Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
اول باید اون دخترایی که آواز میخونن رو نجات بدی ( 3 تا هستن ). بعدا هم باید Human نباشی تا اون در باز بشه

دستت درد نکنه فکر کنم 3 تاشونم آزاد کرده باشم اگه اشتباه نکنم

ای بابا این هالو ها و باس ها که عرضه ندارن منو بکشن مگه اینکه خودکشی کنم دیگه :d

دستت درد نکنه فکر کنم 3 تاشونم آزاد کرده باشم اگه اشتباه نکنم

ای بابا این هالو ها و باس ها که عرضه ندارن منو بکشن مگه اینکه خودکشی کنم دیگه :d

منم همین حرف رو میزدم تا اینکه G++++ رو شروع کردم. سربازای هالُو به اندازه ی باس جون دارن :d

این آیتم giant s kinship به چه دردی میخوره؟؟؟

کسی ی سپر سراغ نداره 100 درصد قدرت جادو رو برگردونه؟؟؟

این جادوگرا قشنگ رو مخن

اولین بار که بازی رو میری روح کینگ رو میشه گیر آورد یا تو سری های بعدی میشه؟؟؟

اینجا باید چیکار کنم؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من تو IRON KEEP اون قسمت که دو تا اهرم هست که باعث میشه اون پله بیاد پایین که بعد میری میرسی به یه باس فرعی که تو اسمش Demon داره به مشکل برخوردم!
من سه چهار بار این پله رو آوردم پایین حتی یه بار با اون باس هم مبارزه کردم ولی الان دیگه نمیشه از اون اهرم ها استفاده کرد! تو حالتی که او پله میاد پایین قفل شدند و اون پله هم همون بالا مونده، الان نمی تونتم برم اون طرف! میخواستم بدونم این باگه؟ میشه درستش کرد؟
دوستان به نظرتون برای حل این مشکل از Bonfire Ascetic استفاده کنم؟ از این آتیم استفاده کنم باس های اون منطقه (IRON KEEP) قدرتمند تر میشن؟ هنوز باس اصلی این منطقه رو نکشتم.

Fextralife

برید به لینک بالا، عضو بشید و یه کامنت در مورد DLC بازی بزارید تا شانس برنده شدن کد DLC بازی در استیم رو داشته باشید.

من که خودم نزدیک 170 ساعت بازی کردم و همه آیتما و اچیومنت های بازی رو هم گرفتم، حالا دیگه فقط منتظرم DLC بیاد.

این آیتم giant s kinship به چه دردی میخوره؟؟؟

کسی ی سپر سراغ نداره 100 درصد قدرت جادو رو برگردونه؟؟؟

این جادوگرا قشنگ رو مخن

اولین بار که بازی رو میری روح کینگ رو میشه گیر آورد یا تو سری های بعدی میشه؟؟؟

اینجا باید چیکار کنم؟؟؟

سلام
اولا بیزحمت دفعه بعد که سوالی داری لطفا عکس هات رو سایز کوچک تر بزار
اینایی که الان گذاشتی خیلی بزرگن و ممکنه مدیریت هم بهت گیر بده

بعد من شنیدم اگه اون ایتم رو نداشته باشی و بری تو اتاق باس مرحله اخر (Throne of want) به غیر از اون 2 تا باس اول ناشاندرا برات ظاهر نمیشه که باهاش بجنگی
یه سپر هست که خوب جادو رو دفع میکنه و نیاز به روح باس Looking glass knight داره و الان اسمش رو خوب یادم نیست ولی باید str بالایی داشته باشی که خوب عمل کنه
این جادو گرا رو میشه راحت از دوز با تیرکمون کشت
فوقش برای هر کدوم 5 تا تیر بزنی هم زیاد وقت نمیبره
ولی من تو دور دوم از نزدیک زدمشون.فقط وقتی که جادو میزنن باید حواست باشه که جاخالی بدی

در مورد روح گینگ رو نمیدونم چون دور اول بازی رو بدون اسپویر رفتم ولی دلیلی نمیبینم که نشه

اون محراب اتیشی هم چیز جالبی هست
اولا باید تمام 3 تا میلفاندرا(نمیدونم اسمشون رو درست گفتم یا نه) رو نجات بدی
بعد اگه یه موقع که افیجی تموم کرده باشی (هیچی نداشته باشی) و هالو باشی و بیای اینجا بهت 1 دونه میده
جای خوبی هست
راستی من تا حالا تموم نکردم و واسه همین تو فکرم که شاید بشه اینو فارم هم کرد
یعنی بعد این که 1 دونه گرفتی بری بزاریش تو صندقچه بنفایر و تو لیست وسایلات دیگه نباشه و بری دوباره یکی دیگه بگیری

اولا بیزحمت دفعه بعد که سوالی داری لطفا عکس هات رو سایز کوچک تر بزار
اینایی که الان گذاشتی خیلی بزرگن و ممکنه مدیریت هم بهت گیر بده

OK

این جادو گرا رو میشه راحت از دوز با تیرکمون کشت
فوقش برای هر کدوم 5 تا تیر بزنی هم زیاد وقت نمیبره

اینا تیراشون سیستم حرارتی داره تعقیب میکنه :d و اگه چند تا جادوگر باشن دقیقا کی وقت میکنم با تیر بزنمشون؟؟؟

در مورد روح گینگ رو نمیدونم چون دور اول بازی رو بدون اسپویر رفتم ولی دلیلی نمیبینم که نشه

شما نمیدونید روح کینگ کجاست؟؟؟؟من وندریک رو کشتم ولی روحی نداد!!!!!!!!!

ممنون

اینا تیراشون سیستم حرارتی داره تعقیب میکنه :d و اگه چند تا جادوگر باشن دقیقا کی وقت میکنم با تیر بزنمشون؟؟؟

وقتی که تیر ها بهت نزدیک شدن یکم اینو اون ور بری بهت نمیخوده یا میتونی قل بخوری
راستی من منظورم از تیرکمون این تیرکمون های بزرگ هست ها

شما نمیدونید روح کینگ کجاست؟؟؟؟من وندریک رو کشتم ولی روحی نداد!!!!!!!!!

اها
وقتی کشتیش باید بری توی Shrine of amanda یه در هست که بعد کشتنش باز میشه و میتونی روح رو اونجا بگیری
اینم لینک یوتیوب نحوه گرفتنش

Dark Souls II King's Armor Set - YouTube

دوستان به نظرتون برای حل این مشکل از Bonfire Ascetic استفاده کنم؟ از این آتیم استفاده کنم باس های اون منطقه (IRON KEEP) قدرتمند تر میشن؟ هنوز باس اصلی این منطقه رو نکشتم.

شما دوتا اهرم رو وقتی میکشی پل ایجاد میشه دیگه..همیشه هم باقی میمونه..نیازی نیست هربار وارد منطقه میشی اهرم هارو بکشی... اون غوله رو باید با استفاده از Gwyrn Shield بزنی..... تو Doors Of Pharos یکی دوتا NPC بکش بهت این سپرو میده...100درصد دربرابر آتش مقاومه.. اون Bonfire Ascetic چرا میخای استفاده کنی؟؟ اونم توی Iron Keep؟؟ دهنت سرویس میشه:d

------------------------

>> دوستان تو Cathreal Of Blu یه شوالیه هست که بعد از کشتن Dragon Rider میبینیمش...به چه دردی میخوره؟؟ هی باهاش میخام حرف بزنم بهم چرت و پرت میگه :d یه بار کشتمش بعد دوباره 6000تا سول ازم گرفت تا روحش احضار بشه..بازم چرتو پرت گفت بهم:))فازش چیه این؟؟میگه بهت احتیاجی ندارم و هیچی بهت نمیگم و فلان....چرا اینطوری میکنه؟؟:d

شما دوتا اهرم رو وقتی میکشی پل ایجاد میشه دیگه..همیشه هم باقی میمونه..نیازی نیست هربار وارد منطقه میشی اهرم هارو بکشی... اون غوله رو باید با استفاده از Gwyrn Shield بزنی..... تو Doors Of Pharos یکی دوتا NPC بکش بهت این سپرو میده...100درصد دربرابر آتش مقاومه.. اون Bonfire Ascetic چرا میخای استفاده کنی؟؟ اونم توی Iron Keep؟؟ دهنت سرویس میشه:d

------------------------

>> دوستان تو Cathreal Of Blu یه شوالیه هست که بعد از کشتن Dragon Rider میبینیمش...به چه دردی میخوره؟؟ هی باهاش میخام حرف بزنم بهم چرت و پرت میگه :d یه بار کشتمش بعد دوباره 6000تا سول ازم گرفت تا روحش احضار بشه..بازم چرتو پرت گفت بهم:))فازش چیه این؟؟میگه بهت احتیاجی ندارم و هیچی بهت نمیگم و فلان....چرا اینطوری میکنه؟؟:d

این شوالیه وقتی که یکم قویتر بشی میزاره عضو فرقه Blue Sentinels بشی
این فقط به درد کسایی که انلاین بازی میکنن میخوره

سلام دوستان عزیز و دارک سولز باز...
.
دوستان مثل اینکه اولین dlc بازی این ماه (جولای) عرضه میشه....بعد از عرضه و کرک یکی یه لینک تر تمیز بذاره...
.
بعد 10 باز بازی کردن دیگه جذابیتی نداره انصافا بازی! به شدت منتظر dlc های بازی هستم :x

سلام دوستان عزیز و دارک سولز باز...
.
دوستان مثل اینکه اولین dlc بازی این ماه (جولای) عرضه میشه....بعد از عرضه و کرک یکی یه لینک تر تمیز بذاره...
.
بعد 10 باز بازی کردن دیگه جذابیتی نداره انصافا بازی! به شدت منتظر dlc های بازی هستم :x

دادا تنها نیستی
الان خیلی ها دارن واسش روز شماری میکنن که یکیش من

دوستان من الان دارم از bastard sword استفاده میکنم تا 10 لول هم ارتقاش دادم ولی دیگه نمی خوام ازش استفاده کنم، چندتا شمشیر خوب دارم میخوام از اینها استفاده کنم، فقط اگر ممکنه دوستانی که با این شمشیر ها کار کردند بگند کدوم قدرت بیشتری داره که من اون رو ارتقا بدم و ازش استفاده کنم .
s9aekq6efgyqfj2ve9c0.png
برای سپر هم همینطور :
6208j73xk9aargcz4zru.png

دوستان من الان دارم از bastard sword استفاده میکنم تا 10 لول هم ارتقاش دادم ولی دیگه نمی خوام ازش استفاده کنم، چندتا شمشیر خوب دارم میخوام از اینها استفاده کنم، فقط اگر ممکنه دوستانی که با این شمشیر ها کار کردند بگند کدوم قدرت بیشتری داره که من اون رو ارتقا بدم و ازش استفاده کنم .
s9aekq6efgyqfj2ve9c0.png
برای سپر هم همینطور :
6208j73xk9aargcz4zru.png

تو شمشیر ها وسطی از نظر من بهتر چون دمیج اتشی هم میده
تو سپر ها هم پاییتی سمت چپ خوبه
اگه تا لول 10 اپ کنی ضره ای دمیج نمیخوری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or