Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
آهان الان میرم بکشمش

خب چیکار کنم NG+ آزاد شه؟؟؟

چند تا باید giant soul بگیرم برای کشتن وندریک؟؟؟

اصلا با اون سول ها باید چیکار کنم؟؟؟

باس اخر بازی رو بزن بعد بیا به بنفایر ماجولا اونجا بشین پاش یه گزینه دیگه بهش اضافه شده.
5 تا هست هم رو بگیری که چه بهتر.
هیچ کاری نمیخواد بکنی فقط باید گرفته باشیشون و مصرفشون نکنی.

آهان الان میرم بکشمش

خب چیکار کنم NG+ آزاد شه؟؟؟

چند تا باید giant soul بگیرم برای کشتن وندریک؟؟؟

اصلا با اون سول ها باید چیکار کنم؟؟؟

موفق باشی
ولی خیلی کشتنش سخته و حداقل 10 20 باری میمیری

در مورد NG هم تو پست بالایی جواب دادن

باس اخر بازی رو بزن بعد بیا به بنفایر ماجولا اونجا بشین پاش یه گزینه دیگه بهش اضافه شده.
5 تا هست هم رو بگیری که چه بهتر.
هیچ کاری نمیخواد بکنی فقط باید گرفته باشیشون و مصرفشون نکنی.

اون 5 تا 3 تاشو گرفتم دو تای دیگه رو میگی کجا هستن؟؟؟ تو صفحه ی قبل گفتم کدوما رو گرفتم

موفق باشی
ولی خیلی کشتنش سخته و حداقل 10 20 باری میمیری

در مورد NG هم تو پست بالایی جواب دادن

میخوام موفق نشم !!!!!!!!!!

این اژدهایی که من میبینم نامیراست بگو مگه اینکه با روش تو بشه کشتش

لامصب ی آتیش میده بیرون براحتی تمام ابهتمون میره زیر سوال :d

اون 5 تا 3 تاشو گرفتم دو تای دیگه رو میگی کجا هستن؟؟؟ تو صفحه ی قبل گفتم کدوما رو گرفتم

میخوام موفق نشم !!!!!!!!!!

این اژدهایی که من میبینم نامیراست بگو مگه اینکه با روش تو بشه کشتش

لامصب ی آتیش میده بیرون براحتی تمام ابهتمون میره زیر سوال :d

اره خیلی سگ جون هست
اولا باید انگشتر Gower's Ring of Protection رو داشته باشی(برای بدست اوردن باید توی Shaded Woods و NG باشی و چون نیستی میتونی توی بنفایر یدونه Bonfire Aesthetic بسونی تا اون بنفایر یه لول اپ بشه)
این انگشتر تمام دمیجـی که از پشت زده(فقط از پشت کار میکنه و اگه از رو به رو یا کنار دمیج بخوری کار نمیکنه) بشه رو جذب میکنه و حتی اگه اتیش اژدها هم بهت بخوره خونت یکم هم کم نمیشه ولی بعد 5.6 بار انگشتر میشکنه پس باید حد اقل 10.15 تا Repair Powder داشته باشی و بعد از 3.4 تا دمجی که میخوری یکی مصرف کنی تا انگشتر نشکنه
نحوه کشتن اژدها هم به این صورت هست
باید همیشه زیر شکمش باشی و زاویه دوربین هم باید به طرف دمش باشه
وقتی که پرواز میکنه باید سریع بدویی به طرف دمش اگه نزدیک باشی اتیشش نمیرسه و اگه هم به اندازه نزدیک نبودی دمیج وارد شده رو انگشتر جذب میکنه
برای اتک دادن هم هم میتونی از مجیک و هم از سلاح استفاده کنی چون زیاد فرقی نداره ولی من مجیک رو ترجیح میدم

امید وارم برات جواب بده

خب اژدهائه با اینکه اذیتم کرد ولی هر جوری بود کشتمش :d

این وندریک چقدر ضعیفه حتی با 3 تا giant soul هم کشتمش

سبک مبارزش ی ضعف خیلی بزرگ داره که اگه بفهمی تقریبا وندریک رو میشه فلج شده دونست!!!!!

حالا کسی میدونه اون دو تا giant soul دیگه کجاست؟؟؟

خب اژدهائه با اینکه اذیتم کرد ولی هر جوری بود کشتمش :d

این وندریک چقدر ضعیفه حتی با 3 تا giant soul هم کشتمش

سبک مبارزش ی ضعف خیلی بزرگ داره که اگه بفهمی تقریبا وندریک رو میشه فلج شده دونست!!!!!

حالا کسی میدونه اون دو تا giant soul دیگه کجاست؟؟؟

این نقشه بازیه و جای giant soul ها هم توش مشخصه.

من تازه بازی رو شروع کردمه
بابا این چه وضعشه :d
خیلی سخته #:-s
یعنی میشینم پاش همینجور خیس میشم عرق #:-s:d
همش میمردم 4 ساعت اول بازی
تا همین یه کم پیش که تازه فهمیدم چجوری باس جنگید
چندتا سوال دارم
1. ارواحی که تو کوله پشتی جمع میکنیم فقط واسه خرید کردن استفاده میشن؟
2. ارواحی که از کشتن بدست میاریمو نمیشه یه جایی ذخیره کرد که ای احیانا مردم و نتونستم برگردونمشون دوباره بدست بیارمشون :d ؟
3. قدرت بدنی و سایر آیتمای دیگه مثله اینتلجنت و... رو چجوری میشه بالا برد؟ مثلن قدرتم رو 11 مونده و الان لول 13م و نمیتونم زره و سلاح خوب حمل کنم، چکارش کنم اینو؟

من کلا بی خیال بازی شدم! به محض شروع بازی صدای کارت گرافیک در میاد و داغ میکنه!!!! عجیبه من بازی های watch dogs و battlefield رو راحت اجرا میکنم! معلوم نیست چه مرگشه

من کلا بی خیال بازی شدم! به محض شروع بازی صدای کارت گرافیک در میاد و داغ میکنه!!!! عجیبه من بازی های watch dogs و battlefield رو راحت اجرا میکنم! معلوم نیست چه مرگشه
مطمئنید ؟ من با یه 9500 GT بازیو رو آخرین تنظیمات با 40-45 فریم بازی میکنم.

- - -ویرایش - - -

من تازه بازی رو شروع کردمه
بابا این چه وضعشه :d
خیلی سخته #:-s
یعنی میشینم پاش همینجور خیس میشم عرق #:-s:d
همش میمردم 4 ساعت اول بازی
تا همین یه کم پیش که تازه فهمیدم چجوری باس جنگید
چندتا سوال دارم
1. ارواحی که تو کوله پشتی جمع میکنیم فقط واسه خرید کردن استفاده میشن؟
2. ارواحی که از کشتن بدست میاریمو نمیشه یه جایی ذخیره کرد که ای احیانا مردم و نتونستم برگردونمشون دوباره بدست بیارمشون :d ؟
3. قدرت بدنی و سایر آیتمای دیگه مثله اینتلجنت و... رو چجوری میشه بالا برد؟ مثلن قدرتم رو 11 مونده و الان لول 13م و نمیتونم زره و سلاح خوب حمل کنم، چکارش کنم اینو؟
1-خیر برا لول آپ کردن هم استفاده میشه .
2. را نداره :d
3.باید با اون زنه تو ماجولا که کنار درخت وایستاده به صورت مکرر صحبت کنی تا بتونی لول آپ کنی.

میشه توضیح بدید تفاوت قیافه انسانی و غیر آدمیزادش تو چیه :d ؟
وقتی که میمیرید شما تبدیل به یه موجود زامبی مانند میشید و هرچی بیشتر بمیرید بیشتر میپوسید و HP شما محدود و محدود تر میشه که برایه اینکه دوباره انسان شید باید از human effigy استفاده کنید.

میشه توضیح بدید تفاوت قیافه انسانی و غیر آدمیزادش تو چیه :d ؟

وقتی زامبی باشی نمیتونی برای مبارزه با باس ها فنتوم احظار کنی
وقتی زامبی هستی ممکنه بعضی از NPC های بازی نوع رفتارشون باهات فرق بکنه(هم خوب هم بد)
یه سری مجیک ها (Hex) هستن که هرچی لول نفرینت بیشتر باشه قویتر میشن و تنها خوبی زامبی بودن از نظر من همینه

یه سری شایعات هم تو نت خونده بودم که وقتی انسان هستی شانس دراپ شدن ایتم از دشمن ها بیشتره ولی نمیدونم درست هست یا نه

دوستان من الان اون دری که باید 4 تا باس رو بکشیم تا دره باز شه رو باز کردم رسیدم به اولین باس Twin Dragonriders که این بود چقدر دیگه از بازی مونده تا تموم شه و چند تا باس مونده بزنم (باس اصلی یا فرعی)

می خوام ویندوز عوض کنم می خوام ببینم اگه زود تموم می شه اول بازیرو تموم کنم بعد ویندوز عوض کنم

دوستان من الان اون دری که باید 4 تا باس رو بکشیم تا دره باز شه رو باز کردم رسیدم به اولین باس Twin Dragonriders که این بود چقدر دیگه از بازی مونده تا تموم شه و چند تا باس مونده بزنم (باس اصلی یا فرعی)

می خوام ویندوز عوض کنم می خوام ببینم اگه زود تموم می شه اول بازیرو تموم کنم بعد ویندوز عوض کنم
60% اومدی ولی اون 40% دیگه به همین اندازه ای که بازی کردی برات طول میکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or