Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
خوب بعد از یکی دو ساعت بازی کردن به این نتیجه رسیدم که اصلا مثل من گول نخورید و کلاس Knight رو به بهانه ی HP بیشتر انتخاب نکنید. اینقدر کند حرکت میکنه که اعصاب واسه آدم نمیزاره! :دی گرافیک بازی اونقدرام بد نیست. تنضیمات رزولیشن و آنتی آلیاس و بلور هم داره! آدم تو بازی به شدت احساس تنهایی و بی کسی میکنه. دموی اول بازی هم شاهکاره! باس اول بازی هم راحت تر از اونی بود که فکر میکردم اما اسکلت هایی هستن تو بازی که دمار از روزگار آدم در میارن! ای کاش میشد آنلاین باشیم تا بتونیم واسه هم راهنمایی بزاریم. من میگم بیایم تو همین تاپیک راهنمایی های عبور از مراحل رو به کمک هم بنویسیم. مثلا اگه کسی یه قسمت رو رد کرده بیاد به بقیه توضیح بده که فلان باس یا فلان جا رو چه جوری رد کرده. اگه یه خورده فقط یه خورده بازی آسونتر بود خیلی بیشتر حال میداد به جان خودم :دی
منم همینو شنیدم. اونایی که روی کنسول تمومش کرده بودن همشون پیشنهاد میکردن اگر دفعه اوله که بازی میکنین، به هیچ عنوان کلاسی بر ندارین که تن به تن مبارزه کنه چون نمیتونین ادامه بدین. بیشتر تاکیدشون روی پایرومنسی هست.

اقا من کلا سیستمم توی نقش افرینی ها بر مبنای جادوگری نیست اصولا
همیشه بر مبنای قدرت میرم جلو !!
چه کلاسی بردارم ؟
چطوری بردارم ؟ :d
Knight برو :دی، یکم سخت هست عادت کردن بهش ولی‌ چون می‌شه باهاش تا بی‌ نهایت پیشرفت کرد قلگش بیاد دستت همرو درو میکنی‌.

اقا من کلا سیستمم توی نقش افرینی ها بر مبنای جادوگری نیست اصولا
همیشه بر مبنای قدرت میرم جلو !!
چه کلاسی بردارم ؟
چطوری بردارم ؟ :d
خب معلومه همیشه اولویت با کلاس Knight هست! هیچی قدرت نمیشه! اصلا مبارزه از راه دور نمیچسبه! باید یه چیزی باشه که برخورد شمشیر آب دیده به تن دشمنان رو حس کنی!:d
حواستون باشه اشتباهی تو سیاه چاله ها نیوفتین که یه دفعه میبینین جلوی باسی ظاهر میشین که قراره سومین باس باشه:d کلا رفیقم فیها خالدون بازی رو کشید جلوی چشمام!:d

خب معلومه همیشه اولویت با کلاس Knight هست! هیچی قدرت نمیشه! اصلا مبارزه از راه دور نمیچسبه! باید یه چیزی باشه که برخورد شمشیر آب دیده به تن دشمنان رو حس کنی!:d
حواستون باشه اشتباهی تو سیاه چاله ها نیوفتین که یه دفعه میبینین جلوی باسی ظاهر میشین که قراره سومین باس باشه:d کلا رفیقم فیها خالدون بازی رو کشید جلوی چشمام!:d
Knight خییییییلی کنده! بعضی باس ها خیلی سریعن و Knight تا بخواد اون تن لششو :دی تکون بده کل HPش تموم شده! Warrior وضعش یه خورده بهتره! یه خورده چابک تره. ولی بازم مثلا یه دراگون قرمز دیدم تو بازی که اصلا نمیشه بهش نزدیک شد چه برسه به اینکه بخوای بهش ضربه هم بزنی!!! خداییش من الان با پایرومنسی تو نیم ساعت همون قدری پیشرفت کردم که با Knight تو ۳ ساعت رفته بودم! فقط یه نصیحت از من بشنوید به محض اینکه souls به دستتون رسید خرجش کنید چون هر لحظه امکان به فنا رفتن تمام soul های جمع آوری شده وجود داره. :دی ای کاش لا اقل لود گیم داشت که آدم بتونه اشتباهشو حبران کنه! خداییش خیلی سخته!

خب بسیار خوبه این ... :d

این الان با شوالیه چه فرقی میکنه ؟ (knight)
Knight یک حالت TAnk داره ... بیشتر برای مبارزه تن به تن هست اما خیلی کنده باید به بازی و مبارزات وارد باشی تا بتونی بازی رو با Knight پیش بری ... اگر دفعه اولت هست اثلا توصیه نمیشه .... اگر تن به تن میخوای بری با Warrior برو که خوبه منتها در ابتدای کاره Warrior خبری از جادوهای درست حسابی نیست اما خب شمشیر و ارمرهایی که میگیره کارت رو راه میندازه ... در ضمن با Warrior حتما یک سری Bow بخری با 100 تا تیر دسته کم ... خیلی نیاز میشه .... اگر کلا میخوای با بازی راحتر کنار بیای با همون پایرومنسی بری بهتره ....
دوستان الان دارن با موس و کیبرد بازی میکنن یا دسته؟؟
دسته های معمولی هم میشناسه یا حتما باید دسته ایکس باکس باشه؟؟
اطمینان ندارم دسته ها ی دیگه هم بشناسه ... چون Layout کلی بازی با دکمه های Xbox هست ... به نظره من با دسته بری کار ساده تر کردی ...

Knight خییییییلی کنده! بعضی باس ها خیلی سریعن و Knight تا بخواد اون تن لششو :دی تکون بده کل HPش تموم شده! Warrior وضعش یه خورده بهتره! یه خورده چابک تره. ولی بازم مثلا یه دراگون قرمز دیدم تو بازی که اصلا نمیشه بهش نزدیک شد چه برسه به اینکه بخوای بهش ضربه هم بزنی!!! خداییش من الان با پایرومنسی تو نیم ساعت همون قدری پیشرفت کردم که با Knight تو ۳ ساعت رفته بودم! فقط یه نصیحت از من بشنوید به محض اینکه souls به دستتون رسید خرجش کنید چون هر لحظه امکان به فنا رفتن تمام soul های جمع آوری شده وجود داره. :دی ای کاش لا اقل لود گیم داشت که آدم بتونه اشتباهشو حبران کنه! خداییش خیلی سخته!
خب آره دیگه. نمیشه هم خدا رو خواست و هم خرما رو! هر کدوم یه نقطه برتری نسبت به بقیه کلاس ها داره ولی کامل نیست! از طرفی هم این پایرومنسی رو بچه ها میگن خیلی خفنه! من که نظرات بچه ها تو تاپیک 360 رو میخوندم، یکیشون که از بقیه حرفه ای تر بود میگفت با 4 ضرب پایرومنسی (یه دستکش خاضی برای اجرای جادو هم داشت که به سختی گیرش آورده بود) باس آخرو فرستاده ساونگارد!:biggrin1: (اسکایریمیا میدونن ساوِنگارد چیه!:biggrin1:).

این بازی دیگه شور سختی رو در آورده اگه مثل dark sider سریع و چابک بود میشد یه کاریش کرد ولی نه با یه شخصیت ماست این غولا رو کشت من الان از دیشب دارم این غول اولیه رو میکشم ولی هی میمیرم واز اول میاد ... من میگم ادم بازی میکنه یه مقدار اعصابش راحت و آزاد باشه ولی اینجور بازیا آدمو بدتر روانی میکنن.............
گذشته از .........

viewer.php
[/URL][/IMG]
60630064841350752808.jpg
[/URL][/IMG]

• Smile
Reactions: masoud101
من یه چیز می گم منو نزنین خواهشا من حس می کنم بازی شدیدا از نسخه ی console آسونتر هست یه قسمتی که تو xbox با 10 بار مردن بهش رسیدم تو xbox توی 2 ساعت رو اینجا با همون کلاس sorcerer توی 20 دقیقه رد کردم اونم بدون مردن ولی خوب شاید به خاطر اینه که دارم دوباره بازی می کنم ولی بازم فکر می کنم هم ضربات من خیلی قوی ترن اینجا هم ضربات دشمنا ضعیفتر راستی اگه مردین soulهاتون به فنا نمی ره لزوما اگه قبل از اینکه دوباره بمیرین بتونین برگردین به همونجایی که مردین می تونین soulها و humanityهاتون رو دوباره بردارین!

دوستان سوالی که برام پیش اومده اینه که بازی بیشتر شبیه کدوم یک از بازی های این سبک هستش ؟ مثلا ویچر یا دراگون ایج یا اسکایریم ؟ بعدش هم این که کلا نسبت به این هایی که اسم بردم چه جور بازی ای هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or