Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
خب بحث داغه گفتم چنتا تصویر براتون بذارم که یکم هیجان کار بالا بره :d این تصاویر نه میشه گفت فکته و نه فیک . از هیچ منبع رسمی هم تایید و تکذیب نشده و فقط با چند روز صبر میشه فهمید که واقعا حقیقت داشتن یا نه .

اقایون من که رو xbox بازی کردم اخرش نصفه کاره ولش کردم)xتوصیه میکنم کسایی که اعصاب قویی دارن اینو بازی کنن:))از همین الانم 3 4 تا موس و کیبورد اضافه بخرین:))چون واقعا نامردیه بازیش....)x

روی xbox که با دسته پدر ما در اومد ، با PC دیگه باید خیلی ناجور باشه .
راستی بازی از نظر محتوا تغییراتی با 360 داشته؟آخه بعضی از شات هاش جدید به نظر میان دشمناش

دو تا Boss اضافه داره فکر کنم :دی
ظاهرا 3 BOSS هستش به علاوه همه این اضفات از DLC بازی هست که چند ماه دیگه هم برای کنسول میاد ... شامل چند محیط جدید ... سلاح ها و دشمنان جدید هم هست .
------------
من نسخه ORig بازی الان دستم رسید و نصبش هم کردم و متاسفانه هم با Games For Windows هست که فعلا تا ساعت 10 تاریخ 24 اگوست اجازه ورود به بازی رو نمیده ! لول
توی نسخه اصل بازی یک پوستر بزرگ هستش .... 100 صفحه Art book - چند کارت پستال - Sound Track و پشت صحنه بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or