Dark Souls | Xbox 360

تو صفحه ی 87 یکی لطف کرده و یه لینک قرار داده که درباره ی همه ی اسلحه ها توضیح داده اونو بخونید خیلی کمک میکنه ولی حالا خودمم یه مقدار راهنماییتون میکنم برای ساخت اسلحه ها از روح باس های بازی باید روحشون رو داشته باشید بعد مثلا با روح great grey wolf sif میتونید شمشیر ارتوریاس یا شمشیر نفرین شده ی ارتوریاس و یا سپر ارتوریاس رو بسازید که انتخابش با شماست حالا شما مثلا میخواید شمشیر ارتوریاس رو بسازید اولا باید یه اسلحه از همون نوع رو مثلا broken straight sword رو با shard های مخصوص اون اسلحه پیش andre یا اهنگر انور لوندو با انتخاب گزینه ی reinforce weapean تا +10 تقویت کنید و بعد برید پیش اهنگر انورلوندو و با انتخاب گزینه ی modify weapen سلاح broken straight sword +10 رو با روح sif به شمشیر ارتوریاس تبدیل کنید البته اگر بخواید سپر ارتوریاس رو بسازید باید یه سپر مثل knight shied رو تا +10 ارتقا بدید و بعد برید پیش اهنگر انور لوندو تا با روح sif سپر ارتوریاس رو براتون بسازه ببخشید اگه چیزیو نگفتم چون خودم تا حالا سلاحی نساختم به دست اوردن روح باساش کم مکافات داره به دست اوردن shard ها از اونم بیشتر مکافات دارن

این دی ال سی پایانی داره.؟
من 3 تا غول تو این قسمت کشتم
یکی گربه که اول بود
بعدی یک شوالیه گنده
اخری هم که اسمش manus
دیگه تو این قسمت چه چیزی وجود داره؟
در ضمن برای رفتم به غول Dark Sun Gwyndolin
چه انگشتری باید داشته باشم.اسم دقیقش را بگید و بگید کجا میشه گرفتتش

والا نمیدونم چون خودم تا حالا dlc رو بازی نکردم ولی باس dragon kalameet هنوز مونده که نکشتیدش دوستان تو صفحات قبل دربارش توضیح دادن انگشتر هم انگار اسمش darkmoon بود که باز چند صفحه قبل یکی کامل درمورد اینکه چطوری بدستش بیارید توضیح داده بود ولی انگشتر تو catacombs هست تو یه قبر که توسط یه دونه اسکلت گنده محافظت میشه راستی من میخوام برم به demon ruins برای همین تو guide نوشته که تو این منطقه و lost izalith بهتره که یه عالمه تیر با یدونه کمان خوب داشت من میخوام تیرای dی ragon slayer رو از اون غول سنگیه بخرم ولی انگار برای استفاده از این تیرا کمان مخصوص لازم هست کسی میدونه کجا میتونم پیدا کنم ؟

والا نمیدونم چون خودم تا حالا dlc رو بازی نکردم ولی باس dragon kalameet هنوز مونده که نکشتیدش دوستان تو صفحات قبل دربارش توضیح دادن انگشتر هم انگار اسمش darkmoon بود که باز چند صفحه قبل یکی کامل درمورد اینکه چطوری بدستش بیارید توضیح داده بود ولی انگشتر تو catacombs هست تو یه قبر که توسط یه دونه اسکلت گنده محافظت میشه راستی من میخوام برم به demon ruins برای همین تو guide نوشته که تو این منطقه و lost izalith بهتره که یه عالمه تیر با یدونه کمان خوب داشت من میخوام تیرای dی ragon slayer رو از اون غول سنگیه بخرم ولی انگار برای استفاده از این تیرا کمان مخصوص لازم هست کسی میدونه کجا میتونم پیدا کنم ؟

اون گربه مثلا شیره خیر سرش!!! فقط kalameet مونده
اسم انگشتره dark moon چیچیک هست:d تو catacomb یه جا پیغام treasure رو زمینه برو پایین یه مجسمه تو تابوت پیداش میکنی . . . باید بری به darkmoon tomb و دستت کنی یه راه جدید میبینی اگه زانو بزنی میتونی عضو گروهش بشی و . . . اگه از مه رد شی دیگه نمیتونی عضو باشی ولی میتونی بکشیش
به هر حال زیاد هم به حرفای راهنما واسه روش مبارزه گوش نکن هر کسی با توجه به کلاسش, level هاش و سلیقش یه جور بازی میکنه . . . توی سالن قبل از باسهای anor londo همونجایی که دو تا giant و یه کماندار هست بالای پله ها و درست بالای دروازه بزرگ یه پنجره شکسته هست که باید بری بیرون و تیروکمان رو بگیری

این اژدهای اول پبازی میمیره با تیرکمون بهش ضربه میزنم هر ضربه 400 تا بهش ضربه میزنه ولی الان 5 دقیقه دارم بهش تیر میزنم نمیمیره فقط فقطی زد به دمش شمشیر drake sword را گرفتم .
ایا اصلا میمیره؟؟

این اژدهای اول پبازی میمیره با تیرکمون بهش ضربه میزنم هر ضربه 400 تا بهش ضربه میزنه ولی الان 5 دقیقه دارم بهش تیر میزنم نمیمیره فقط فقطی زد به دمش شمشیر drake sword را گرفتم .
ایا اصلا میمیره؟؟
نه با اين تيرايه ضعيف نميميره چون بلافاصله خودشو از لحاظ سلامتي ريكاوري ميكنه البته تو پچ قبلي با اين روش ميمرد ولي ديگه نميشه بايد لولت بره بالاتر همچنين مقاومتت در برابر آتيش و جادو زياد بشه تا بتوني آتيشي كه ميكشه رو تحمل كني همچنين سپري ميخواد كه در برابر آتيش مقاوم باشه و stability بالايي داشته باشه بعدش ميشه بكشيش ولي بايد امونش نداد در برابر lighting و جادويه روح sorcery ضعيفه.

سلام به همه بچه ها بازیش چه قدر سخته ؟ از اسکایریم سختره ؟ نمیدونم چرا نمیتونم اسکایریم رو بازی کنم ( نوب شدم )

این بازی به عنوان سخت ترین بازی معروفه...
و اگر شما نمیتونی اسکایریم بازی کنی اینو مطمئن باش نمیتونی بازی کنی...

دوستان سلام.من یه چند تا سوال داشتم:)
1:من تازه تونستم gaping dragon و moonlight butterfly رو بکشم و لولم 42 هستش.بنظرتون لولم الآن کمه یا خوبه؟؟؟؟
2:الآن چه راهی برم blighttown یا darkrootbasin؟؟؟؟
3:من str 22 وdex 18 و vit و end هم16 و intهم 14 هستش.الآن بهتره چیو ارتقا بدم؟؟؟؟
pyromensy4 یا sorcery بهتره؟؟؟
5:اسلحه های خوبم فعلا hellbard raw+1 و black knight sword هستش.اسلحه ای بهتر اونورا هست یا نه؟؟؟؟
6:از کجا میتونم green titanite shard پیدا کنم؟؟؟
ممنون از همه دوستان

دوستان سلام.من یه چند تا سوال داشتم:)
1:من تازه تونستم gaping dragon و moonlight butterfly رو بکشم و لولم 42 هستش.بنظرتون لولم الآن کمه یا خوبه؟؟؟؟
2:الآن چه راهی برم blighttown یا darkrootbasin؟؟؟؟
3:من str 22 وdex 18 و vit و end هم16 و intهم 14 هستش.الآن بهتره چیو ارتقا بدم؟؟؟؟
pyromensy4 یا sorcery بهتره؟؟؟
5:اسلحه های خوبم فعلا hellbard raw+1 و black knight sword هستش.اسلحه ای بهتر اونورا هست یا نه؟؟؟؟
6:از کجا میتونم green titanite shard پیدا کنم؟؟؟
ممنون از همه دوستان

1: بستگی داره کدوم پارامتر هارو level up کردی اگه class warrior هستی dex و stre رو ببر بالا.
2:اگه اول بازی gift رو master key انتخاب کنی میتونی از new londo ruins بری به valey of drakes از اونجا هم راحت میتونی به blighttown برسی اگه master key نداری باید از depths بری . در مورد darkroot basin میتونی از undead paris بری همون جایی که اهنگره هست.
3:اگه warrior class هستی vit , dex ,str
4: اگه faith پایینی داری و زیاد از melee استفاده میکنی بیخیال شو!!
5:من خودم claymore +15 استفاده میکنم از buff استفاده نمیکنم 620 تا قدرت داره! param bonus خوبی هم داره.
6:خیلی جاها میتونی پیدا کنی. مثلا توی bloghttown چند تا leecher هست که با کشتنشون 5 تا میده

خیلی ممنون از جواب
یه سوال دیگه هم هست.چه نوع دشمنانیو میتونیم parry کنیم؟؟؟؟
روي دشمناني كه روي دوپا راه ميرن و مثل خودت از جنس آدميزاد هستن مثلا رو يه اژده ها نميتوني parry كني روي باس آخر چون روي دو پا راه ميره و آدميزاد هم هست ميشه parry كرد.:d
sorcery از همه كلاس هاي بازي بهتره.

ببخشید این parry دیگه چیه؟ تا حالا به گوشم نخورده بود بعد کلاس knight هم با بالا بردن لول های مخصوص میتونه از جادو استفاده کنه؟بالا بردن faith و inteligence چکار میکنه؟

دوستا ن یک راهنمایی کلی و جزئی در مورد ارتقا اسلحه میخوام .مثلا چه امبرهایی لازم هست تا یک اسلحه +15 بشه.امبرهای بازی را کجا میشه پیدا کرد .مهم هایش را بگید.یا ایا بلک نایت سورد فقط تا لول 5 میشه ارتقا داد.؟

ببخشید این parry دیگه چیه؟ تا حالا به گوشم نخورده بود بعد کلاس knight هم با بالا بردن لول های مخصوص میتونه از جادو استفاده کنه؟بالا بردن faith و inteligence چکار میکنه؟
parry همون حركت كانتر counter خودمونه حركتي كه ضد حمله انجام ميده مثلا بلافاصله كه دشمن به ما حمله ميكنه ما هم با فشار دادن دكمه lt يك حركت ضد حمله عليه دشمن انجام ميديم البته بايد سپرمون اين قابليت پري كردن رو داشته باشه چون سپرهايي كه در طبقه great shields قرار ميگيرن همچين قابليتي براي پري كردن ندارن و فقط سپرهاي سبك از اين قابليت بهره ميبرن و با اين كار يه فرصت براي انجام حركت كريتيكال بدست مياريم تا بيشترين آسيب رو به دشمن وارد كنيم.
من ميتونم با كلاس warrior بازيرو شروع كنم ولي در آخر يك جادوگر يا يه cleric از كاراكترم بسازم مثلا inteligence قدرت دميج جادوها رو بالاتر ميبره و به ما اجازه ميده تا از sorcery هاي قدرتمندتري مثل crystal soul spear يا white dragon breath استفاده كنيم يا faith قدرت ميراكل ها(جادوي سفيد)رو بالاتر ميبره مثلا با داشتن 50 تا faith و عضو بودن در كاوننت warrior of sunlight و با داشتن soul of lord gwyn ميتونيم از آذرخش بسيار قوي sun light spear استفاده كنيم.
كلاس هي warrior ,knight هم با داشتن strength بالا از شمشيرهاي سنگينتر و قدرتمندتري استفاده ميكنن.
جنگجو به strength بالا نيازي داره جادوگر sorcerer به inteligence بالا و كشيش cleric به faith بالا وكلاس آرچر و دزد و سرگردان به dextrity بالاتري نياز دارن تا تويه كلاسي كه هستن بتونيم از حداكثر ظرفيت و مهارتشون استفاده كنيم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or