Multi Platform Dark Souls Remastered

• Thread starter Thread starter SPILL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
A1qvBZYPc2L._AC_SX430_.jpg

Dark Souls Remastered

پلتفرم ها: PC - PS4 - XBOX One - Nintendo Switch

ناشر: Bandai Namco

سازنده: Studio Virtous

ژانر: اکشن-ماجراجویی-نقش آفرینی

تاریخ عرضه: تابستان 2018

Dark_Souls_Remastered_HDr.jpg

سازنده : From Software
QLOC Remaster version
ناشر : Namco Bandai Games
پلتفرم ها : PS4 . XBOX ONE . PC
تاریخ انتشار: 2018 MAY 25
4 خرداد 1397​

بخش گرافیک:​
  • بازی بر روی Xbox One X و PS4 Pro به صورت 4K ارتقا یافته (upscaled) و 60 فرم اجرا خواهد شد
  • بر روی کنسول های PS4 و Xbox One به صورت 1080 و 60 فرم اجرا خواهد شد
  • بر روی Switch در حالت داکت1080 و 30 فرم در حالت حمل 720 و 30 فرم
بخش مالتی پلیر :
  • حداکثر تعداد بازیکنان آنلاین از 4 تا 6 افزایش یافته است.
  • ایتم The Dried Finger مورد نیاز برای بازی با 6 بازیکن است.
  • ایتم The Dried Finger که در سرزمین Painted World آریامیس وجود داشت به فروشگاه Undead Burg منتقل شده است تا قبل از بازی در دسترس باشد در ضمن این ایتم با آیتم Twin Humanities در Painted World جایگزین شده است.
  • Password Matchmaking شبیه به Dark Souls 3 در بازی پیدا سازی شده است به این صورت که وقتی یک بازیکن در Password Matchmaking احضار می شود سطح بازیکن همگام سازی می شود یعنی دوستانتان با یکدیگر هم تراز خواهند شد
  • اکنون دوستانتان با یکدیگر خیلی راحت تر مچ میشوند. هنگامی که سطح و سلاح بازیکن بالاتر از بازیکن میزبان باشد، سطحش بر اساس آن تنظیم می شود.
  • ایتم های Healing در طول PvP به غیر از Estus Flasks در دسترس نخواهند بود، برای جلوگیری از جنگ های طولانی و پیچیده، تعداد Estus Flasks برای فانتوم ها به نصف کاهش می یابد در ضمن هنگامی که یک بازیکن یک فانتوم مهاجم را شکست می دهد، Estus Flasks بازسازی خواهد شد.
  • بازیکنان می توانند Matchmaking جهانی را روشن / خاموش کنند.
  • بازیکنان می توانند مانع از هماهنگ شدن فانتوم های سرخ از دیدن "علامت سفید" شوند.
  • بازیکنان دیگر نمیتوانند در هنگام نبرد با فانتوم های دشنن به طور متوالی فانتوم های متحد را احضار کنند
  • در بازی آنلاین، بازیکنان خارج از پارامترهای تعیین شده میزبان نمیتوانند با بقیه پلیر های مچ بشوند (بازیکنان هنوز هم می توانند از طریق Password Matching مطابقت داده شوند).
بخش Arena
  • مود 3 به 3 و 6 به 6 به قسمت deathmatch بازی اضافه شده
  • ارنا هم از قابلیت Password Matching استفاده خواهد کرد
  • -نقاط Respawn کاملا تصادفی خواهند بود
سایر موارد
  • بازیکنان می توانند به طور همزمان چند ایتم مصرف کردنی را انتخاب کنن در حالی که در بازی اصلی فقط یک عدد را می توانستیم انتخاب کنیم
  • تعداد زبان های بازی به تعداد موجود در Dark Souls 3 افزایش یافته است.
  • یک Bonfire کنار اهنگری Vamos اضافه شده است.
  • Covenant ها میتوانند در هر Bonfire تغییر پیدا کنند
  • قابلیت تغییر دکمه ها در تنظیمات بازی لحاض شده
  • آیتم ها به صورت اتوماتیک در هنگام برداشتن در اصلات خالی قرار نمیگیرند در واقع هنگامی که دکمه پد بالا یا پایین را نگه میداریم اولین ایتم در اصلات خالی قرار میگیرد
  • سرور های بازی از P2P به سرور اختصاصی تغییر یافته اند
اطلاعات از تاپیک KiLL3R/4/Ev3r عزیز کپی برداری شده است .​

TRAILER GAMEPLAY

نمرات ، نقد ، فروش
Dark Souls : 89 Metacritic
Dark Souls Remastered :
87 Metacritic

آمار فروش بازی در سال ۲۰۱۵
  • Dark Souls has sold 2,828,000 units worldwide

• Dark Souls: Prepare to Die Edition ("with Artorias of the Abyss") has sold 2,765,000 units worldwide

Last edited by a moderator:
من یه جا خوندم یکی از باسهای بازی که در واقع دو نفرن رو باید دو نفره رد کرد (یه نفره هم انگار میشه ولی خیلی سخته) اینطوری که شما میگید چطوری میشه؟ سر اون باس؟

ممنون سوال که خیلی دارم میام همون تاپیک استیم.
ولی درمورد این بازی لازمه حتما آنلاین رفت و کارو خیلی راحت تر میکنه برای تازه کارایی مثل من؟
چون یه چیزی که شک دارم اینه که اصلا آنلاینش راحت کار کنه با این وضع نت... کرکی هم فهمیدم چیه، در اصل حالت لن دونفره س بعد همونو آدم آنلاین میکنه ولی من ترجیحا به نظرم همون اریجشو بگیرم بهتره
نه بابا سولو برو ، اصلا تمام لذتش اینه که دفعه اول سولو بری ، پس نیاز به آنلاین نیست.
برای دور دوم و نیوگم پلاس به بعد coop و... هم لذت بخشه.
ولی خب بازی اورج هم لذتهای خودش رو داره و بعدا دنگ و فنگ آنلاین شدن نداره.

در مورد اون باس هم Ornstein/Smough رو میگی.
حالا زوده که به اونجا فکر کنی ولی اصلا نیاز به دو نفره بودن نیست.

هر کدوم رو آخر بکشی آرمور، اسلحه و... اون رو میگیری ، یعنی دومین نفری که میکشی آیتم هاش رو میگیری (البته آنلاک میشن که بتونی بخری)
بهترین آرمور/اسلحه و... رو با کشتن Ornstein میتونی بگیری ، پس اول Smough (اونی که دوپرده گوشت بیشتر داره :D ) رو بکش.

البته تا به اونجا برسی خودت اوستا میشی :))

آخرین ویرایش:
من یه جا خوندم یکی از باسهای بازی که در واقع دو نفرن رو باید دو نفره رد کرد (یه نفره هم انگار میشه ولی خیلی سخته) اینطوری که شما میگید چطوری میشه؟ سر اون باس؟
باس دوتایی داره، ولی برای یه نفر طراحی شده. اصلا جوری نیست که ناعادلانه باشه.
وقتی برسی بهش خودت میبینی.

کوآپ بازیای سولز خیلی حال میده ولی بیشتر اینکه تو بری به بقیه کمک کنی، نه برعکس.

خودتو اماده کن که در ادامه سری سولز، باس با تعداد و فاز بیشتر هم خواهی دید :D
ولی همه رو سولو رد میکنی خیالت راحت. از منی که تمام بازیا رو Easy/Normal میرم بدتر نیستی دیگه :))
بنظرم با این وضعیت نت هم بازی رو خداقل فعلا نگیر. من واسم الدن اوکیه ولی DS3 هیچ جوره Coopش اوکی نشد. تنها فرقی که واسه من داشت مخصوصا DS2 و DS3 این بود که مسیجای رو زمینو میخوندم و احساس تنهایی نمیکردم :D

اتفاقا همین چند روز پیش اینجا بودم، خیلی میترسونن ولی واقعا اونقد سخت نیست :دی کامبت بازی دستت اومده باشه و اسلحه درست و حسابی داشته باشی سخت نیست، سخت هم باشه اون قسمت پر انمی هست میشه یکم فارم کرد بعد لول آپ رفت سراغش.
من دفعه اول حرکاتشونو نمیدونستم مردم، دفعه دوم اصلا سامن هم نیاوردم تکی رفتم زدمش :دی ولی خب بازم جز چلنجینگ ترین باساش بود.

خودتو اماده کن که در ادامه سری سولز، باس با تعداد و فاز بیشتر هم خواهی دید :D
ولی همه رو سولو رد میکنی خیالت راحت. از منی که تمام بازیا رو Easy/Normal میرم بدتر نیستی دیگه :))
بنظرم با این وضعیت نت هم بازی رو خداقل فعلا نگیر. من واسم الدن اوکیه ولی DS3 هیچ جوره Coopش اوکی نشد. تنها فرقی که واسه من داشت مخصوصا DS2 و DS3 این بود که مسیجای رو زمینو میخوندم و احساس تنهایی نمیکردم :D
من میخوام اریجشو بگیرم که کلا یه دلیلم شه حتما تمومش کنم، دیگه آنلاینشم فکر کنم با یه ویی پی ان پولی حل شه، مخصوصا که چیز خاصیم نداره آنلاینش اونطور که میگید، نه؟

• Like
Reactions: PsychoX
من میخوام اریجشو بگیرم که کلا یه دلیلم شه حتما تمومش کنم، دیگه آنلاینشم فکر کنم با یه ویی پی ان پولی حل شه، مخصوصا که چیز خاصیم نداره آنلاینش اونطور که میگید، نه؟
درک میکنم چی میگی. من خودمم اکثرا میگیرم که حتما بازی کنم.
اره فک میکنم اگه مشکلی هم باشه با ویی پی ان یا سرویس کاهش پینگ و ‌‌‌... باید حل شه‌.

آقا من فعلا نشستم همون کرکی آفلاین میام جلو...
واقعا موندم چیکار کنم بگیرم نگیرم... امیدوارم وسطش اگه گرفتم سیوا رو بشه انتقال داد... خیلی تو کف اون نوشته های دیگرانم پیغام میذارن که چطوریه.
بگذریم. استوس فلسک م نمیدونم چرا ده تا بود شد پنج تا؟ فکر کنم با اون زنه که حرف نمیزد رفتم ارتقاش بده اینطور شد نمیدونم. شایدم بعد یه مردن. بعد اون ارتقاش فکر میکردم بیشتر اضافه کنه ولی زده +1
1000 تا روح هم برای گرفتن آیتم ارتقاش تو اون منطقه تاریخ از دست دادم چون حتما دیدین چطوریه بری اون آیتمو بگیری تهش قطعا توسط روح ها کشته میشی. (برگشت به اون ناحیه هم بیفایده س چون روحاتو برداری باز میفتی جای بن بست میکشنت)

واقعا موندم چیکار کنم بگیرم نگیرم... امیدوارم وسطش اگه گرفتم سیوا رو بشه انتقال داد... خیلی تو کف اون نوشته های دیگرانم پیغام میذارن که چطوریه.
بگذریم. استوس فلسک م نمیدونم چرا ده تا بود شد پنج تا؟ فکر کنم با اون زنه که حرف نمیزد رفتم ارتقاش بده اینطور شد نمیدونم. شایدم بعد یه مردن. بعد اون ارتقاش فکر میکردم بیشتر اضافه کنه ولی زده +1
1000 تا روح هم برای گرفتن آیتم ارتقاش تو اون منطقه تاریخ از دست دادم چون حتما دیدین چطوریه بری اون آیتمو بگیری تهش قطعا توسط روح ها کشته میشی. (برگشت به اون ناحیه هم بیفایده س چون روحاتو برداری باز میفتی جای بن بست میکشنت)
یه اکسیر بود که از هالو در میاورد.اون رو بخوری فکر کنم استوس فلسک ۱۰ تا میشد.

• Like
Reactions: Cait Sith
برای این که 10 تا داشته باشی باید خودت هیومن باشی و سر بونفایر هم کیندل کنی ، تا همیشه دیگه اون بونفایری که سرش کیندل کردی 10 تا شارژ میکنه.
به نظر من بازی رو با گاید بورو.
Bonfire | Dark Souls Wiki

• Like
Reactions: Cait Sith

استوس هات اگه اشتباه نکنم وقتی Humanity ات سرجاشه بیشتره... یعنی وقتی میمیری کم میشن (البته فقط یه بار دیگه بیشتر نه، بعد میتونی با ایتم Humanity برشون گردونی ولی خب اون ایتم ها محدودن و بهتره قبل جاهای خاص و سخت مثل باس ها استفاده شون کنی)
اون اپدیت +1 هم یعنی استوس ات جون بیشتری برات پر می کنه. خیلی مهمه اون
خیلی هم درگیر Soul های از دست رفته ات نباش، همیشه میشه گرفت فارم کرد بعدا :دی

=====

در مورد انلاین و خریدن و اینا
من نظرم اینه دارک سولز 1 رو افلاین برو همین جوری بعد الدن رینگ رو بخر
در وهله اول این که هم قیمت اند :دی I know it's weird :D ولی این بازی 12 ساله هم قیمت Elden Ring ـه تو استیم (حداقل تو ریجن ترکیه که من هستم)
دوم این که الان حداقل تا جایی که من میدونم کامیونیتی انلاین Elden Ring خیلی فعال تره (حتی اگه بالانس بازی و PVP اش تو باقالی ها باشه :دی)
سوم این که کلا چیز جدیدیه و با تجربه ای که از دارک سولز داری با الدن رینگ خیلی بیشتر حال می کنی

استوس هات اگه اشتباه نکنم وقتی Humanity ات سرجاشه بیشتره... یعنی وقتی میمیری کم میشن (البته فقط یه بار دیگه بیشتر نه، بعد میتونی با ایتم Humanity برشون گردونی ولی خب اون ایتم ها محدودن و بهتره قبل جاهای خاص و سخت مثل باس ها استفاده شون کنی)
اون اپدیت +1 هم یعنی استوس ات جون بیشتری برات پر می کنه. خیلی مهمه اون
خیلی هم درگیر Soul های از دست رفته ات نباش، همیشه میشه گرفت فارم کرد بعدا :D

=====

در مورد انلاین و خریدن و اینا
من نظرم اینه دارک سولز 1 رو افلاین برو همین جوری بعد الدن رینگ رو بخر
در وهله اول این که هم قیمت اند :D I know it's weird :D ولی این بازی 12 ساله هم قیمت Elden Ring ـه تو استیم (حداقل تو ریجن ترکیه که من هستم)
دوم این که الان حداقل تا جایی که من میدونم کامیونیتی انلاین Elden Ring خیلی فعال تره (حتی اگه بالانس بازی و PVP اش تو باقالی ها باشه :D)
سوم این که کلا چیز جدیدیه و با تجربه ای که از دارک سولز داری با الدن رینگ خیلی بیشتر حال می کنی
البته یه زمانی بود dark souls remaster رو با ۲۰۰ تومن میشد خرید که هنوز دارم میسوزم چرا نگرفتم.☹️

تازگیا Anor londo رو تموم کردم و Ornstein and Smough با تلاش دوم تنهایی زدم:-?? بعد اون یه باس فرعی بود اونم همون اول تلف شد.
لول 74 با str 30 و dex 40.من اورپاور حساب میشم یا بازی اونقدری که میگن سخت نیست؟ :-? زیادم سولز پلیر نیستم که حرفه ای باشم. تنها جایی که اذیت شدم بخش depth بود. قورباغه های مسخره:Gunner:

تازگیا Anor londo رو تموم کردم و Ornstein and Smough با تلاش دوم تنهایی زدم:-?? بعد اون یه باس فرعی بود اونم همون اول تلف شد.
لول 74 با str 30 و dex 40.من اورپاور حساب میشم یا بازی اونقدری که میگن سخت نیست؟ :-? زیادم سولز پلیر نیستم که حرفه ای باشم. تنها جایی که اذیت شدم بخش depth بود. قورباغه های مسخره:Gunner:
Overpowered که بودی :D Anor Londo تقریبا وسط گیم میشه، فک کنم نرمالش لول 50-60 در نظر گرفته بودن، احتمالا مثل من قبلش زیادی گشت و گذار کردی و فارم انجام دادی که اینقد شده.
ولی خب بازم بنظرم سختی دارک سولز به باساش نبود، با کارای آخر فرام سافت مقایسه میکنی نسبت به اونا Move set ـا خیلی کمتره و حرکاتشون قابل پیش بینیه، تقریبا همشون تک فاز هستن، ولی مثلا برو جلو Maliketh الدن اینقد بالا پایین میپره و حرکات مختلف انجام میده بیست بار باید بمیری جلوش تا دستت بیاد :D سکیرو که دیگه بماند.
بیشتر سختیش محیطی بود، اون از اون Blighttown که از یه طرف میوفتادی پایین از یه طرف پویزن میشدی یا کریستال کیو که پاتو کج میزاشتی لیز میخوردی ته دره یا از پل های پنهان میوفتادی پایین و ... :D

---
خب تموم کردمش امروز واقعا حرف نداشت :D
نیمه اول بازی بنظرم یکی از بهترین لول دیزاینای تاریخ رو داره، DLC ـه Artorias of the Abyss هم شاهکار بود، لول دیزاین مثل نیمه اول عالیه در عین حال باسا خیلی بهتر از بیس گیم بودن بنظرم.

حالا سوال اصلی اینجاست دارک 2 رو اسکیپ کنم یا نه؟ :-"

Overpowered که بودی :D Anor Londo تقریبا وسط گیم میشه، فک کنم نرمالش لول 50-60 در نظر گرفته بودن، احتمالا مثل من قبلش زیادی گشت و گذار کردی و فارم انجام دادی که اینقد شده.
ولی خب بازم بنظرم سختی دارک سولز به باساش نبود، با کارای آخر فرام سافت مقایسه میکنی نسبت به اونا Move set ـا خیلی کمتره و حرکاتشون قابل پیش بینیه، تقریبا همشون تک فاز هستن، ولی مثلا برو جلو Maliketh الدن اینقد بالا پایین میپره و حرکات مختلف انجام میده بیست بار باید بمیری جلوش تا دستت بیاد :D سکیرو که دیگه بماند.
بیشتر سختیش محیطی بود، اون از اون Blighttown که از یه طرف میوفتادی پایین از یه طرف پویزن میشدی یا کریستال کیو که پاتو کج میزاشتی لیز میخوردی ته دره یا از پل های پنهان میوفتادی پایین و ... :D

---
خب تموم کردمش امروز واقعا حرف نداشت :D
نیمه اول بازی بنظرم یکی از بهترین لول دیزاینای تاریخ رو داره، DLC ـه Artorias of the Abyss هم شاهکار بود، لول دیزاین مثل نیمه اول عالیه در عین حال باسا خیلی بهتر از بیس گیم بودن بنظرم.

حالا سوال اصلی اینجاست دارک 2 رو اسکیپ کنم یا نه؟ :-"
دارک سولز 2 نسبت به دارک سولز های دیگه واقعا گیم ساده تریه ولی واقعا برای من هنوز لذتش وصف نشدیه.بنظرم دارک سولز 3 رو الان بازی کنید و اگه بعدش هنوز تشنه سولز بودی دارک سولز 2 رو برو.ولی در کل تو زندگیت دارک سولز 2 رو انجام بده 😁.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or