگه گند می‌زنن. ولی خوبه که دو سال می‌خوان رو این بازی کار کنن و امیدوارم یه چیزی توژ تر از شماره‌ی اولش بدن بیرون.

نوید بدو بیا عشقت (:d) شماره دومش تایید شد.:d

:d
:x:x:x
ولی واقعا یه سری پست هارو میبینم نمیدونم بخندم یا گریه کنم :d
به نظر من شماره ی اول بازی هیچی کم نداشت فقط گرافیک بازی از نظر فنی کمی ضعیف بود اما از نظر هنری فوق العاده بود . گیم پلی هم بسیار متنوع و زیبا بود .

واقعا بازی خوبی بود ولی نمیدونم چرا آخراش دیگه حوصلمو سر برده بود میگفتم چرا تموم نمیشه؟؟!! حالا خودمم نفهمیدم این حسن بود یا بدی؟!؟!:d
پایان داستان هم خوب بود آدمو میزاشت تو کففففففففففففف:-/

اقا دیگه قبول کنید بازی کم تقلید نداشت دیگه.! نمیگم بازی بدی بود بازی تونسته بود به خوبی المان های این سبک که در بازی های دیگه بود رو جمع کنه و به همین خاطر با بازی خوبی طرف بودیم اما کمی نوآوری هم بد نیست.!

اقا دیگه قبول کنید بازی کم تقلید نداشت دیگه.! نمیگم بازی بدی بود بازی تونسته بود به خوبی المان های این سبک که در بازی های دیگه بود رو جمع کنه و به همین خاطر با بازی خوبی طرف بودیم اما کمی نوآوری هم بد نیست.!
حرفتون تا یه جاهاییش درسته ! اما خودتون ببینید . چند تا بازی الان توی بازار هست که نوآوری دارن ؟ جدا چند تا ؟ تقریبا هیچی یا حداقل از هر 20 تا یکی ! بعدشم این بازی نوآوری نداشت اما به خوبی تونسته بود تمام المان هارو کنار هم بچینه و چیز خوبی از توش در بیاره ! به نظر خودم همین آخرالزمان شدن و جوه بازی یه جورایی نوآوری بودش :دی ! اگه به این باشه God of War هم نوآوری نداره ، Devil May Cry هم نوآوری نداره و N تا بازیه دیگه !

کلا همه اینا ایراد های الکی و بنی اسرائیلی هستش
یه بازی میاد با سبکی جدید و کلی نوآوری مثل alan wake (مثال هست) اونجور ازش استقبال میشه حالا این چون نوآوری زیادی نداره اینجوری
تمام اینا ایراد های الکی هستش
این بازی هم جذابیت های زیادی داره از جمله مهم ترینشون داستانش و شخصیت پردازی وار که خیلیا هم باهاش حال میکنن
واقعا وار یه آدم متفاوتی بود
هر بازی یه سبکی داره حتما باید 4 تا معما سخت بزارن که نتونید حل کنید بعد با هزار قسم و آیه مرحله رو رد کنید که بهش بگید بازی؟
تازه اونجوری هم که میشد باز هم میگفتید تقلید
حالا یه بازی معما های سختی داره یکی هم مثل این معماهاش فقط برای تنوع بخشیدن به گیم پلی هستش
خیلی غیر منطقی حرف میزنید
حالا به این بازی میگید تقلیدی چند سال دیگه که تمام ایده ها تکراری شدن چی میگید؟ کسی که به هر دلیلی با یه چیزی مثلا همین بازی حال نکنه هزارو یک دلیل میاره که اون چیز فلانو به همان اصلا چیز خوبی نیست
من نمیگم بازی تقلیدی نبود ولی از المان های بازی های دیگه به خوبی استفاده کرده بود
در کل شماره 1 این بازی از اون بازی هایی بود که شما باید اول از همه با داستان و خود وار ارتباط برقرار می کردید و مطمانا خیلی ها نتونستن به هر دلیلی این کارو بکنن و گیر الکی میدن
امیدوارم شماره 2 هم ایرادات نسخه اول رو برطرف کنه و بازی خوب رو تحویل بده با داستانی عالی
از لحاظ گرافیکی هم درسته نسخه اول ضعف هایی داشت ولی اصلا زشت و بد ریخت نبود و محیط های متنوعی داشت که هرکدوم تفاوت هایی با همدیگه داشتن
واقعا این بازی پتانسیل بالایی داره و جای کار زیادی داره و میتونه به راحتی با عناوین بزرگ این سبک رقابت کنه که البته شماره اول اون هم حرف های زیادی برای گفتن داشت
در کل معنای بازی یعنی این که یکی گرافیک خدا همراه با یک برچسب انحصاری (مخصوصا PS ) حالا فرقی نمیکنه اون بازی یعنی چی؟ اصلا داستانی داره یا نه؟ شخصیت پردازیش چجوریه؟ تقلیدی هست یا نه؟ وهزار جور مساله دیگه زیر گرافیک بازی پوشونده میشه و اصلا کسی بهش توجهی نمیکنه
شرمنده زیاد حرف زدم

حرفتون تا یه جاهاییش درسته ! اما خودتون ببینید . چند تا بازی الان توی بازار هست که نوآوری دارن ؟ جدا چند تا ؟ تقریبا هیچی یا حداقل از هر 20 تا یکی ! بعدشم این بازی نوآوری نداشت اما به خوبی تونسته بود تمام المان هارو کنار هم بچینه و چیز خوبی از توش در بیاره ! به نظر خودم همین آخرالزمان شدن و جوه بازی یه جورایی نوآوری بودش :دی ! اگه به این باشه God of War هم نوآوری نداره ، Devil May Cry هم نوآوری نداره و N تا بازیه دیگه !
خب ببین اولا چون اینکه بازی ها نو آوری ندارن یا از هر 20 تا بازی یکیشون نوآوری داشته باشه دلیل نمیشه کهسازنده ها هم بگن خب چون هیچ بازیی نو آوری نداره پس بازی ما هم نیازی به نوآوری نداره..!! اگه این طور بود که تا حالا همه بازی ها یه جور بودن....
در مورد GOW و DMC که خودشون به نوعی پدر بزرگ سبک هستن و در زمان خودشون به اندازه کافی المان ها و نواری هایی رو وارد این سبک کردن و الان نیازی به نوآوری ندارن..!!!

خب ببین اولا چون اینکه بازی ها نو آوری ندارن یا از هر 20 تا بازی یکیشون نوآوری داشته باشه دلیل نمیشه کهسازنده ها هم بگن خب چون هیچ بازیی نو آوری نداره پس بازی ما هم نیازی به نوآوری نداره..!! اگه این طور بود که تا حالا همه بازی ها یه جور بودن....
در مورد GOW و DMC که خودشون به نوعی پدر بزرگ سبک هستن و در زمان خودشون به اندازه کافی المان ها و نواری هایی رو وارد این سبک کردن و الان نیازی به نوآوری ندارن..!!!
من نمیگم که سازنده ها نوآوری نیارن ! میگم اکثر ایده های خوب مصرف شده ! الان کم چیزی مونده و به نوعی کفگیر خورده به ته دیگ !
ببخشید میشه بگی مثلا GOW چه نوآوری داشت ؟ من خودم فن 2 آتیشه DMC هستم اما به نظرم نوآوری خاصی نداشتن ! منتها به طرز قابل توجه ای استاندارد سبکشون رو افزایش دادن .

آقا آرش هیدن جان!
ببین رفیق اگه این بازی بد بود که از بین 64 تا نقد از سایتهای معتبر گیم
83.66%
نمیشد که عزیز دل بابا...:دی
تقلید رو خوب انجام دادن خودش هم هنر میخواد.با این حساب که شما میگی تمام بازی های بزرگ هم
دارن از نسخه اولشون تقلید میکنن....

آقا آرش هیدن جان!
ببین رفیق اگه این بازی بد بود که از بین 64 تا نقد از سایتهای معتبر گیم
83.66%
نمیشد که عزیز دل بابا...:دی
تقلید رو خوب انجام دادن خودش هم هنر میخواد.با این حساب که شما میگی تمام بازی های بزرگ هم
دارن از نسخه اولشون تقلید میکنن....

اقای Turok-71 :d یه پست از من پیدا کن که گفته باشم این بازی بد..من که حودم دارم میگم در کل بازی خوبی بود!!!
اگه تقلید رو خوب انجام دادن هنر میشه بپرسم پس چرا به بازیی مثل Quantum Theory انقدر حمله میشه؟! اونم داره به نحو احسن از geow تقلید میکنه اما میبینیم که همه دارن به خاطر تقلیدش بازی رو له میکنن

اگه به این باشه God of War هم نوآوری نداره ، Devil May Cry هم نوآوری نداره و N تا بازیه دیگه !
کاملا درسته...;)

کاملا درسته...;)
آرش جدی واسه چی وقتی حرفی برای گفتن نداری میای پارازیت میندازی ؟
جدا GOW مثلا نوآوری داشته ؟ بیا یکیش رو بگو ! تو خودت PS3 نداری اینطوری فن بوی بازی در میاری ! به هر دری شده میزنی تا مثلا بخوای حرفت رو ثابت کنی ولی ... sad but true ! Darksiders is one the best game of this gen ! حالا تو بدو بیا هر کی هرچی گفت تایید کن !

آرش جدی واسه چی وقتی حرفی برای گفتن نداری میای پارازیت میندازی ؟
جدا GOW مثلا نوآوری داشته ؟ بیا یکیش رو بگو ! تو خودت PS3 نداری اینطوری فن بوی بازی در میاری ! به هر دری شده میزنی تا مثلا بخوای حرفت رو ثابت کنی ولی ... sad but true ! Darksiders is one the best game of this gen ! حالا تو بدو بیا هر کی هرچی گفت تایید کن !
هر وقت تونستی یه Hack 'n Slash شاخ نام ببری که قبل از God of War 1 و DMC 1 بوده باشه جوابتو میدم شهاب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or