Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
آقا رفتیم پیش این گودزیلائه:d میدونستم کاری به کارم نداره...!! گرخیدم...محو ابهتش شدم...!! یه کلید بهم داد، یه سری چرت و پرت گفت...الان نمیدونم کجا باید برم..این کلید کجارو باز میکنه؟؟ رفتم تو یه اتاقی یه تخم مرغ (اژدها):d رو برداشتم.

ممنون میشم بگید مقصد بعدیم کجاست...!! رو توضیحاتش نوشته یه دری رو باز میکنه تو ناکجا آباد که یادم نیست چی نوشته بود اسمشو...!!

توی Forest Of The Fallen Giants دوتا غول شبیه درخت هست که با کلید میتونی توی خاطراتشون بری
برای یکی باید از انگشتر پادشاه استفاده کنی
توی اتاق باس
Duke's dear Freja هم اگه بری یدونه اژدهای سنگی هست که میتونی توی خاطراتش بری
بعد اون تخم رو هم به فروشنده Iron Keep بدی میزاره که توی فرقه
Dragon Remnants عضو بشی

توی Forest Of The Fallen Giants دوتا غول شبیه درخت هست که با کلید میتونی توی خاطراتشون بری
برای یکی باید از انگشتر پادشاه استفاده کنی
توی اتاق باس
Duke's dear Freja هم اگه بری یدونه اژدهای سنگی هست که میتونی توی خاطراتش بری
بعد اون تخم رو هم به فروشنده Iron Keep بدی میزاره که توی فرقه
Dragon Remnants عضو بشی

اون دومیه کدوم منطقه میشه دقیقا؟؟؟ بازم دهن سرویسی مونده.........!! تا غول آخر خیلی مونده؟؟:|

اون دومیه کدوم منطقه میشه دقیقا؟؟؟ بازم دهن سرویسی مونده.........!! تا غول آخر خیلی مونده؟؟:|

ببین الان دو کار می تونی بکنی ... یکی اینکه بازی رو تموم کنی یا اینکه بری دنبال پیدا کردن روح Giant ها توی خاطراتشون ( با این ارواح , اگه توی Inventory نگهشون داری و مصرفشون نکنی می تونی Vendrik رو ضعیف کنی و راحت تر بکشیش... تکرار میکنم مصرفشون نکن .....)
این Giant ها که دوستمون گفت شبیه درخت هستن همونایی هستن که جلوشون میرفتی مینوشت Alas Nothing Happens ... یکی سمت راست اولین لاک پشتیه که توی Forest of Fallen Giants می بینی ( همونی که راهو بسته و بالاش هم یه عده Firebomb میندازن )... یکی بعد از جاییه که Pursuer رو کشتی ....یکی هم که King Ring لازم داره ( جاش طبقه پایین بانفایر Forest of Fallen هست که بعد از اینکه از نردبون میای پایین باید از پل رد شی و .... )

یا اینکه برو Throne Of Want باس آخر رو بزن خیالتو راحت کن...

آخرین ویرایش:
ببین الان دو کار می تونی بکنی ... یکی اینکه بازی رو تموم کنی یا اینکه بری دنبال پیدا کردن روح Giant ها توی خاطراتشون ( با این ارواح , اگه توی Inventory نگهشون داری و مصرفشون نکنی می تونی Vendrik رو ضعیف کنی و راحت تر بکشیش... تکرار میکنم مصرفشون نکن .....)
این Giant ها که دوستمون گفت شبیه درخت هستن همونایی هستن که جلوشون میرفتی مینوشت Alas Nothing Happens ... یکی سمت راست اولین لاک پشتیه که توی Forest of Fallen Giants می بینی ( همونی که راهو بسته و بالاش هم یه عده Firebomb میندازن )... یکی بعد از جاییه که Pursuer رو کشتی ....یکی هم که King Ring لازم داره ( جاش طبقه پایین بانفایر Forest of Fallen هست که بعد از اینکه از نردبون میای پایین باید از پل رد شی و .... )

Throne Of Want کجاست دقیقا؟؟؟

برم برای تموم کردنه بازی...!!#:-s

ویرایش:

اولا که برای تموم کردن بازی باید تو خاطرات اون درختا سفر میکردیم مخصوصا تو دومیه که یه چیز بنفش از تو یه صندوق برمیداره....این چیزه بنفش باعث میشه توی Throne Of Want ، اون giant ها کنارهم بمونن و پل بسازن...!!

دوم اینکه من اصلا با هیچ باسی به اسم Vandrick مبارزه نکردم..:-/ اون Nashandra رو کشتم بعدش از روی پل رد شدم و یه کات سن نشون داد که کارکتر میره روی یه صندلی میشینه و تمام..تیتراژ....

سوم اینکه من اصلا هیچ باسی به اسم The Purser رو نزدم....!! توی Forest Of Fallen Giants داشتم میرفتم بعدش یه پرنده اومد یه NPC هم قدو اندازه ی خودم انداخت جلوی راهم..بعد ازینکه کشتمش چیزی که دراپ کرد Soul Of The Purser بود...چیزی که من توی ویکی خوندم اینه که این NPC، مینیمایز شده ی باسه اصلیه...

دقیقا چه اتفاقی افتاد؟؟؟ من چرا اینطوری بازی رو رفتم؟؟؟

آخرین ویرایش:
برم برای تموم کردنه بازی...!!#:-s

ویرایش:

اولا که برای تموم کردن بازی باید تو خاطرات اون درختا سفر میکردیم مخصوصا تو دومیه که یه چیز بنفش از تو یه صندوق برمیداره....این چیزه بنفش باعث میشه توی Throne Of Want ، اون giant ها کنارهم بمونن و پل بسازن...!!

دوم اینکه من اصلا با هیچ باسی به اسم Vandrick مبارزه نکردم..:-/ اون Nashandra رو کشتم بعدش از روی پل رد شدم و یه کات سن نشون داد که کارکتر میره روی یه صندلی میشینه و تمام..تیتراژ....

سوم اینکه من اصلا هیچ باسی به اسم The Purser رو نزدم....!! توی Forest Of Fallen Giants داشتم میرفتم بعدش یه پرنده اومد یه NPC هم قدو اندازه ی خودم انداخت جلوی راهم..بعد ازینکه کشتمش چیزی که دراپ کرد Soul Of The Purser بود...چیزی که من توی ویکی خوندم اینه که این NPC، مینیمایز شده ی باسه اصلیه...

دقیقا چه اتفاقی افتاد؟؟؟ من چرا اینطوری بازی رو رفتم؟؟؟
هیچ باسی به اسم vendric وجود نداره
2. خوب کاری کردی که همونجا کشتیش .
3. بعد کاتسینس وایسا که credit بازی تموم شه بعد جایه بونفایر از +ng بیا.

هیچ باسی به اسم vendric وجود نداره
2. خوب کاری کردی که همونجا کشتیش .
3. بعد کاتسینس وایسا که credit بازی تموم شه بعد جایه بونفایر از +ng بیا.

امکان نداره...اون دوستمون +SA گفت اگه تو خاطرات اون درخت ها سفر کنم و اون Soul Of Giants رو بگیرم، قدرت واندریک رو کم میکنه موقع مبارزه و راحت تر کشته میشه..!!

Oh My God... چرا به اون روز افتاده؟؟؟ چرا اینقدر زدمش هیچ عکس العملی نشون نداد؟؟؟ دل آدم براش میسوزه.

منم هرچی زدمش هیچی نشد ولی یه جا خوندم اگه روه غول ها رو اژدها رو از خاطراتشون بدست بیاری و بعد اونو زیاد بزنی شروع به جنگیدن میکنه

این صفحه رو بخون
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Vendrick

من حرف این دوستمون رو میارم اینجا ببینید چی میگه...من هنوزم تو هنگم...!! بعد از زدن Nashandra منتظر غول بودم...وقتی توی درانگلیک رفتیم پیش ملکه یه کم باهامون صحبت کرد بعد گفت برو پیش واندریک...!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or