بازی در جریان کنفرانس Xbox در E3 سال 2015 معرفی شد.
رئیس استودیو From Software، آقای Hidetaka Miyazaki بار دیگر کارگردانی بازی را بر عهده خواهد داشت.
آقای Isamu Okano به عنوان دستیار کارگردان انتخاب شده است.
ناشر بازی Namco Bandai است.
پلتفرم های بازی PC، Xbox One وPlayStation 4 خواهند بود.
طبق گفته های آقای میازاکی، بازی 2 سال است که در دست ساخت بوده است.
تیم سازنده Bloodborne هیچ نقشی در ساخت Dark Souls III نداشته است. فقط برخی از اعضای طراحی جلوه های بصری بر روی هر 2 عنوان مشغول کار بوده اند.
میازاکی به طور همزمان بر روی هر 2 عنوان در دو سال اخیر مشغول به کار بوده است.
بازی آخرین نسخه در تریلوژی Dark Souls نخواهد بود، بلکه به گفته آقای میازاکی، نقطه عطفی در این این سری خواهد. که بدین معناست در نسخه های آتی، شاهد دگرگونی هایی در ساختار بازی خواهیم بود.
بازی از نظر طراحی، شباهت های نزدیکی به Dark Soul II خواهد داشت و "چیزهای مفید و کارآمد" را نگه داشته اند.
مبارزات سریع تر از دو عنوان پیشین خود خواهد بود. آقای میازاکی گفت اما بازیکنان نباید انتظار سرعتی همانند Bloodborne را داشته باشند.
ساخت شخصیت و گزینه های تکتیکالی بدون قربانی کردن اتمسفر معروف سری، گسترش یافته اند.
World Hub در بازی وجود نخواهد داشت.
Spawn شدن دشمنان همانند نسخه اول به صورت نامحدود خواهد بود.
ریست کردن Stat ها همانند نسخه دوم امکان پذیر خواهد بود.
جا به جا شدن بین Bonfire ها امکان پذیر است اما ابتدا باید آن ها را پیدا کنید.
Co-op همانند عنوان Bloodborne، بر اساس سیستم پسوورد خواهد بود. به این صورت که برای مرتبط شدن به دوستان، از یک پسوورد مشترک که فقط شما از آن مطلع هستید، استفاده کرده و سیستم بازی شما را به هم متصل میکند.
المان های اکشن جدیدی به بازی اضافه شده اند که به کمک المان های نقش آفرینی خواهند آمد.
انیمیشن های راه رفتن و دویدن نرم تر شده اند.
نقشه های بازی "تا حدود کمی" کمتر از Dark Souls II خواهد بود، اما در عوض هر منطقه مقیاس بسیار بزرگ تری خواهد داشت.
داستان بازی در رابطه با "Lords of Cinder" خواهد بود. غولی که در نمایش بازی حضور داشت، "یکی" از آن ها خواهد بود (نیاز به شفاف سازی دارد)
شخصیت اصلی تحت نام "The Dark Hero" یاد میشود و در صدد کشتن "Lords of Cinder" است.
Estus flasks, bonfires, jump attacks, greatswords و dual-wielding weapons همگی در بازی حضور خواهند داشت.
قابلیت های جدید سلاح ها ویژگی های مختلفی به برخی سلاح ها اضافه خواهند کرد.
Long Sword ها حالتی به نام "آماده باش" دارند که طی آن سپر به کنار گذاشته شده و 2 ضربه مخصوص و سنگین پیاده شده که قابلیت شکستن دفاع حریف را دارد.
Greatsword ها قابلیت پرتاب دشمنان به هوا را دارد.
شوالیه ها (سیاه و سفید) به بازی باز خواهند گشت و قدرتمند تر و هجومی تر خواهند بود.
جادو ها در بازی حضور دارند. اما تغییراتی در پی نخواهد داشت.
جادویی تحت نام "Ash" به بازی اضافه شده است.
آقای میازاکی برای خلق Greatsword ها از مانگای "Berserk" و شخصیت اصلی آن الهام گرفته است.
Stat تحت نام "Agility" که در شماره دوم وجود داشت، در این نسخه حضور نخواهد داشت. به گفته آقای میازاکی چون اکشن بازی استرس زا خواهد کرد تا زمانی که شما Stat های خود را ارتقا دهید.
From Software در صدد است که تا 6 بازیکن را ساپورت کند.
به نظر میرسد بازی قبل از دو نسخه پیشین در جریان خواهد بود اگرچه آقای میازاکی چیزی را تایید نکرده است.
هدف آقای میازاکی گسترش گیم پلی و شخصیت پردازی با اعمال قابلیت های مختلف است.
قلعه دیده شده در تریلر معرفی، بسیار غول پیکر خواهد بود چنانچه گفته شده است این اندازه از فاصله دوری دیده شده است. قلعه جزئیات بسیار غنی در بر خواهد داشت و شباهت های بسیاری به Anor Londo از نسخه اول میدهد.
سازه های بزرگ تر و سیاه تر، حس تنهایی شماره اول را دوچندان خواهند کرد.
به گفته کسانی که موفق به دیدن دموی 30 دقیقه ای از بازی شده اند، گرافیک بازی را عالی توصیف کرده اند.
شخصیت ها جزئیاتی غنی خواهند داشت.
Boss دیده شده در دمو، Dancer of the Frigid Valley نام داشت. موجودی که بزرگ توصیف شده است و شمشیری بزرگ را حمل میکند.
بازی تحت DX 11 اجرا خواهد شد.
بازی بر روی 30 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.
بازی در حدود 10 کلاس مختلف برای شروع در بر دارد (نیاز به شفاف سازی دارد)
نقشه بازی در حدود 12 منطقه مختلف را شامل میشود (نیاز به شفاف سازی دارد)
1-4 بازیکن قادر خواهند بود به صورت Co-op بازی را به پیش ببرند (نیاز به شفاف سازی دارد)
ویژگی PVP همچنان در بازی حضور خواهد داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
100 اسلحه جدید، 40 زره جدید و دیگر تجهیزات در سراسر دنیای بازی وجود خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
45 دشمن جدید، 15 Boss جدید در بازی حضور خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
قابلیت جدیدی تحت نام "Sacrifice Ceremonies" به بازی اضافه شده است که طی آن میتوانید اجساد دیگر بازیکنان را به جاهای مختلف کشیده و با انجام تشریفاتی، به دنیای آن ها وارد شوید (نیاز به شفاف سازی دارد)
Boss های بازی قابلیتی تحت نام "Heat Up" خواهند داشت که به وسیله آن در حین مبارزه، تغییر شکل یا تغییر رفتار داده و شیوه مبارزه را کاملا عوض میکنند (نیاز به شفاف سازی دارد)
بازی قابلیتی تحت نام "Sword Fighting Arts" خواهد داشت که خود به چندین بخش به نام های "Rush In" (که طی آن بازیکن میتواند در حین ضربه خوردن، ضربه های سنگینی به طور همزمان وارد کند) و "Circle" (که به نظر میرسد نوع خاصی از Dodge کردن باشد) تقسیم میشود (نیاز به شفاف سازی دارد)
بازیکنان قادر خواهند بود که Bonfire ها را بسازند (نیاز به شفاف سازی دارد)
دقیقا هدف همینه،یعنی هم نظر تو و هم نظر من در کنار هم درسته و میشه فلسفه دارک سولز
آلبر کامو در مورد افسانه سیزیف یه کتاب نوشته و تحلیلش کرده و ابسوردیسم رو از اونجا گرفته.سیزیف یکی از اساطیر یونانیه که بخاطر دغل بازی و فاش کردن راز خدایان محکوم میشه و به دنیای مردگان فرستاده میشه و تا ابد مجازات میشه سنگی رو از سطح ناهموار کوه بالا ببره و به قله برسونه،اما همیشه درست لحظه ای که به قله میرسه سنگ از دستش میفته و غلت میخوره سمت پایین و سیزیف دوباره باید از سر بگیره این حرکت رو
کامو سیزیف رو قهرمان پوچ میدونه.و میگه که آیا این پوچی باید آدم رو به خودکشی رهنمون بسازه؟میگه نه،باید باعث قیام بشه.میگه زمانی که که سنگ میفته و در درنگ کردن و در نگاه دوباره سیزیف به اون سنگ،این نگاه و درنگش اونو به سیزیف علاقه مند میکنه،واسه این که به پوچ بودن کارش آگاهه.
قشنگ میشه این ابسوردیسم رو به دارک سولز تعمیم داد،اون چرخه که در هر صورتی تکرار میشه،پوچ بودن دنیای دارک سولزه،اما این نباید بر قهرمان چیره شه،دقت نکردی چرا چوزن آندد تا پای هالوو شدن میره اما هیچ وقت کاملا هالوو نمیشه؟
با تیکه اول پستت موافقم که گوین کلهم آدم خوبی بود،اما من منظورم ادامه حکومت توسط گویندولین بود که اینو موافقی باهام ظاهرا
من کلا طرفدار Age of Darkـم چون به نظرم این خدایان فقط قصدشون ادامه حکومت بر انسان ها و ترس از چیره شدن اونها بود.دلیل محکم ترش اینه که ما هنوز عصر تاریکی رو ندیدیم که در موردش اظهار نظر کنیم اما عصر آتش در آخر اصلا چیز خوبی نیست و پافشاری انسان ها بر لینک کردن آتش رو متوجه نمیشم کلا
----------------------
کاربر Safety & Peace تو در ضمیر ناخودآگاهت و در اوج عصبانیت از کم شدن خون،از این ویژگی خون لذت میبری و خود بی خبری اون بیشتر شدن سلامتی تو نسخه سوم هم معلوم نیست از طرف های دیگه چه بدبختی هایی به بار میاره
-
نکته اینه که ما فقط روی abyss دارک سول رو دیدم نه روی humanityـش
اما اینکه آخرش باعث بدختی میشه رو قبول دارم،یعنی همه عصر ها باعث بدبختی میشن،بعد از فلج کردن و دست بردن توی آتیش،زمانی که تو کار طبیعت اختلال ایجاد کردن،دیگه هیچ چیز درست بشو نیست
یعنی تصور یه ای پی جدید دیگه از میازاکی مغز آدم رو منفجر میکنه ناموسن
---------------------
---------------------
دوستان نظرتون در مورد متا و کلا بر جا موندن اسم بازی (شبیه به دارک سولز) چیه؟ من اول نظر زیاد مثبتی نداشتم،ولی با دیدن سترس تست ها به نظرم متا میشه 91،اما شاید به نظرم بهترین بازی میازاکی بشه،حتی بهتر از دارک سولز 1 هر چند جای دیمنز سولز رو هیچ چیز در قلب من نمیگیره،یه رابطه پیچیده ای من با این بازی دارم
منم امیدوارم آخرین شماره توی این سری باشه. نه اینکه از بازی خسته شدم، بلکه میخوام Epic تموم بشه و بعدا کنار نوه نتیجه هام کنار شومینه بشینم و کتاب دارک سولز رو براشون بخونم و از خاطرات شیرین یاد کنم:d
از تریلر گیم پلی اول یه جورایی مشخص بود که این شماره میخواد همه چی رو تموم کنه. تم بازی، اطلاعات منتشر شده و کلی چیزهای دیگه نشون از یه پایان میده:d نمیدونم آهنگ Menu بازی رو گوش کردین یا نه (همون آهنگیه که روی تریلر گیم پلی بود)، اما به شدت Epicـه و بر خلاف 2تا شماره قبلی هست. انگار یه خبری قراره بشه:d حتما گوش بدین:
اگر اشتباه نکنم، آهنگ سازی بازی به عهده آقای Motoi Sakuraba و خانم Yuka Kitamura هست که اولی که مد نظرتون هست و دومی هم توی ساخت آهنگ های DS2 و BB نقش داشته و گویا کارش درسته.
دوستان نظرتون در مورد متا و کلا بر جا موندن اسم بازی (شبیه به دارک سولز) چیه؟ من اول نظر زیاد مثبتی نداشتم،ولی با دیدن سترس تست ها به نظرم متا میشه 91،اما شاید به نظرم بهترین بازی میازاکی بشه،حتی بهتر از دارک سولز 1 هر چند جای دیمنز سولز رو هیچ چیز در قلب من نمیگیره،یه رابطه پیچیده ای من با این بازی دارم
به نظر حالا که قراره آخرین نسخه باشه و همه چی تموم بشه، میازاکی سنگ تموم می زاره. :d البته انتظار ندارم اون Impactـی که DS روی من داشت، این هم داشته باشه. بالاخره اون تجربه ی اول بود و باید جایگاهش حفظ بشه. :d انتظار اصلیم از این نسخه یه Lore بسیار خفنه که تا مدت ها درموردش بحث بشه. بقیه موارد مثل Level Design و باس های به یاد موندنی هم که تضمینه.
منم امیدوارم آخرین شماره توی این سری باشه. نه اینکه از بازی خسته شدم، بلکه میخوام Epic تموم بشه و بعدا کنار نوه نتیجه هام کنار شومینه بشینم و کتاب دارک سولز رو براشون بخونم و از خاطرات شیرین یاد کنم:d
از تریلر گیم پلی اول یه جورایی مشخص بود که این شماره میخواد همه چی رو تموم کنه. تم بازی، اطلاعات منتشر شده و کلی چیزهای دیگه نشون از یه پایان میده:d نمیدونم آهنگ Menu بازی رو گوش کردین یا نه (همون آهنگیه که روی تریلر گیم پلی بود)، اما به شدت Epicـه و بر خلاف 2تا شماره قبلی هست. انگار یه خبری قراره بشه:d حتما گوش بدین:
اگر اشتباه نکنم، آهنگ سازی بازی به عهده آقای Motoi Sakuraba و خانم Yuka Kitamura هست که اولی که مد نظرتون هست و دومی هم توی ساخت آهنگ های DS2 و BB نقش داشته و گویا کارش درسته.
الله اکبر عجب آهنگیه،تو پروفایل یکی از دوستان اینو در مورد دیمنز سولز گفتم،که با نشیدن این آهنگ انگار این تم تو دارک سولز 3 هم هست،اینکه این آهنگ یه حماسهی غم انگیزه، یه غمی تو حماسهشه،یا یه حماسهای تو غمشه
اهنگ رو پلی کنین و چشاتونو ببندین و مادری رو تصور کنین که رو صندلی و در حالی که پسرش رو زمین نشسته و خیره به لبهاشه داره واسه پسربچهش کتاب دارک سولز که الان صفحات آخراشه رو میخونه،یه قطره اشکی از چشم مادر سرازیر میشه اما پسر بی توجه به صورت مادر داره توهماتش رو میزنه و مو بر تنش سیخ میشه،در واقع این آهنگ تصور اون پسربچه از حماسه دارک سولزه
الله اکبر عجب آهنگیه،تو پروفایل یکی از دوستان اینو در مورد دیمنز سولز گفتم،که با نشیدن این آهنگ انگار این تم تو دارک سولز 3 هم هست،اینکه این آهنگ یه حماسهی غم انگیزه، یه غمی تو حماسهشه،یا یه حماسهای تو غمشه
اهنگ رو پلی کنین و چشاتونو ببندین و مادری رو تصور کنین که رو صندلی و در حالی که پسرش رو زمین نشسته و خیره به لبهاشه داره واسه پسربچهش کتاب دارک سولز که الان صفحات آخراشه رو میخونه،یه قطره اشکی از چشم مادر سرازیر میشه اما پسر بی توجه به صورت مادر داره توهماتش رو میزنه و مو بر تنش سیخ میشه،در واقع این آهنگ تصور اون پسربچه از حماسه دارک سولزه
اون دقیقه 2:10 خوراک وقتیه که ضربه آخر رو به باس آخر میزنیم و اون میوفته روی زانوهاش و یه جمله مثل آخرین جمله King Allant قبل از مرگش میگه و صفحه سیاه میشه و مینویسه Dark Souls III و بدون هیچ حرف یا کات سین اضافه دیگه ای Credits میاد و آدم در حالیکه داره جمله آخر رو هضم میکنه، تازه میفهمه جریان اصلی و فلسفه اسم دارک سولز چیه و تازه متوجه اعمالش توی 3گانه میشه:biggrin1:
یعنی یکی از فانتزیام اینه که دارک سولز اینجوری تموم بشه و با آهنگ های مختلف این رو امتحان کردم:biggrin1: اون یکی آهنگ از گروه Mono به اسم Nostalgia هست که اگه تونستی بگیرش و اون قسمتی که آهنگ آروم میشه رو گوش کن و با این چیزی که گفتم یا هر فانتزی دیگه ای که داری امتحان کن و ببین اشکت در میاد یا نه:biggrin1:
این خبر یه حس مسخره ی داره. خوشحالی از بابت شروع دوره جدید میازاکی و پیاده کردن ایده های نو یا ناراحتی از بابت تموم شده دوره Souls.
سره سونی بی کلاه میمونه چون بدون میازاکی قبول کردن DeS و BB یکم سخته. (مثلا نه از DS2 خوشم اومد نه خریدمش ).
این خبر یه حس مسخره ی داره. خوشحالی از بابت شروع دوره جدید میازاکی و پیاده کردن ایده های نو یا ناراحتی از بابت تموم شده دوره Souls.
سره سونی بی کلاه میمونه چون بدون میازاکی قبول کردن DeS و BB یکم سخته. (مثلا نه از DS2 خوشم اومد نه خریدمش ).
«ادامه دادن به ساخت عناوین بیشتری در سری سولز، نمیتواند تصمیم عاقلانه و درستی باشد»
در حالی که ادامه دادن پی در پی فرانچایزهای مختلف و همینطور منتشر کردن نسخه های متعدد از یک فرانچایز در هر سال بهواسطه ی محبوبیت آن سری، یک امر کاملا معمول و رایج در صنعتی همانند صنعت گیم تلقی میشود، آقای «هیدتا میازاکی» اخیرا اظهار داشته است که وی آماده است تا کتاب سری «Dark Souls» را به سرانجام خود برساند و به وسیله ی نسخه سوم آن ماجراجویی های عذاب آور این سری را خاتمه دهد. شاید در ابتدا باور کردن این مهم و اظهارات وی برای شما مشکل باشد، اما او در تاکید صحبت های خود اشاره داشته است که به اجرا در آوردن این تصمیم از اهمیت ویژهای نزد خود او و همینطور آینده ی استودیوی «FromSoftWare» برخوردار است و یا به عبارتی دیگر این مهم یک امر حیاتی برای استودیو به شمار میرود.
با اینکه «میازاکی» در بازه زمانی ماه می سال 2014 به عنوان مدیر استودیوی «FromSoftWare» منصوب شد، بهنظر میرسد پدر معنوی سری سولز هنوز هم علاقه بیشتری به مشارکت در ساخت بازی ها و خلق چیزهای جدید نشان میدهد، تا به نظارت داشتن و مدیریت کردن پروسه ساخت یک عنوان.! به عنوان مثال این مصاحبه ی پیش روی شما در مکانی به وقوع انجامید که «میازاکی» در حال ضبط بعضی از کارهای صداگذاری «Dark Souls 3» در استودیوی ضبط مورد نظر بود و بهتازگی کار روی بعضی از آنها را به اتمام رسانده بود. «میازاکی-سان» {با توجه به داشتن سمت ریس استودیو} واقعا الان دیگه میتونی اینجور کارها رو به اعضای دیگه استودیو محول کنی تا بهشون رسیدگی کنن.
این قبیل از اقدامات و تصمیمات نیاز به توضیحات اضافی ندارند، اما اگر خود شخص «میازاکی» بخواهد در مورد آنها شفاف سازی کند آن موقع موضوع کاملا فرق میکند. با مصاحبه ی پیش رو که حول اظهارات وی پیرامون خاتمه دادن به سری سولز، بحث در مورد تست بتای «Dark Souls 3»، ظهور عناوین مشابه سری سولز و همینطور یک وسواس فکری جدید دنبال میشود همراه باشید.!
Q&A:
در حالی که تست بتای فیچرهای آنلاین «Dark Souls 3» مخلوطی از مجموعه فیدبک های به اجرا در آورده شده در بازی را به تصویر میکشید، از نقطه نظر شما تا چه میزان بتای بازی نمایانگر ماهیت کلی گیم پلی محصول نهایی بوده است ؟
اگر از منظر طراحی بخواهیم به سوال شما بنگریم، منظور شما میتواند جنبه های مختلفی از بازی را شامل شود. اما بهواقع در ابتدا این بخش به منظور تجربه و آزمایش ویژگی های آنلاین بازی در بتا پیاده سازی شده بود و به طور واضح این بخش تا آنجا که امکان داشت آغشته به اصلاحات و ستینگی شده بود که طرفدران خواستار پیاده سازی آنها در فیدبک هایشان بودند.
باتوجه به نقشه بازی، دشمنان، استایل و سبک های مبارزه، تعداد انتخاب های موجود برای شخصیتهای بازی و چیزهایی از این قبیل، بتای بازی تنها جرعه و گوشه ای از محتوای محصول نهایی را در بر میگیرد و همینطور از این لحاظ نسخه ی بتای بازی نمیتواند تجربه کلی بازی اصلی را ارائه دهد.
این پرسش را مطرح کردم; چرا که بشخصه با تجربه نسخه ی بتا این احساس به من منتقل شد که بازی بنظر نمیرسد حاوی سورپرایز های بزرگی برای بازیکن های قدیمی تر و همینطور حرفه ای تر سری باشد. من کاملا در حین بازی احساس راحتی میکردم، و این آن چیزی نیست که من معمولا از یک عنوان سولز دریافت میکردم و منتظر آن بودم. نکته ی نگران کننده آنجاست که بنظر میآید بازی نسبت به قبل کمی بیش از حد آشنا و مانند گذشته جلوه میکند.
آن جرعهای از محصول نهایی که شما در بتای بازی شاهد آن بودید، در واقع جزو یکی از استاندارد ترین بخش های بازی بهشمار میرود. پروسه ساخت بازی در وهله ی اول با کار بر روی عناصر به شدت استاندارد و همچنین با هدف دست یابی به بالانسی متعادل در بازی استارت خورده بود تا ما همگی {اعضای استودیو} قادر باشیم در مسیر ساخت بازی در یک مقطع شروع قرار داشته باشیم. مطمئنا آن احساسی که در هنگام تجربه نسخه ی بتای بازی داشتهاید، دیگر در محصول نهایی پدیدار نخواهد شد. شما نباید نگران آن باشید.
طی سال های اخیر، ما شاهد عرضه شدن عناوین زیادی از سری سولز بودهایم; «Dark Souls 2»، «Scholar of the First Sin» و همینطور «Bloodborne» (!). آیا در این رابطه نگرانیای مبنی بر اینکه به واسطه ی عرضه عناوین اخیر مردم بیش از حد در معرض این فرانچایز قرار داشتهاند، وجود دارد ؟
اگر بگویم که در این رابطه هیچ نگرانیای ندارم، درواقع دروغ گفتهام. من فکر نمیکنم ساختن نسخه های متعدد از «Bloodborne» و «Dark Souls» بطور نا محدود تصمیم درست و عاقلانهای جلوه کند. بشخصه «Dark Souls 3» را به عنوان پایانی حماسی و بزرگ برای سری سولز به شمار میاورم. و چه بسا این تصمیم فقط مختص به دیدگاه شخص بنده نیست; چرا که هم خودم و هم اعضای استودیو «FSW» به شدت خواستار خلق چیزهای جدید در آیندهای نه چندان دور هستیم. «Dark Souls 3» آخرین عنوانی به شمار خواهد آمد که پروسه ساخت آن قبل از زمانی شروع شده بود که من تازه به سمت مدیر استودیو منصوب شده بودم، و بازی بعدی عنوانی خواهد بود که کاملا پروسه توسعه ی آن در زمان ریاست بنده طی میشود. من اعتقاد دارم که «FSW» باید به خلق چیزهای نو و جدید بپردازد. در آینده عناوین متنوع جدیدی توسط استودیوی ما روانه ی بازار خواهد شد، اما «Dark Souls 3» نمایانگر بخش عظیمی از تکامل استودیوی «FSW» و زمینه ی کاری ما خواهد بود.
اگر اینطور برداشت شود که شما نمیخواهید در بازه زمانی مدیریتتان به عنوان ریس استودیو، تاریخچه ی «FSW» فقط محدود به سری عناوین سولز شود، بهتر نیست ؟
من اهمیتی به اینکه در آینده به چه مدیری تبدیل خواهم شد و یا چگونه من راه به یاد خواهند آورد، نمی دهم، من تنها اعتقاد دارم که این تصمیم به منظور اینکه طرفدارنمان در آینده نیز از بازی های ما لذت ببرند، از حساسیت خاصی برخوردار و یا به عبارتی دیگر ضرروی است. ما باید در آینده به ساختن محتواهای با کیفیت ادامه بدهیم و از خلق کردن نوآوری هاو چیزهای جدید دریغ نکنیم.
نظر شما پیرامون میراثی که سری سولز از خود برجای گذاشته چه میباشد ؟ تاثیر گذاری سری سولز بر روی ژانر اکشن-نقش آفرینی کاملا انکار ناپذیر است; چراکه عناوین زیادی از جمله «Lords of the Fallen» و یا «Titan Souls» با الهام گیری از آثار استودیوی «FSW» پروسه ی ساخت خود را طی کردند.
ما واقعا فکر نمیکنیم که بازیهایمان توانسته باشند استانداردی را در این صنعت پای ریزی کرده باشند. همچنین من هیچ نگرانی ای بابت ساخته یا زیاد شدن عناوینی مشابه بازی های ما ندارم، چرا که این موضوع حاکی از آن است که مردم بیشتر خواهان این دست از عناوین و همچنین به مراتب بیشتر خواستار ساخته شدن عناوینی چالش برانگیز با این درجه از رضایت مندی حول میزان سختی بازی ها هستند. با اینکه این عناوین کاملا به عناوین ما شباهت ندارند اما ما از آنها و همچنین مشاهده ی این تفاوت ها لذت میبریم. و صد البته ما با دیدن عناوینی که با قرض گرفتن جنبه های مختلفی از آثار ما به بازار عرضه میشوند نیز هیچ مشکلی نداریم. تمرکز اصلی ما بیشتر بر روی خلق چیزهای تازه و نوآوری های جدید است.
به نظر شما چه عناصر و الِمان هایی از سبک اکشن و یا نقش آفرینی که تا به حال مشابه آنها در هیچ عنوانی به کار گرفته نشده، باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند ؟
من فکر نمیکنم تصور اینکه صنعت گیم و یا ژانرهای مختلف باید در ادامه به چه شکل باشند، زیاد جالب باشد. اما با استناد به نظر شخصیم، بطور قطع ایده های مختلفی در سر دارم که فکر میکنم میتوانند تبدیل به ایده هایی خاص و عناصر جذابی شوند. {میخندد}، ممکن است این ایده ها در عناوینی که در آینده قصد ساخت آنها را داریم پیاده سازی شوند، بنابراین من نمیتوانم زیاد در مورد آن صحبت کنم.
با در نظر گرفتن اینکه «Dark Souls 3» آخرین نسخه ی سری هستش، به نظر شما بازی تا چه میزان به قسمت های قبلی خود مربوط میشود ؟ تا به حال اشاراتی به «لُردز آف سیندر» (اربابان خاکستر) شده است. اما آیا نسخه ی سوم هم مانند قسمت های قبلی خود همان روایت دو پهلو و مبهم را در پیش خواهد گرفت یا اینکه در این قسمت ما باید شاهد روایتی بی پرده تر و واضح تر باشیم ؟
خودتون این نکته رو خوب میدونین که من زیاد به شفاف سازی در مورد داستان بازی هایم علاقهای ندارم، اما به دنبال آن باید ذکر کنم که با عرضه شدن «Dark Souls 3» شما میتوانید شاهد یک نتیجه گیری و جمع بندی کلی پیرامون اینکه سری سولز در پایان در رابطه با چه چیزی بوده است و سعی در القای چه هدفی را داشته است، باشید.
با اینکه شما طی دفعات زیادی ذکر کردهاین که یکی از طرفداران سرسخت مانگای «Berserk» هستین و الهامات زیادی را هم از آن گرفتین، اما به غیر از آن دیگر چه منبع هایی سرچشمه ی الهام شما بودند ؟
ریشه و منبع ایده های فانتزی من سری کتاب های ماجراجوبی «Sorcery»، که به قلم «Ian Livingstone» و «Steve Jackson» هستش، میباشد.
چیز دیگری اخیرا توانسته نظر شما رو جلب کنه ؟
زمانی که من به تجربه بازی ها میپردازم، به واسطه اینکه با یک بینش و دیدگاه کارگردانانه به سراغ آنها میروم، برایم واقعا دشوار است که بتوانم لذت و تجربه خالص و غنیای همانند دیگران از یک عنوان داشته باشم. اما عنوانی که در حال حاضر از آن در سطح غنیای لذت میبرم «Hearthstone» می باشد. درسته شاید «Hearthstone» به سری سولز مرتبط نباشد، اما من واقعا عاشقش هستم. البته عناوین دیگری هم همانند عنوان «Eclipse» هستند که میتوانم از آنها لذت ببرم. طراحی های «Eclipse» واقعا حرف ندارند، خیلی سرگرم کنندست.
اگه شما میتونستید سُکان هر کدام از فرانچایزهای صنعت گیم رو در حالی که بودجهای نا محدود را هم در اختیار دارین رو در دست بگیرین، انتخابتان چه عنوانی رو شامل میشد ؟
{میخندد}، اوهههههههههه.
گذشته یا زمان حال. شما اگر بخواهید قابلیت این رو دارا هستید که دارایی {عنوانی} را احیا کنید. آن عنوان میتواند فرانچایز «Call Of Duty» باشد ؟ دوست دارید روی آن کار کنید ؟
{میخندد}. این سوال بسیار سختی است، فکر نمیکنم تا بهحال در مورد آن فکر کرده باشم. خودت چی فکر میکنی ؟
من چه عنوانی را فکر میکنم مناسب شما باشد ؟ «The Legacy of Kain: Soul Reaver».!
واقعا ؟
بله. قلمرو پادشاهی و حکومتی خون آشامی که در حین سقوط، تبدیل به ویرانه ای متروکه شده است، و با گذشت سال های زیاد از آن اتفاق بازیکن {شخصیت اصلی} با هدف کاوش در بازی وظیفه دارد تا دریابد که چه اتفاقی در گذشته به وقوع پیوسته است. این سناریو برای شما کاملا مناسبه.!
{میخندد}. متوجه شدم!
موضوع اینجاست که بشخصه اصلا تا به حال به این قضیه فکر نکرده بودم و پاسخ دادن به این سوال واقعا مشکله. بعضی اوقات چیزهایی را مشاهد میکنم و واقعا مسیری را که آنها سعی در پیمودن آن را با آن ایده دارند میپسندم و گاهی اوقات سعی میکنم با الهام از آنها عناصر جدید را خلق و امتحان کنم. زمان های زیادی پیش میآید که وقتی در حال فکر کردن بر روی یک ایده مشخص، در آخر به نتیجهای میرسم با خود میگویم "باید این ایده را با تیم در میان بگذارم؟"
شما با استفاده از افراد مورد نظر خودتان و یا آنهایی که در حال حاضر در دسترس هستن میتوانید تیم مخصوص خودتان را تشکیل دهید، و همچنین یادتان باشد، شما بودجهای نا محدود را هم در اختیار دارید.
وای، پس با این حساب «Ultima Online» یا «EverQuest».!
عالی میشه. اما جدا خواهش میکنم روی «The Legacy of Kain: Soul Reaver» کار کنید.
{میخندد}، باشه. باشه.
اوه، در واقع من خیلی مشتاق «The Elder Scrolls» هستم، بنظرم خیلی الهامبخش هستش.
به تجربه «Fallout 4» میپردازید ؟
به عنوان یک بازی، بشخصه «Fallout 3» را خیلی جذاب میپندارم، اما من بیشتر به عناوین فانتزی علاقه دارم و به همین دلیل تمایلم بیشتر به سمت «TES IV:Oblivion» سوق پیدا میکند.
بنظرم دارن بهترین تصمیم ممکن رو در بهترین بازه زمانی ممکن میگیرند، چون بشخصه فکر میکنم این چند ساله خیلی سری اشباع شده بود.! حداقل سری مستحق یه استراحت طولانی مدت هستش و تو این مدت هم حاجیمون میازاکی و استودیوش میتونه روی چیزهای خیلی خیلی خفن تر و تازه تر کار کنه، اصلا فکر کردن بهش هم لذت بخشه :d
در آخر بنظرم نسخه سوم حماسه ای بیا فرینه که به قول بچه ها مادر بگرید :d البته فکر نکنم بتونه اون تاثیرگذاری که DS1 داشت رو دوباره تکرار کنه اما اگه اتفاق غیر مترقبه ای نیوفته میتونه یه پایان با شکوه رو تداعی کنه! در ضمن آن دسته از عزیزانی که هنوز به DeS ایمان راسخ نیاورده اند و در تاپیک اون رو مورد ظلم قرار میدن هم برن توبه کنند!!!( یعنی یه حس غریبی تو این بازی بود که هنوز نتونستم در هیچ عنوان دیگه ای اون رو جویا شم!:d
از اونجایی که تاپیک داره می خوابه گفتم یه بحثی را بندازم. :d تا حالا در مورد بهترین باس و بهتری لوکیشن و سلاح و اینا زیاد صحبت شده. گفتم بد نباشه هرکس بیاد محبوبترین/جالبترین Ring و Item ـش رو بگه. خودم شروع می کنم:
بی شک یکی از عجیب ترین و جالبترین Ring های بازی همین Calamity Ring هست. همونطور که می دونید این حلقه کلیه ی دمیج های دریافتی رو 2 برار می کنه. بار اول که Kalameet رو کشتم واقعا انتظار یه ایتم ارزشمند رو داشتم که با خوندن توضیحات Ring واقعا تعجب کردم. یعنی واقعا کسی هست که از این حلقه استفاده کنه؟
محبوب ترین ایتم توی DS1 برای من همین بود به طوری همیشه حداقل 40-50 تا داشتم. :d البته اگه اشتباه نکنم یه Miracle هم تو بازی به همین اسم بود. ولی استفاده از "استخوان سمت خانه" (:d) لذت دیگه ای داره. توی شماره ی دوم با اون پر کلا استفاده از این ایتم رو زیر سوال برده بودن.
اون Ring رو ملت تو NG+3 به بالا وقتی همه چیز رو Shot 1 میکنن استفاده میکنن .یکم از آسونی بازی کم میکنه. تو PVP هم دیدم استفاده شه برا جلوه Badass بودن
یه رینگ هست برای کاهش دمیج موق افتادن از بلندی اون تا چه حد تاثیر داره؟! میشه برای اون گودالی که تو majula هست ازش استفاده کرد و پرید پایین؟!(همونی که طرف کناره مقبره میگه یه نردبون پیدا کنی برای پایین رفتن :dالبته اگه درس فهمیده باشم)
- - -ویرایش - - -
14 هزار تا خرج میبره گفتم ببینم ارزشی داره؟!
- - -ویرایش - - -
همه فایل های تریلر و گیم پلی ای که گذاشتید هم حذف شده امکانش هست دوباره اپلود کنید؟!
آندره ژید یه جمله معروف داره که میگه «بکوش عظمت در نگاه تو باشد نه چیزی که بدان مینگری»
دو خالطور غربی رو در نظر بگیر که سفر کردن به اینجا،نهایت وسعت دیدشون لذت بردن از طبیعت و سازه و یه سلفی و گذاشتنش تو صفحات مجازیه،اما کسی که عظمت تو نگاهش باشه آسانسور فرود به New Londo رو اینجا میبینه
البته این کاخ رگالریا خوار مادر هر چی الهامه،SotC و Pan's Labyrinth هم از اینجا در اومدن اگر اشتباه نکنم
تو کمبوجیه یه معبد وجود داره به اسم Ta Prohm.جالب اینکه این معبد برخلاف اکثر معبدهای دیگه ترمیم نشده و همینجور دست نخورده باقیمونده،درخت ها با ریشه هاش اون معبد که روزگاری شکوهی داشته رو در بر گرفته.کسی که عظمت تو نگاهش باشه تو این «افول» زیبایی میبینه،همون طور که به تعریف خودش در تاریکی و پوچی زیبایی میبینه
باور کن میازاکی حتی در corrupt شدن آرتوریاس «زیبایی» میبینه،باور کن این بشر ردّ مغزیه
به نظرم عکس این مکان شبیه نصف بیشتر مکانهای بازی اصلی هست
Anor londo-Duke's Archives-Firelink shrine-New londo-Darkroot basin-Colloseum Of township
قسمتهایی از همشون رو یجورایی میشه دید.ظاهراً پرتغالیها لطف زیادی تو ساخت DS داشتن
یه رینگ هست برای کاهش دمیج موق افتادن از بلندی اون تا چه حد تاثیر داره؟! میشه برای اون گودالی که تو majula هست ازش استفاده کرد و پرید پایین؟!(همونی که طرف کناره مقبره میگه یه نردبون پیدا کنی برای پایین رفتن :dالبته اگه درس فهمیده باشم)
یادمه که از اون حلقه استفاده کردم و تونستم روی پل اون چاه بدون اینکه بمیرم با موفقیت فرود بیام!:d ادامشو یادم نمیاد که چیکار کردم!:d ولی خب میتونی از همون بالا یه چک کنی ببینی که فاصله پلهای بعدی چقدر هست!
اینم بگم که من کلا زیاد از این حلقه استفاده نکردم! درنهایت هم نردبون متوسط و هم بلند رو خریدم برای اون چاه!
آقا اطلاعات جدیدی از شماره 3 نیومد دیگه؟! هرچی میخونیم که نیاز به شفاف سازی داره!:d