Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
دوستان من همه چیز رو به جون میخرم یه ترینر سالم معرفی کنید :d
شما میگید یه خورده سول ولی وقتی به یه باس میرسید سریع دکمه NEVER DIE رو میزنید و به خودتون میگید اینجا اشکال نداره اینا بی رحمی سازنده هایه ولی نمیدونید با همین سول بینهایت دارین خوده بازیو از دست میدین . شما اگه سول بینهایت داشته باشین باید همه ABILITY یا ویژگی هاتون رو تا 99 ببرید دیگه و برایه خریدن یه ست خوب یا کشتن یه باس هیچ زحمتی به خودتون نمیدید .
خود دانید ولی ببینید اینهمه آدم بازیو تا به حال شاید 3 بار بدون ترینر رفته باشن و شاید 1 میلیون سول هم از دست داده باشن ولی نخواستن بازیشون رو با استفاده از ترینر خراب کنن.

- - -ویرایش - - -

دوستان الان تو این سایته CD-KEY بازیو میفروشن اگه خریدمش از کجا باید فعال کنم ؟ چون زیاد اوریجنال نمیخرم بازیارو.

شما میگید یه خورده سول ولی وقتی به یه باس میرسید سریع دکمه NEVER DIE رو میزنید و به خودتون میگید اینجا اشکال نداره اینا بی رحمی سازنده هایه ولی نمیدونید با همین سول بینهایت دارین خوده بازیو از دست میدین . شما اگه سول بینهایت داشته باشین باید همه ABILITY یا ویژگی هاتون رو تا 99 ببرید دیگه و برایه خریدن یه ست خوب یا کشتن یه باس هیچ زحمتی به خودتون نمیدید .
خود دانید ولی ببینید اینهمه آدم بازیو تا به حال شاید 3 بار بدون ترینر رفته باشن و شاید 1 میلیون سول هم از دست داده باشن ولی نخواستن بازیشون رو با استفاده از ترینر خراب کنن.

- - -ویرایش - - -

دوستان الان تو این سایته CD-KEY بازیو میفروشن اگه خریدمش از کجا باید فعال کنم ؟ چون زیاد اوریجنال نمیخرم بازیارو.

Welcome to Steam

به ng ربطی نداره چون من می تونم این کارو بکنم

من نمیدونم مشکل از چی هست
دور اول که بازی میکردم هم سر Roten و هم سر The Duke's Dear Freja فانتوم احظار کردم ولی این دفعه ساین های احظار نبودن
Roten رو زدم ولی The Duke's Dear Freja تنهایی زدنش سخته و داره دهنم رو سرویس میکنه:(

من نمیدونم مشکل از چی هست
دور اول که بازی میکردم هم سر Roten و هم سر The Duke's Dear Freja فانتوم احظار کردم ولی این دفعه ساین های احظار نبودن
Roten رو زدم ولی The Duke's Dear Freja تنهایی زدنش سخته و داره دهنم رو سرویس میکنه:(
نكنه اون شخصيت رو كشته باشي يا نديده باشي؟؟؟؟چون اگه قبل اينكه اون فرد رو به عن ان فانتوم احضار كني بكشيش يا نبينيش و باهاش حرف نزني واسه كمك بهت نمياد(واسه همه فانتوما تو شماره ١ و ٢ صادقه)

.

نكنه اون شخصيت رو كشته باشي يا نديده باشي؟؟؟؟چون اگه قبل اينكه اون فرد رو به عن ان فانتوم احضار كني بكشيش يا نبينيش و باهاش حرف نزني واسه كمك بهت نمياد(واسه همه فانتوما تو شماره ١ و ٢ صادقه)

.

کشتن که نه
من تا حالا تو این بازی هیچ NPC رو نکشتم
ولی ممکنه که ندیده باشم چون این سری خیلی سریع سراغ باس ها رفتم و زیاد تو مپ ها نگشتم

سلام
منم الان تو Ng+1 هستم
سر باس های اصلی (4تا اصلی ها) نمیتونم فانتوم احضار کنم
انسان هم هستم
میخواستم بدونم به خاطر Ng هست یا نه؟

دوست عزیز دقت کن اگر عضو کاواننت company of champions باشی بازی برات سخت تر میشه...کسی هم نمیتونی احضار کنی....اگر عضوی یا برو پیش گربه ها تو ماجولا "اباندون" کن از کاوننت یا اینکه عضو یه فرقه ی دیگه بشو...و اینکه قبل اش با اون فانتوم حرف بزن....ولی با تعاریفی که کردی من فکر میکنم عضو کاوااننت company of champions هستی!!

دوست عزیز دقت کن اگر عضو کاواننت company of champions باشی بازی برات سخت تر میشه...کسی هم نمیتونی احضار کنی....اگر عضوی یا برو پیش گربه ها تو ماجولا "اباندون" کن از کاوننت یا اینکه عضو یه فرقه ی دیگه بشو...و اینکه قبل اش با اون فانتوم حرف بزن....ولی با تعاریفی که کردی من فکر میکنم عضو کاوااننت company of champions هستی!!

نه نمیخوام از فرقه بیام بیرون
تازه 8 تا سنگ اهدا کردم و فقط 2 تا دیگه مونده تا لولم زیاد بشه
این
The Duke's Dear Freja رو هم به زودی میزنم
راستی میدونستی این باس تو وسط های Brightstone Cove Tseldora هم برای 30 ثانیه میاد؟
اگه تو این 30 ثانیه هر چی بهش دمیج بدی براش ثابت میشه و مهم نیست دیگه چند بار بمیری هر بار که بری تو اتاق باس خونش به مقدار دمیج کم شده و کامل نیست

نه نمیخوام از فرقه بیام بیرون
تازه 8 تا سنگ اهدا کردم و فقط 2 تا دیگه مونده تا لولم زیاد بشه
این
The Duke's Dear Freja رو هم به زودی میزنم
راستی میدونستی این باس تو وسط های Brightstone Cove Tseldora هم برای 30 ثانیه میاد؟
اگه تو این 30 ثانیه هر چی بهش دمیج بدی براش ثابت میشه و مهم نیست دیگه چند بار بمیری هر بار که بری تو اتاق باس خونش به مقدار دمیج کم شده و کامل نیست

اره توی brightstone cove هر چقدر که دمیج بزنی...موقع کشتن دیگه خونش همون قدره...واسه ng + 3 بود گمونم نزدیک 60-70 درصد بهش دمیج زدم!! کلک و پر اش ریخته بود طفلک!!

آقایون این پادشاه واندریک کجا لش داره؟؟ترکیدم......اون King's Ring روهم گرفتم بعدش این دختره Emrald اومد یه ذره چرتو پرت گفت:d الان نمیدونم کجا باید برم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or