Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
من همین الان بازی رو شروع کردم ... تا شب میام بیشتر توضیح بدم ببینم در چه سطحی هست ... با سیستم خودم چیزی به اسم افت فریم در 30 دقیقه اول ندیدم ! برم تا 2-3 ساعت بازی کنم میام بیشتر عکس و اینا میزارم ! در ضمن این بازی ماله سال 2011 .... اثلا به گرافیکش اهمیت ندید ... بخش هنریش که عالیه ... اصلش Gameplay هست ... اینم یک عکس از منو ستینگ ... فریم بازی روی 30 هست اما Resulation رو هرچه بخواید میزارید !

آخرین ویرایش:
من همین الان بازی رو شروع کردم ... تا شب میام بیشتر توضیح بدم ببینم در چه سطحی هست ... با سیستم خودم چیزی به اسم افت فریم در 30 دقیقه اول ندیدم ! برم تا 2-3 ساعت بازی کنم میام بیشتر عکس و اینا میزارم ! در ضمن این بازی ماله سال 2011 .... اثلا به گرافیکش اهمیت ندید ... بخش هنریش که عالیه ... اصلش Gameplay هست ... اینم یک عکس از منو ستینگ ... فریم بازی روی 30 هست اما Resulation رو هرچه بخواید میزارید !
یکم در مورد گیم پلی بیشتر توضیح میدید میشه راحت با موس و کیبرد باش بازی کرد؟
من الان گداشتمش برا دانلود

یکم در مورد گیم پلی بیشتر توضیح میدید میشه راحت با موس و کیبرد باش بازی کرد؟
من الان گداشتمش برا دانلود
بازی رو با دسته XBOX برید هم خیلی خیلی راحتره ! لول ... کلا توی بازی من همون دقیقه اول وقتی دیدم کلیدها رو به صورت کلیدهای XBOX نشون میده ... ! پس اگر با Mouse - Keyboard میرد با دقت بخش Key رو مطالعه کنید ! من که از همون اول دسته XBOX زدم دارم میرم ... دیگه وقتی سازنده های میگن با دسته برید خودت تا ته کار رو بگیر برو ... گرافیک بازی خیلی چشم نواز نیست اما خب Gameplay خوبی داره ... الان که بیشتر بازی کردم گاهی اوقات مشکلات فریم پابرجاست اما یه حسی میگه کلا با PC قویتر مشکلات فریم مقداری هم کمتر هست ... به Gameplay ضربه چندانی نمیزنه کلا مثل نسخه های کنسولی ... به هر حال از من میشنویم این بازی رفتن داره که XBOX - PS3 ندارید .

در مورد این بازی باید بگم گرافیکش شاید داغون باشه اما نکته اصلی اینه من از باس فایت ها و میزان سختی بیش از حدش راضی بودم. فقط یه سری جاها یا من مبتدی بودم یا سختی در نقاطی انقدر بالا میرفت که از شدت عصبانیت دسته رو باید می کوبیدم تو دیوار.
موقع بازی کردن گه گداری استاپ بزنید انگشتانتون رو استراحت بدید! چون خیلی سریع آرتروز می گیرن موقع این بازی! :دی

در مورد این بازی باید بگم گرافیکش شاید داغون باشه اما نکته اصلی اینه من از باس فایت ها و میزان سختی بیش از حدش راضی بودم. فقط یه سری جاها یا من مبتدی بودم یا سختی در نقاطی انقدر بالا میرفت که از شدت عصبانیت دسته رو باید می کوبیدم تو دیوار.
موقع بازی کردن گه گداری استاپ بزنید انگشتانتون رو استراحت بدید! چون خیلی سریع آرتروز می گیرن موقع این بازی! :دی
آره عجیب سخته من بازی رو 60% download کردم فعلا روی xbox هیچ جوری نتونستم lord Gwin رو بکشم :d

دوستان این بازی چرا Save نمیشه؟ اونایی که نصب کردن با پروفایل game for windows باید وارد بازی شیم؟ من هر بار که از بازی خارج میشم فقط new game میاد!

دوستان این بازی چرا Save نمیشه؟ اونایی که نصب کردن با پروفایل game for windows باید وارد بازی شیم؟ من هر بار که از بازی خارج میشم فقط new game میاد!
ظاهراً کرک بازی مشکل داره، خود Skidrow هم دیروز گفت بود که فعلا با سیو بازی مشکل داریم.

البته شایدم از سیو خود بازی هست:d

ظاهراً کرک بازی مشکل داره، خود Skidrow هم دیروز گفت بود که فعلا با سیو بازی مشکل داریم.

آره. تو همون کامنت های سایت skidrow.net یه کرک با حجم کمتر بود ریختم مشکل حل شد. لینکشو تو اون تاپیک میزارم ;)

نه مشکل از خوده بازی نیست ... کلا به صورت AutoSave هست ... مشکلی از Save کردن نداره ///

خوب بعد از یکی دو ساعت بازی کردن به این نتیجه رسیدم که اصلا مثل من گول نخورید و کلاس Knight رو به بهانه ی HP بیشتر انتخاب نکنید. اینقدر کند حرکت میکنه که اعصاب واسه آدم نمیزاره! :دی گرافیک بازی اونقدرام بد نیست. تنضیمات رزولیشن و آنتی آلیاس و بلور هم داره! آدم تو بازی به شدت احساس تنهایی و بی کسی میکنه. دموی اول بازی هم شاهکاره! باس اول بازی هم راحت تر از اونی بود که فکر میکردم اما اسکلت هایی هستن تو بازی که دمار از روزگار آدم در میارن! ای کاش میشد آنلاین باشیم تا بتونیم واسه هم راهنمایی بزاریم. من میگم بیایم تو همین تاپیک راهنمایی های عبور از مراحل رو به کمک هم بنویسیم. مثلا اگه کسی یه قسمت رو رد کرده بیاد به بقیه توضیح بده که فلان باس یا فلان جا رو چه جوری رد کرده. اگه یه خورده فقط یه خورده بازی آسونتر بود خیلی بیشتر حال میداد به جان خودم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or