Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
داداش کجا رفتی وایسا با هم بریم :d
من عنکبوته رو کشتم بعدش رفتم تو اون گودال وسط majula اون rotten رو کشتم بعدش اومدم پیش آهنگره هوا خوب بود گفتم من که نمیدونم کجا برم اصلا کجا از پیش آهنگره بهتر؟؟؟ :d

الان میخوام بدونم من باید کجا برم واسه کشتن اون لرد آخری؟؟؟الان من پیش آهنگره هستما از جاهای دیگه شروع نکن به گفتن از همین پیش آهنگره تو majula بگو

- - -ویرایش - - -

من نمیدونم اگه من رفته بودم پیش smelter demon چه دلیلی داشت نتونم بقیشو برم؟؟؟

مشکل اینه این لعنتی رو نمیدونم کجاست شایدم از ابهت من ترسیده ی جا قایم شده جلوی چشمم نباشه :d

حیف اون همه زحمت که واسه قوی کردن این شخصیت بی خاصیتم کشیدم آخرش مجبور شدم واسه گشت و گذار از کد استفاده کنم :|

جالبیش اینه شخم زدم همه جا رو نیست که نیست حتی من احتمال میدم اگه جایی که شما میگید هم نباشه شاید بازی قاطی کرده باشه!!!!!!!!!

واسه کشتن OLD IRON KING نیازی به زدن Smelter Demon نیست. فقط بونفایر نزدیکتری داره به باس...!!شما یعنی هنوز OLD IRON رو نزدی بعد رفتی Rotten‌رو زدی؟؟چطوری بدون نردبون ازون گودال ماجولا رفتی پائین؟

خب برای بار دوم بازی رو تموم کردم(NG)

یکم از چیزیکه فکر میکردم بیشتر طول کشید|-)
تو این دور باس هایی که دهنم رو سرویس کردن اینا بودن:

The Duke's Dear Freja (سرش بالای 10 بار مردم)
Twin Dragonriders (لامصبا تا میخواستم یکی رو بزنم اون یکی منو میزد و میمردم)
Darklurker(این تا زمانی که تنها بود به زور و زحمت یه کاریش میکردم ولی وقتی خوش که از 50 درصد کمتر میشد کاگه بونشین میزد خودشو 2 تا میکرد و اون موقع دیگه منو کباب میکرد.سر اینم بالای 10 بار مردم و کسایی هم که اینو زدن میدونن که برای رسیدتن به این باس Human Effigy لازمه که منم دیگه داشتم تموم میکردم)
Vendrick (این خودش چیزی نبود فقط خوش زیاد بود که اعصاب خورد میکرد)
Ancient Dragon( این واقعا باس غولی بود.هم ابهت باحالی داشت و هم با یه ضربه بالای 1500 تا دمیج میداد.سر اینم حد اقل 20 دفعه مردم تا لمش دستم بیادo:-))

بعد تو این دور Nashandra بر خلاف دور اول برام خیلی راحت تر شده بود طوری که همون دفعه ی اول که رفتم کشتمش

زمان کل بازیم هم 101 ساعت شده و تعداد مرگ هام هم 422 تا

اینم چنتا عکس

kecqm213hclueovd03y9.jpg

90ceo3hkmtjxtvvdrys2.jpg

rrrxth8ae8i6iuzwlz8p.jpg

من بیخیاله واندریک شدم... 2تا داشتم.

میزان دمیجی که تو به وندریک میزنی، با تعداد جایانت سول ی که داری رابطه ی مستقیم داره. در حالت عادی، اگه تو x تا دمیج با شمشیرت بهش بزنی، وندریک 32x دفاع میکنه.
وقتی یه سول داشته باشی، میشه x/16x
وقتی 2 تا داشته باشی، میشه x/8x
وقتی 3 تا داشته باشی، میشه x/4x
وقتی 4 تا داشته باشی، میشه x/2x
وقتی 5 تا داشته باشی، میشه x/x ! یعنی شما در این حالت تازه میتونی تن به تن و بدون نامردی با وندریک بجنگی.
اگه بخوای با وندریک بجنگی، باید میزان مشخصی بهش دمیج بزنی تا فقط مبارزه شروع شه! مثلا" 400 تا دمیج. ولی شما با اون 2 تا دونه سول انقدر دمیجت در قیاس با defense وندریک کم بوده که مثلا" باید 1 ربع ساعت فقط بهش ضربه میزدی تا فقط 400 تا دونه دمیج ناقابل بهش وارد میکردی تا ایشون تازه شما رو آدم حساب کنه و مبارزه شروع شه. بعدشم خب بدیهیه که میباختی :))
ولی با 5 تا سول با همون 1-2 ضرب اول مبارزه شروع میشه.

خب برای بار دوم بازی رو تموم کردم(NG)

یکم از چیزیکه فکر میکردم بیشتر طول کشید|-)
تو این دور باس هایی که دهنم رو سرویس کردن اینا بودن:

The Duke's Dear Freja (سرش بالای 10 بار مردم)
Twin Dragonriders (لامصبا تا میخواستم یکی رو بزنم اون یکی منو میزد و میمردم)
Darklurker(این تا زمانی که تنها بود به زور و زحمت یه کاریش میکردم ولی وقتی خوش که از 50 درصد کمتر میشد کاگه بونشین میزد خودشو 2 تا میکرد و اون موقع دیگه منو کباب میکرد.سر اینم بالای 10 بار مردم و کسایی هم که اینو زدن میدونن که برای رسیدتن به این باس Human Effigy لازمه که منم دیگه داشتم تموم میکردم)
Vendrick (این خودش چیزی نبود فقط خوش زیاد بود که اعصاب خورد میکرد)
Ancient Dragon( این واقعا باس غولی بود.هم ابهت باحالی داشت و هم با یه ضربه بالای 1500 تا دمیج میداد.سر اینم حد اقل 20 دفعه مردم تا لمش دستم بیادo:-))

بعد تو این دور Nashandra بر خلاف دور اول برام خیلی راحت تر شده بود طوری که همون دفعه ی اول که رفتم کشتمش

زمان کل بازیم هم 101 ساعت شده و تعداد مرگ هام هم 422 تا

اینم چنتا عکس

kecqm213hclueovd03y9.jpg

90ceo3hkmtjxtvvdrys2.jpg

rrrxth8ae8i6iuzwlz8p.jpg

مثل اینکه تو ام مثل من ناروتو نگاه می کنی :d
هیروتم که شبیه kirishe همون فیلم هندیه:d

واسه کشتن OLD IRON KING نیازی به زدن Smelter Demon نیست. فقط بونفایر نزدیکتری داره به باس...!!شما یعنی هنوز OLD IRON رو نزدی بعد رفتی Rotten‌رو زدی؟؟چطوری بدون نردبون ازون گودال ماجولا رفتی پائین؟

الان یعنی مشکل اینه که چرا rotten رو زدم اون یکی رو نزدم؟؟؟

ی حلقه از گربه ی تو majula خریدم موقع افتادن health ام کمتر میره دونه دونه پریدم پایین به همین راحتی :d

من اون زندانیه و عنکبوته و غول داخل گودال رو کشتم الان باید چیکار کنم ؟؟؟؟

اینو بگید ممنون میشم

لرد اسکلتی رو هم نکشتم!!!!!داخل کلبه ست؟؟؟

همین اسکلتی رو بگید اول اینو بکشم بعد میرم سراغ بقیه

مثل اینکه تو ام مثل من ناروتو نگاه می کنی :d
هیروتم که شبیه kirishe همون فیلم هندیه:d

ناروتو رو که دیگه الان 90 درصد هم سنامون میبینن
بعد موقع شروع بازی یکم جوگیر شده بودم و میخواستم زود بازی رو شروع کنم زیاد رو قیافه هیروم کار نکردم وگرنه بهتر میشد

- - -ویرایش - - -

ی حلقه از گربه ی تو majula خریدم موقع افتادن health ام کمتر میره دونه دونه پریدم پایین به همین راحتی :d

اینو بگید ممنون میشم

لرد اسکلتی اینه

http://guides.gamepressure.com/ds2/guide.asp?ID=24917

اینو بگید ممنون میشم

lord skeleton پیدا کنی بکشی بقیه راهو راحت پیدا می کنی جاشم تو huntmans copse اگه پیدا کردی که هیچی اگر پیدا نکردی تک تک جاهایی که رفتیو بگو تا بگم چی کار کنی

اینو بگید ممنون میشم

از majular میگم
اول می روید به سمت Heide's Tower of Flame از پله ها پایین می رید
پایین پله ها یک زنه هستش که اگه 2k سول بهش بدید یک راهه جدید براتون باز می کنه !
و این راه اخرش به iron keep می رسه
lord skeleton و 3 تا باسه دیگه تو این مسیر قرار داره

آخرین ویرایش:
خب بالاخره ما هم اولین بازی Soul خودمون رو تموم کردیم! :دی تجربه ای بود بس عجیب. بازی ای که از تنفر شروع شد و به عشق ختم شد! واقعاً یکی از منحصربفردترین تجربه های عمر گیمری من بود، بازی ای که در کنار مشکلاتی که داشت (حداقل از نظر من) کم کم خودش رو چسبوند بهم و دیگه نتونستم ولش کنم و تا آخر ادامه ـش دادم و خیلی خوشحالم که رهاش نکردم.
گذشته از درجه سختی بالای بازی که معروفیت خاص خودش رو داره، به نظرم مهم ترین نکته اون اتمسفر و جو فوق العاده ـش بود. کمتر بازی ای رو سراغ دارم که همچین اتمسفری داشته باشه و انقدر خوب حس سنگینی و بدبختی رو به آدم منتقل کنه. موسیقی ها هم کمک خیلی خوبی به این قضیه میکرد. مثلاً:
موسیقی مربوط به بخش King Vendrik واقعاً غوغا بود. اون بخش همین طوریش هم آدم رو افسرده میکرد، دیگه با اون موسیقی که هیچی...
یا موسیقی باس آخر بازی، بانو Nashandra که اون هم به شدت زیبا بود.
و البته موسیقی Credits که دیگه اوج کار بود و عالی انتخاب شده بود. بعد از اون همه سختی و رنج و ...، بهتر از این موسیقی نمیشد انتخاب کرد.
گیم پلی هم خیلی خوب بود و زیاد نیازی به توضیح نداره. فقط مشکل من این بود که یه دسته 360 سیمی به کامپیوتر وصل کردم و این دسته هم یه مدتی هست که ایراد داره، یعنی آنالوگ سمت چپش آدم رو میکشه تا به سمت پایین بیاد، برای همین خیلی جاها اسیر این قضیه میشدم و طعمه دشمن! :دی با کیبورد و ماوس هم به نظرم بازی کردن Dark Souls خیلی سخته و مجبور بودم همون طوری ادامه بدم. در مورد گیم پلی در کنار همه خوبی هایی که داشت، فقط دو تا ایراد میتونم بگیرم. یکی هوش مصنوعی دشمن ها که به نظرم باید بالاتر از این بود. یعنی خیلی جاها میشه از هوش مصنوعی پایین دشمن ها سوءاستفاده کرد و راحت منهدمشون کرد. یکی هم نداشتن pause. البته این رو نمیشه زیاد ایراد گرفت، چون یکی از بخش های اصلی بازی حالت onlineـش هست که توی همون بخش تک نفره وجود داره و جدا از اون نیست، بازی online هم که pause نداره! :دی ولی کاش میشد مثلاً یه گزینه ای میذاشتن که افرادی که offline بازی میکنن، بتونن بازی رو متوقف کنن. چون خیلی وقت ها پیش می اومد که میخواستم بازی کنم، ولی میترسیدم وسط یکی از باس ها نیاز به بلند شدن از پشت بازی باشه و کلی Soul هدر بره و ...
گرافیک فنی بازی چیز خاصی نداشت، ولی گرافیک هنری محشر!!! بعضی جاها جزو زیباترین بخش هایی بود که توی بازی ها دیدم. از اعماق Black Gulch با اون تم سبز و سیاهش تا Dragon Aerie که دیگه اوج زیبایی بود! یکی دو بار توی این قسمت به خاطر تماشای مناظر زیبا، پرت شدم پایین! :| :دی
یکی از معدود مشکلاتی که بخش بصری بازی داشت، تکون نخوردن دهن ملت موقع صحبت کردن بود! :| بدجوری از این موضوع بدم میاد! در همین زمینه جا داره از صداگذاری بازی هم یاد کنیم که خیلی خوب انجام شده بود. صدای بعضی افراد مثل بانو و اون آقاهه که میگفت اینجا رو با نور و آتیش روشن نکن، فوق العاده بود. البته یه سری صداها هم ضعیف بودن ولی در کل کیفیت این بخش خوب بود.
در مورد دشمن های بازی هم که فقط میشه از کلمه فوق العاده استفاده کرد. یکی از متنوع ترین بازی های ممکن از این لحاظ! باس ها هم طراحی های خیلی جالبی داشتن و تنوعشون به شدت بالا بود. بیشتر از همه هم عاشق Demon of Song شدم با اون شکل و شمایل عجیبش! :دی پدیده ای بود برای خودش!
البته به نظرم درجه سختی باس ها اصلاً متعادل نبود. اکثر باس های اصلی (از اون 4 تا باس اعظم تا باس آخر) برای من خیلی آسون تر از یه سری باس های دیگه بودن. بعضی از باس ها رو میشد راحت توی دست اول یا حداکثر سوم، چهارم زد. ولی بعضی ها رو کچل شدم تا رد کردم! :دی
بحث تنوع شد، در زمینه سلاح ها و زره ها هم یکی از بهترین کلکسیون های عمرم رو توی این بازی دیدم. نمیدونم چرا تا قبل از تجربه کامل بازی فکر میکردم از این نظر خیلی محدود هست، ولی تنوع به شدت بالا بود! البته من 99% بازی رو با یک عدد شمشیر و یک عدد سپر یکسان جلو رفتم! زره هم اکثراً Drangleic میپوشیدم و از اواسط بازی به بعد تازه فهمیدم که لباس سبک چقدر خوبه و خیلی جاها (مخصوصاً باس ها) رو با لباس شل و ول و لطیف رفتم. :دی
و اما بخش داستان! بازی از نظر داستانی خیلی غنی و عظیم هست و این رو از توضیحاتی که رضای عزیز میداد متوجه شدم. (جا داره تشکری ویژه ازش داشته باشم، اگه نبود شاید بازی رو ادامه نمیدادم :دی) حیف که نحوه داستان گویی بازی با سلیقه ـم جور نبود. البته شاید اگه از اول خوب دقت میکردم و صحبت های NPCها رو سریع رد نمیکردم، بهتر ارتباط برقرار میکردم. ولی کلاً تا اواسط بازی چیز زیادی از داستان نمیدونستم و الآن هم باید برم دنبال خوندن مطالب بیشتر.
در نهایت هم عجب پایانی!!! واقعاً پایان بازی زیبا و جالب بود و اتمسفر فوق العاده اون رو به بهترین شکل ممکن تکمیل کرد:

و این هم کاراکتر بنده بعد از حدود 40 ساعت و Level 141! :دی

آقایون یعنی فقط میتونم بگم دستتون درد نکنه با این راهنمایی کردناتون )x

آخر سرم خودم از تو ی سایت فهمیدم !!!!!

مثل بچه آدم بگید پشت آهنگری اون پله ها رو برو پایین تو اون بن بسته ی دستگیره هست دیگه :|

تنها چیزی که من ندیدم ی دستگیره بود اونوقت شما هر چیزی رو گفتید بجز اون ی دستگیره!!!!!

ولی در کل دمتون گرم آینده رو حداقل بهم گفتید و میدونم با چه کسایی قراره بجنگم :d

Dinosaur

خب دیگه کم کم آستینارو بالا بزن که DS1 هم بری:d

اصن روایت داریم " اگر گیمری بمیره و DS1 رو تموم نکرده باشه به مرگ جاهلیت مرده"

:d
فعلاً نفس ـش رو ندارم جداً! :دی کلاً من توی بازی هایی که اتمسفر سنگین دارن، له میشم! الآن هم تن و روحم کوفته هست به خاطر DSII و باید یه کم استراحت کنم و با انرژی بیشتر برم سراغ نسخه قبلی. :دی

اقا من تو این بازی خیلی نوبم همون اول بازی تا حالا 21 بار مردم همون جایی که باید mist هارو واردش بشی
حالا یه سوال برام پیش امده
تو mist اولی از راست بعده دموی اول بازی به یه صخره رسیدم میگه dash کن تا بتونی بری اون ور هرچه قدر سعی کردم نشد space رو دوبار زدم هی از اون شیار میفتم تو دره بالای 21 با مردم (وای به حال این که بخوام بازی رو تموم کنم ) میشه یه راهنمایی کنید . واسه اول بازی هم اون human oriflgi رو ورداشتم

اقا من تو این بازی خیلی نوبم همون اول بازی تا حالا 21 بار مردم همون جایی که باید mist هارو واردش بشی
حالا یه سوال برام پیش امده
تو mist اولی از راست بعده دموی اول بازی به یه صخره رسیدم میگه dash کن تا بتونی بری اون ور هرچه قدر سعی کردم نشد space رو دوبار زدم هی از اون شیار میفتم تو دره بالای 21 با مردم (وای به حال این که بخوام بازی رو تموم کنم ) میشه یه راهنمایی کنید . واسه اول بازی هم اون human oriflgi رو ورداشتم
اونجا اصلا جایه مهمی نیست و شما فقط مسیره مستفیمو بگیرید که برسید به ماجولا و بونفایرشو روشن کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or